17

Аз

преди 1 месец

На колко години е?? Я, преди да пишете проверете! 1966 е роден!

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16 Защо тая злоба? Какво ви е направил починалият? С какво ви е бръкнал нейде? Окрал ли ви е? Набил ли ви е? Знаете ли въобще нещо за него?

15

Анонимен

преди 1 месец

До НикосНе си ли чувал за "Мисия Лондон"? Навярно не. Но Галена и Гери-Никол сигурно знаеш. Това е културата ни в момента.

14

Анонимен

преди 1 месец

ГОСПОД НАПРАВИ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО!!...

13

Не знам, но

преди 1 месец

Не трябва ли да избягаме от клишето "внезапно почина"? Например " много продължително и дългоочаквано се гътна" - моля за Вашето мнение, благодаря предварително в аванс!

12

Новият Иван Вазов

преди 1 месец

На демокрацията. Не съм го чел, но бе истински гений на перото. Днес ни зарадва много! Поклон!

11

а Пак ли

преди 1 месец

Внезапно Почина - тая Фраза вече е като Кодово Название за сещащите се!

10

Никос

преди 1 месец

Неизвестен човек.

9

Интересно

преди 1 месец

всички Очеляха 2020 - годината на така наречената СмъртоНосна Пандемия, но след това почнаха да капят като Муухи в Топъл Летен Ден, но ни се казва, че е случайност и няма нищо общо със Бустерирането на Милиарди от Населението на Планетата!

8

Съдба на Принцесата

преди 1 месец

Кейт Мидълтън също не е Лека след Фазер Сиропирането! Скоро ВеликоБритания няма да има Отново Кралица - ще го карат на Крале!!

7

Забелязвате ли

преди 1 месец

вече как от какво си починал - нито се пише, нито се коментира!

6

математик

преди 1 месец

Бащата на Алек Попов, Васил Попов, беше един от най-забележителните български математици. За съжаление, той също напусна този свят твърде рано. Международната награда за млад математик по Апроксимации е на негово име и носителите са от най-престижните световни университети.Алек Попов наследи лидерските качества на баща си, но неговият разцвет като един от водещите съвременни български писатели настъпи едва след *** на Васил Попов. Поклон пред паметта и творчеството на баща и син!

5

Анонимен

преди 1 месец

Псевдо авторите ала Господинов.Изкуствени цветя!

4

sd

преди 1 месец

на 58 год, a не на 68. светла му памет.

3

Анонимен

преди 1 месец

На 58 години, не 68.

2

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Алек Попов , Радой Ралин, другаря Хаджииванов, другаря Велчев и още политкомисари и емисари на комунистите , социалистите , а в днешно време и на " децата на социализма " , изкукали и куки на властта , смятат и ни премятат с псевдо-сатира и необмислени рими и псевдоними , че могат да ни заблудят и " зарибят " .

1

Анонимен

преди 1 месец

Един по един ваксинираните почват да капят.