13

Запознат

преди 2 месеца

Студентски град ....София....мръсно, прашно,далеч от театри и културната част на столицата, толкова е застроено че може да се отвори мигрантски квартал. Развалиха тази част на София , ливадите ги изкупиха мафиотите през 90години и резултата е виден с участието на кметовете които управляват този порочен процес. Гето.

12

Роки

преди 2 месеца

Студентски град, се превърна в бетоново гето, благодарение на хубавите ни общински управници жадни за далавера, продажни кметове и безумия главен архитект на София, вече зелена площ не можеш да видиш, остояне от изгради, даже убиха вековния дъб над Калфланд

11

калИнна

преди 2 месеца

Демокрация,сър!

10

ей

преди 2 месеца

докато лакомата власт дава разрешителни за строежи с цел финанси,то селянията ще превземе всичко.

9

ЧЪРЧИЛ

преди 2 месеца

Денонощни магазини и аптеки им е критерия. Това е! Млади хора, а болни и само цигари, пиячка и плюскане. После - как ще ги стигнем Западняците. Да отидат да видят тамошните кампуси - истински релаксиращи оазиси за живеене и учене. И живеят нормални, културни и възпитани млади хора, не като тукащните чалгари.

8

Къде бре

преди 2 месеца

Не бях забелязал, ама тва кога скоро ли е станало

7

Студентски град

преди 2 месеца

Беше хубаво място за живеене когато там нямаше софиянци

6

ФАНДЪК - ОТМЪК

преди 2 месеца

ЩО ПАРИ ПОД МАСАТА ОТМЪКНА ЗА ДА ИЗДАВА СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ > направи от София едно бетонно гето

5

Да ви го...!

преди 2 месеца

Така се вземат двойно пари - един път от рушвети, втори път - от глоби от Нашите Избранници за това, че не сте намерили къде да паркирате. Трети път се храни "съдебната система" за междуселските... пардон междусъседските кавги за паркомясто. "Мате искали да дишат..." - реплика на един строителен гей по повод презастрояването. Мъка баце! София ще стане катун! След като ни управляват катунари!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да живееше някой там разбирам, но при положение, че над 30% от застроената площ е необитаема не виждам причина да се издават още, и още разрешителни за строеж на жилищни сгради. На мястото на паркинг - жилищна сграда... без думи просто. А как точно е върната земята е друг въпрос... далавера пълна е това презастрояване на София.

3

Ох на дедо

преди 2 месеца

С какъв акъл ще идеш да живееш в подобно свърталище - наркомaни, дрoги, чалга, гюрултия, свистене на гуми и джигити.... ?!? колко лyд трябва да си??

2

Еееех!

преди 2 месеца

Какви спомени имам от Студентския град, от съвсем-съвсем близкото минало! :))))))

1

За всички

преди 2 месеца

Софиянци нов апартментс. И място в детските ясли. А утре, място и за урна! Че на село е преСЕЛЕНО!