159

Апел

преди 1 месец

До всички българи,ние сме част от картината всеки може да бъде най добрата си версия.В полза на обществото и България.Доброто е заразно.Да бъдеш ходеща тоалетна без да бъдеш полезен на другите е минало.Да направим многолюдна,достойна и щастлива родината.

158

Няма ли някой журнал

преди 1 месец

Да заснеме извади на светло пътя на една бременна жена.Парите който плаща за да стигне до раждане?Нали сме осигурени нали уж всички искат деца?????Кога правосъдие,законност ще бъде на дневен ред?Стига нотариуси, брокери,кожодери!!!

157

Никола

преди 1 месец

Демографска криза????!!!Никой ли не знае за ценорасписите на тъи наречената благородна професия !? Говоря от второ лице за 8месеца бременност 7хиляди лева.Прегледи изследвания,консултации ,тонове...Раждането 3000лв.Защо е така ?

156

Някой

преди 1 месец

Правете по 7-8 деца. Какво чакате?

155

Bravo

преди 1 месец

2 млн души друг път, 2млн *** и мигранти може би...Честито на всички българи!

154

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

Началото беше поставено преди повече от четвърт век от СДС-Шайката под зоркото напътствие на шпионите от Козяка .Анатема на Драгалевския гърбав Ай дук!До девето!

153

ЗНАЧИ....

преди 1 месец

....СОФИЯ ОСТАВА..!!!!!.........ХАХАХАААА СОФИЯ. МАМОООО, СОФИЯЯЯЯ........

152

НЕДЕЙ, БЕ.....

преди 1 месец

...ШЕ СЕ РАЗПЛАЧА, ....ХАХАХА....ОТ МЪКА!!!!

151

гарантирано от ГЕРБ

преди 1 месец

Поетия ангажимент ще изпълниме предсрочно.Дори ще преизпълним плана,до следващата петилетка населението ще е един милион.

150

Анонимен

преди 1 месец

Без адекватна социална политика, плосък данък, държавата е програмирана да изчезне.

149

Анонимен

преди 1 месец

Два милиона, ама без бели хора. По важното е строежите да не спират, защото цените само ще растат.

148

Джо

преди 1 месец

ГЕРБ + ДПС = геноцид

147

Анонимен

преди 1 месец

Значи българе нема да има,всички ще са роми, турци и мигранти.

146

Кетчуп

преди 1 месец

Аз съм типичен програмист, очилат, слаб, приличам на зубър едва ли не, както му викат някои, скромен, възпитан, но пък взимам 8000 лв заплата и реално мога да издържам 2 семейства с тези пари, но нали знаете в България колко се харесва такъв тип. Точно обратното съм на типичния балкански мъж. И реално сега се чудя за какво да си харча парите, защото не е за жени и деца, така че си мисля за някоя хубава колица за 30-40 хилки и една виличка. Та гледам си живота, а не демографските кризи. Тва е.

145

Съвет

преди 1 месец

Решението е заключване на границите и посещение на партийните секретари в семействата.Жените със сигурност ще се радват. БСП поема разноските за децата.

144

Я па ти..

преди 1 месец

До Мислете!!!! 142 Ти не разбра ли че на сила не става. И Путин не разбра , като теб.Насилието не води до нищо добро.Само до тероризъм.

143

Питам

преди 1 месец

Това лошо ли е ? Да не би Монако да са зле.

142

Анонимен

преди 1 месец

Една бълг.майка раждала1,12....,а колко бълг.майки и новородени по странен начин бяха гътнати,от началото на новия век?Някой прави ли такава статистика,или е засекретена?Родилните домове са измислени за контрол на числеността.

141

Буха-ха-ха

преди 1 месец

2млн. калпав материал разбираш ли.

140

+ / -

преди 1 месец

Въпросът не е в КОЛИЧЕСТВОТО, а в КАЧЕСТВОТО. А качесъвото зависи от всеки един от нас!