630

Стоян

преди 1 месец

До АнонименКой точно е невинен ? Кой изби тези хора в киното ? КОй стреляше по невинните хора и ги застреляха като кучета ? ДОлни главорези ! Невинни били !

629

Анонимен

преди 1 месец

Бедни невинни хорица, подлъгали са ги да откарат колата за 5 000 долара нанякъде а то какво им се случи . Бият ги защото им казали да тръгнат към Украйна а те тръгнали към Беларус.

628

Коментар

преди 1 месец

Тоя на снимката с анцуга Адидас явно е някакъв боксьор!

627

наивници

преди 1 месец

е като са повярвали на Путин че ще ги награди и няма да ги измъчва... Пак да следват указанията на Путин лъжеца.

626

1262

преди 1 месец

Не че ни пука за терористите, ама тези неграмотни общи работници не са терористите.

625

Анонимен

преди 1 месец

Малко им е.Чака ги дълги години мъчения,изтезания и унижения които напълно заслужават.

624

Шаши

преди 1 месец

Какви мъчения са пък тези? Почесват ги с някое ножче, където ги сърби. Щом няма пробиване на кол или вадене на зъби си е обикновен разпит. Справка: Захари Стоянов за Батак.

623

Юлиян

преди 1 месец

А бе,не Путин,за Зеленски става въпрос!Пак не си разбрал.Ами мисли бе,мисли!Защо я носиш тая "каска".

622

?

преди 1 месец

А кой ще накаже Путин, който до момента уби 500 000 руснаци. За украинците не говоря

621

Хаха

преди 1 месец

Садистите на Вова -некадърните тумбаци от ФСБ и Спецназ си го изкарват на ислямистките варвари. А законът? Законът в Русия налага до пет години за изтезания и мъчения. Но кой в путинистан следва закона. А мъченията са характерни за примитивните народи. И каква истина очакват да чуят от тези измъчени нещастници. Ми ако сложат на дъртия пергиш Вова ток по похотливия му комплексарски ***...? След пет секунди ще *** и ще признае, че сам е ръководил атентата.

620

Анонимен

преди 1 месец

нищо им няма там горе ги чакат 40 девици мислете за семеиствата наизбитите и ранените а не за ***

619

Неразбрал

преди 1 месец

Тоест, тия са очаквали, че ще изтрепят с калашника по 50-100 обикновени хорица и после никой с пръст няма да ги докосне? Ще живея дълго и щастливо с натрупаните кинти без никакви последствия?

618

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да върнем у нас смъртната присъда. Ако не дай си боже и при нас се случи това, все ще е някаква превенция. Не е хуманно, ама и тия не са хора

617

gg

преди 1 месец

Ислямска държава - ех, как не нападнаха ни веднъж големия ислямски враг Израел! А, извинявам се, нападнаха го веднъж и веднага се извиниха, че било погрешка. И Израел веднага им прости. Иначе редовно трепят в ислямска Сирия и Ислямска република Иран. Сега и в Масква.

616

Анонимен

преди 1 месец

Това е само началото за тези ***

615

Анонимен

преди 1 месец

не че нещо, ама наистина ли вярвате че тия таджики са извършителите, ако е така то тотално сте изгубили връзка с реалноста, че и тръгнали да бягат през фронтовата линия.А по повод мъченията, преди години в Израел се допускаха подобни действия при непосредственно предотвратяване на терористични нападения, после ги забраниха, щото се оказа, че не само метода е неефективен, ами доста често службите са пращани за зелен хайвер

614

Анонимен

преди 1 месец

Това са хора, съсипали десетки, дори стотици съдби! Включително детски. За съдбите на невинните жертви се грижете, не за терористите! Те са отишли по собствен избор там да убиват и раняват хора. Това са нещастни *** продали душите си на дявола

613

Учуден

преди 1 месец

Ужас! Вместо да им направят маникюр, масаж и подхранваща маска, да ги заведат на сайна и басейн, да си отдъхнат като хора след напрежението, те имат нахалството да им създават дискомфорт! Горките терористи, ей лоши руснаци, ейййй....

612

Няма пощада за такив

преди 1 месец

Убиха за пари толкова невинни, така им се пада! Дано стигнат до поръчителите на това престъпление! Ясно е, че тези *** са само изпълнители на чужда поръчка.

611

Гост

преди 1 месец

Защо ревете за тези, които за пари безразборно избиват хора, просто ей така. Ако там бяха вашите деца и родители и приятели, друга песен ще пеете. Заслужават си наказанията, че даже им е малко.