33

Анонимен

преди 1 месец

И Катрин и Чарлз, и Елизабет 2 се ваксинираха през 2021...

32

~

преди 1 месец

В деня, в който пусна видео признанието си, кралското семейство получи голям американски финансов транш, за което благодари.

31

Уилям амбициозното

преди 1 месец

Само я разнасят насам натам като панаирджийска мечка, защото знае, че е харизматична и хваща окото. Тика я, хората да бъдат по-благосклонни и отзивчиви към нея, а не към него, а това което целят - бъдещият ни крал и кралица.

30

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да им съчувствам, като знам в България колко пенсионери които са работили цял живот за страната ни, се мъчат без здравеопазване или с минимално такова. Тези на снимката ще получат най-дорото възможно и ще платят плебеите с данъци си.

29

до номер 17

преди 1 месец

Хайде не се прави на много загрижен! Принцесата не я мисли - ще получи най-доброто възможно лечение, без да се притеснява затова с какви пари ще го плати! Ама помисли за българите, които събират стотинка по стотинка за да се лекуват!

28

Херпетолог

преди 1 месец

Когато те ухапе, одраска или олигави Комодски-Дракон имаш под 30мин. живот,защото получаваш остър Сепсис и Отравяне на кръвта ,а органите спират.Прочетете защо,истината е там! Антидот за принцесата има. ЙоноФореза,Солариум, Озон и вливане на каквото трябва ще я изчистят.

27

Анонимен

преди 1 месец

Кво им става на това кралско семейство бе, да не би аденохромът да има странични ефекти?

26

да не дава Господ!

преди 1 месец

През 70-те години на 20 век, да ти открият рак беше като смъртна присъда. Не знам дали известният актьор Апостол Карамитев, голям талант, не почина от същото. Сега уж го лекуват рака, но вижте световно известният оперен певец Лучано Павароти не успяха да го спасят. А Италия не е случайна държава. И въпреки това.

25

Анонимен

преди 1 месец

Дано да се излекува и да си гледа прекрасните деца.Това момиче оправи гена на тези грозници.

24

Nyakoy si

преди 1 месец

I nashtata dashterya mina po sashtiya pat, dokato si otide predi 2,5 g. na 46...

23

до 11

преди 1 месец

До Реалист,никакъв реалист не си,а фантаст,първо,няма българин болен от рак и второ,българските болници приличат на космически кораби,с най-модерното оборудане в Галактиката

22

Анонимен

преди 1 месец

И половин София я чака рак, ако допусне добив на злато в Златуша, на 20 км от София по права линия! При добива се отделя арсен и много други отрови!

21

Анонимен

преди 1 месец

На кралските семейство е направена черна магия! Няма спасение от това!

20

пффф

преди 1 месец

До Анонимен 20. Ти лууд ли си бе човек? Ракови заболявания има от дълбока древност. Открити са дори по някои балсамирани египетски мумии. За какви ваксини ми плещиш? Къде е имало ваксини по това време? Дано се излекуват напълно и Чарлз и принцесата. Всичко добро им желая.

19

Анонимен

преди 1 месец

Двама души от едно семейство, диагностицирани с рак, по едно и също време им се правят операции...За рак на панкреаса ли става въпрос и в двата случая и свързано ли е с ваксините и страничните ефекти от тях при положение, че вече има обявени случаи на точно този страничен ефект? Защо не казаха преди това с кой препарат са се ваксинирали при наличните три по това време в UK? Очевидно не е английската Астра, иначе нямаше да крият марката...Странни хора! Не ядат миди, но експерименталки може

18

Анонимен

преди 1 месец

Лечението е виагра за оня пустиняк! Разболел е женатъ без нищо...

17

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо и нашите, дето се мазнят на тия, дето бомбардираха България, дали знаят ВАС, Вашите близки и скъпи хора, които СЪЩО са болни от РАК!!! Или всички трябва да точите сополи за някои, на които за ВАС не им пика. И , ако могат и имат интерес, ви бомбардират. Занесете цветя на паметника на тия, които са ни бомбардирали. Може и свииииирка да направите на охраната.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист "На кой в България му пука как ще се лекува принцеса Катрин?!..."На този който може да се нарече човек не му е безразлично. Хубавото на безмозъчните патрЕоти като теб е , че никой нормален човек не се съобразява с мнението ви.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тя направи каквото можа Кейт, роди му на ур ода 3 деца, ама толкоз :)))

14

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистикАбе шашавиа, тизе музикален ли си?