252

Анонимен

преди 1 месец

да вярваш че тези са го направили без участието на външни тайни служби е все едно до вярваш, че онези с челмите се блъснаха в небостъргачите.. (прочетох само заглавието)

251

Анонимен

преди 1 месец

Те пък аналлизаторите са един висок интелект.

250

Шаши

преди 1 месец

Всички се изживяват като голями психолози. Как разбраха, че терористите имат нисък интелект. Защото ако е по снимка и окачествителите не изглежда да имат повече от IQ 60.

249

Де го чукаш

преди 1 месец

Остави шока в Русия, в шок са и във Вашингтон и искат спешно да възстановят дипломатическите отношения с Русия.

248

Мишо

преди 1 месец

Много ги разбирате нещата?! Кой ви плаща заплатите, Рупърт Мърдок ли се казваше? Всички знаме за кого работят масмедиите в Европа!

247

Бай Дрън

преди 1 месец

Ей САЩ предупредиха,но за предни дати! Пак продължават да заблуждават хората! Тия нямат нищо общо с предупреждението на САЩ!

246

Анонимен

преди 1 месец

До Факт еКак да не знаят руски? Нали гледах разпита, на руски си говореха и отговаряха на въпросите, нищо, че са от републиките, единия и крещеше на руски език в залата, докато бяха вътре, а украинското посолство в Таджикистан , защо е търсило наемни убийци преди месец? Това ли им е работата, да търсят убийци? И за какво са им?

245

Анонимен

преди 1 месец

До Факт еАбе не знам, но понякога такива ги убиват тези, които са ги изпратили, за да заличат следи, спомням си, че и някои от българските мутри не искаха да убиват хора, защото знаеха, че след това ще бъдат убити или просто не искаха да убиват хора.

244

Анонимен

преди 1 месец

Гърците дращят по военната техника за Украйна с надписи "убийци" , "В Греции развернули поезд с американскими танками в порту Александруполиса. Люди выкрикивали лозунги "Александруполис порт народа, а не оплот империалистов", а на вагонах красной краской написали: "Убийцы, идите домой." Видео: https://vk/rusvesna_su

243

психиатър

преди 1 месец

Много хора събрани на едно място са със стаден инстинкт. Стадо овце. Буквално. Всяка откачалка може да внесе страх и паника във такова стадо. По принцип всеки човек може да бъде опасен, дори най безобидния на външен вид. Има будни хора, но те са единици. Повечето хора са овце и това използват престъпниците за осъществяване на целите на техните началници.

242

Лудия

преди 1 месец

4ма въоръжени навсякъде биха предизвикали шок и ужас бе експерта. Един в Нова Зеландия изби подобен брой сам.

241

БОЛГЪ

преди 1 месец

За терор и да си начело на БГ, явно не се иска ни акъл, ни образование!!!следователно и ние сме под терористична атака, на така наречения политическо-еничарски ЕЛИТ!!! И ВСИЧКО Е В ХАОС! Е, да ама всичко е тайно и РАЯТА СИ ТРАЯТ!!!това е извода, а по дълбокия коментар на такива статийки прозира отдалеч!има си директива за начина на представяне на дадена информация и според това кой я казва и кой я тиражира може да се разбере на кой си е продал ***!

240

Идиоти

преди 1 месец

Скъпи русофили, трябва да си пълен *** или поне глупав като русаф.ил за да тръгнеш към Украинската граница, където пиле не може да прехвръкне. Това е пълен пореден фарс на руските служби, както преди години в театъра с чеченците, за което говори Летвиенко и го отровиха. Два часа тия пичове трепят на воля, спец службите чакат и играят карти. После палят,говорят на руски и псуват докато трепят, после спокойно в колата се качват и си тръгват живи и здрави. А 5 хил армия отвън ги пуска...хахахахах

239

да бе

преди 1 месец

Нисък интелект ли?Защото вашия е много висок за това България е на това дередже-вечно над упена с чужди ръце в джобовете и!Кре тен оид!

238

Хм

преди 1 месец

"Човека ви пита: защо тези убавци са тръгнали да бягат в Украйна?"==>>А това че са били хванати на украинската граница го твърдят същите тези служби,които им направиха гърбовте на кореми.Къде точно са хванти никой не знае,а има и такива,които казват,че на съвсем друга граница са били хванати.Но службите естествено ще твърдят това,което казва ЧОВЕКА.

237

Хм

преди 1 месец

"Човека ви пита: защо тези убавци са тръгнали да бягат в Украйна?"==>>А хората в коментарите питат колко трябва да са *** тези убавци за да се качат всичките в една кола в Москва,номера и марката на която са заснети от камерите на търговския център и да пропътуват с нея стотици километри.Други убавци едно инкасо ограбват и веднага щом се измъкнат от града опожаряват колата,разделят се и залягат на дъното за месеци.А тези се натоварили всички заедно и тръгнали като сватбари.

236

извод

преди 1 месец

рушняшките сили за сигурност действат сигурно само срещу несигурните в способностите си да променят жалкото си битие рушняшки граждани. то се вижда! Жалко за невинните жертви. Тероризмът трябва да се изтрие от лицето на Земята, в т.ч. лилипутът от зачервеното полшчадче!

235

да ама не

преди 1 месец

невисок интелект? Много ли акъл се иска да стреляш по невъоръжени хора!

234

Анонимен

преди 1 месец

При събеседването с компетентните органи те са си признали и за убийството на Кенеди.Независимо че не са били още родени

233

тома неверни

преди 1 месец

Ционера си е ционер,макар и титулован като доцент....ааа,забравих да напиша отпред-мили....