11

Анонимен

преди 1 месец

До Избори ли! Те и сега са извън закона, но в България законите не се спазват.

10

Анонимен

преди 1 месец

Аз не се тревожа. Каквато и форма на управление да имаме, който и да спечели, копейките никога няма да са власт, така че ...

9

тоти

преди 1 месец

Дреме ми за партиите,а колко излишни от бюджета пари ще идат ЗАЛУДО!! затова -2/1 за да се спестят .Тука някой пишат тъпотии и небивалици...простотията е пълна !!!

8

Драго

преди 1 месец

До Избори ли!Две уточнения - първо война НЯМА! Това не го разбрахте за 2 години. Има военна операция. Второ - тази военна операция няма да приключи с превземането на жълто-сините. В следващите 10-на години ще има вече война, в която не малка част от Европа ще стане част от Руската Империя. След като това свърши, никой няма да се интересува от глупостите, за които си писал.

7

Избори ли!

преди 1 месец

Каквото и да се случи при изборите, които Борисов умишлено ще предизвика, не се притеснявам, защото истинските избори ще бъдат проведени веднага след края на войната, когато Примитивна рус ще бъде сразена.По това време анти-европейските партии ще бъдат поставени извън закона, а машинното гласуване ще бъде възстановено. избирател

6

Чичо

преди 1 месец

До Анализатор до ЧичоЛипсата на способности да се мисли водята обичайно до коментари като твоя..

5

Анализатор до Чичо

преди 1 месец

Бих се изкефил да успеете вие бооклууците от Възраждане,Явно България няма място сред демократичните страни,но само вие и Копейкин можете да ни завлечете в руския кеенееф.За Възраждане гласуват мърезивите,мрънкачите,некъдърните,битовите алкохолици,деградиращите.В България вие сте мнозинство и с право бихте спечелили.

4

Анализатор до 1

преди 1 месец

Не използвай никнейма ми!Пиша с него тук от години.

3

Чичо

преди 1 месец

Единствените възможности са избори и Възраждане! До тук се видя, че останалите 2 участника категорично не стават.

2

Тоз момък не е орел

преди 1 месец

Може би Орелсориз би му прилягало по- добре?

1

АНАЛИЗАТОР

преди 1 месец

ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ