364

ПРЕВЕС В ТЕРОРИЗМА

преди 1 месец

УКРАЙНА ИМА ЕДИН ПРЕВЕС И ТОЙ Е В ИЗВЪРШВАНЕ НА ГНУСНИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ДРУГ ПРЕВЕС НЯМАТ И НЯМА ДА ИМАТ

363

АНГЕЛ

преди 1 месец

Русия загуби 4 кораба от началото на войната и това се дължи на некадърния адмирал Виктор Соколов който бе уволнен преди месец.И все пак Украйна няма нито един кораб в черно море. Скоро няма да има и излаз на черно море. За какъв превес ми говорите? Само лъжи и дезинформация !!

362

Анонимен

преди 1 месец

Ако се броят и руските лодки и катери то превеза е също руски... и то огромен защото всичко що е на Волга е и в черно море

361

Анонимен

преди 1 месец

Ама, че глупава статия... В България нямаме и 1 десантен кораб ... А украинските големи десантни кораби отдавна са потопени... Сега имат само лодки и малки катери

360

Гларус небесен

преди 1 месец

Огромен превес на Украйна в Черно море! Русия останала със седем десантни кораба, всъщност са 10, а Украйна не е загубила нито един. По простата причина че НЯМА нито един и то не само десантен но и какъвто и да е било кораб. На това му се вика превес!

359

СВОЙ

преди 1 месец

След терористичният акт,съдбата на полвинметровият наркоман е предрешена.Путин бил диктатор.А туй *** наречено президент на украйна,просто най демократично забрани изборите.Предполагам всички са виждали,как наркоманчето прави мобилизация по улици и Молове.

358

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е с превес единствено в терористичните актове ! Надмина и най терористичната Хамас с свойте терористични изпълнения

357

Анонимен

преди 1 месец

Е,как държава с 0 ще е с превес?Като ги пишете такива хората ще ви сметнат за луди.Махайте я тази война!Подклаждате я нарочно като наливате милиарди,за да обедняват обикновените хора във всички държави.

356

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, колко имало на укрите?

355

Анонимен

преди 1 месец

според американските сателитни снимки и двете Strom Shadow са пропуснали целите си - ударили са доковете до корабитe -----///------ Каквото и да са ударили в Севастопол, се е файда.

354

Юлиян

преди 1 месец

А на Украйната десантните кораби къде са?Да не би и те да превозват зърно.Аз така,просто питам,защото един анонимен "юнак" по-долу е написал,че сега изнасят повече зърно от преди.

353

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че демилитаризираха Украйна. Давайте все така.

352

ЛГБТ+

преди 1 месец

Ние харесваме Бойко, Асенчо, Кирчо... Те са като нас, но още не са се оперирали, за да станат мацки като нас. И ДПС после ще ги Обича!

351

Че

преди 1 месец

То като си върнат изконната руска земя, корабите стават техни. Какъв е проблемът?

350

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Украйна изнася повече зърно по море отколкото изнасяше преди войната, ама не го казвайте на русофилите, че няма да могат да спят.

349

Анонимен

преди 1 месец

Държава без никакъв флот - с превес в морето над Рашистан ахахахахахах )))))) Закривай ))))

348

82-ОМБР

преди 1 месец

Както всички се убедихме,на Украйна не и трябват кораби за да е фактора който е одговорен,руските кораби да гърмят,като пуканки в микровълнова. Освен,че ни радва,това искрено ни забавлява!

347

РадеВ

преди 1 месец

Русия е най-великата демократична дамаджанхирия.

346

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Според руската пропаганда, Украйна е нацистко-еврейска държава, управлявана от нацисти-евреи. Освен това Украйна е и клон на ИДИЛ и уважава ислямските ценности! Даже, пак според руската пропаганда, такава държава нямало.

345

Боби

преди 1 месец

Украйна няма как да има превес в морето: 1. МРК и Патрулни кораби РФ може да достави в Черно Море по вътрешните си водни канали. 2. МРК могат и от реките, вътрешните водни канали и от Каспийско море да стрелят с Калибри по цели в цяла Украйна. 3. РФ както и стана с дроновете ще намери противодействие на морските камикадзета(САЩ заради атаки от Араби с лодки си дооборудваха корабите с анти дронови сиситеми нали?). 4. Няма да се Учудя ако Украйна загуби излаз на Море ако продължава с безумията...