39

Анонимен

преди 1 месец

ЕС и НАТО нямат нищо общо с валутата в Бг, както и със западната ориентация на Бг,страната е поела своя път. Никой не е против тях, просто хората си искат ЛЕВ-четата и кеша да си ги имат, не е сложно за разбиране. А може и успоредно двете валути, без унищожаване на левчето.:)) и още: левът няма нищо общо с Русия и Путин, той българска валута.

38

До 17 и 23

преди 1 месец

Реално в този профил, който описваш за противници на еврото се вписват поне 85% от хората у нас - бедни сме, макар да не сме необразовани. Като се приеме еврото, ще станем 95%. Добре дошъл при нас.

37

Анонимен

преди 1 месец

Пълна боза с цел пропаганда. Ако беше толкова добро то нямаше да има нужда от сайта и убежденията колко много ползи ще ни донесе

36

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин още реве и залъгва електората, че има шанс той собственоръчно да спре еврото ако гласуваме за Възраждане на 9ти Юни, а палетите с напечатаните евра са готови да залеят банкоматите. На горките Копейки и господ не може да помогне

35

Анонимен

преди 1 месец

Като се каже лев, знае се че става въпрос за Бг, после, еми нема после, има ЕС.:))

34

наврете си този

преди 1 месец

сайт във финансовите зад ници в мф

33

Анонимен

преди 1 месец

Рибата е в морето те извадили тигана. Още не е сигурно че ще ни приемат в еврозоната ама те нашите мало-уумници кампании правят като че ли утре влизаме. А кампании за излизането на домакинствата на свободния пазар на ток няма никакви.

32

Анонимен

преди 1 месец

Питайте гърците какво е било след въвеждане на еврото, помнят го:))

31

Анонимен

преди 1 месец

Като е чужда валута да е долар,поне е на велика държава.ЛЕВЪТ е гордост за България,той е на толкова години,на колкото е Бг след ОсвобождениетоТова трябва да е гордост за Бг,а не да се унищожава.Комунистите след 09.09.1944,не са си позволили да го унищожат,въпреки режима и СССР,сега идва краят му е защо,колко държави са в ЕС и не си унищожават валутата,а левът е най стар в ЕС.С Англия и валутата ѝ какво стана,никой не знае какво ще се случи в бъдеще.Не е разумно да се унищожава ЛЕВЪТ.

30

Анонимен

преди 1 месец

Националната валута на България е българския лев.На който не му изнася да напускаче ще яде шутове.

29

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Бесенето ти е малко, мърло!

28

Анонимен

преди 1 месец

" Не е нужно сички да сме богати. Тия които са богати ще платат повече данък и ще живеят като бедни. Няма друг начин за да има държава." Ха ха ха ха ха хаааа!

27

Анонимен

преди 1 месец

Ейй открднаха домейна....

26

Име

преди 1 месец

До 20, но има една съществена разлика и тя е, че резервът от БНБ ще бъде прехвърлен в ЕЦБ!

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Преди 10 г. как ще вкараш евро като еврозоната беше фалирала. Затвараха банки и блокираха влоговете в Гърция да не теглат. И с евро пак ще те блокират като е фалит.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Не е нужно сички да сме богати. Тия които са богати ще платат повече данък и ще живеят като бедни. Няма друг начин за да има държава.

23

Анонимен

преди 1 месец

Нов сайт за дезинформация. Супер.

22

Анонимен

преди 1 месец

Че си избършем дирника с вашето евро. Дано го хакнат тоя сайт.

21

Айде, 30 милиарда

преди 1 месец

назад. Честито! С тия пари можеше да построим 6-7 АЕЦ-а, а вместо това някой ще ги прибере тихо-мълком, а ние ще теглим кредит, за да платим на Уестингхаус.

20

Анонимен

преди 1 месец

Нормалните хора са приели еврото и долара още преди 20 и повече години. Дори през социализма умните хора си държаха спестяванията в долари и злато. После през 90 стана популярна и германската марка която 1999г беше заменена от Еврото. Реално умните хора никога не са държали левове и никога не са ги интересували левовете освен ежедневният бизнес, и личните разходи. Сега просто ще отпадне нуждата по постоянна обмяна между левове и Евро. От това ще загубят само банките и обменните бюра.