102

Филията с мас

преди 1 месец

От милиони българи до тези двамата ли опряхме?Трябва да избием от главоте на политиците, че без тях не можем.

101

ГАБРИЕЛ СГРЕШИ

преди 1 месец

Не може да представяш на Радев списък за правителство без ПОДПИСИТЕ НА ПП ДБ....и това ми било еврокомисар....

100

Баба Гошка

преди 1 месец

Денко, денкооо, вземай си *** от под Дъгата и ходете да се сглобявате (съешавате), в кабинета по Химия. Седи си при колбите и епруветките, че за друго не ставаш.

99

Анонимен

преди 1 месец

Гннидата Денков е много дразнещ и нищоговорещ тъпоглавко. Сам се направил академик. Въздух под налягане и лъжеучен тъппаk, който разпространява профашистки идеи. Опита да прокара профашистките си идеи за цензура, за забрана на партии, медии, журналисти. Чудим се още какво профашистко ще измъдри фашисткия червeй, кой празник ще забрани и кой паметни ще събори. Скъса ни нервите с неговите антибългарски заговори.

98

Анонимен

преди 1 месец

До ГлавчоГлавурдо, като му отнемат службите, откъде знаеш, че няма да ги овладеят самите те и да ги направят като ченгеджийницата по времето на Костов?!?! Помниш ли как Костов приемаше директора на НСБОП Кирил Радев, гол в басейн... Това ли искате Костоваци?!?!? Пълен разпад на държавността?!?!

97

Анонимен

преди 1 месец

Следствени и подсъдими правят съдебна реформа, подаващи декларации с невярно съдържание правят съдебна реформа - това евроатлантизъм ли е, или мафия?!?!

96

Анонимен

преди 1 месец

Преди била лоша тройната коалиция, щото депутатите били пропорционално на депутатите им 3-5-8, а сега същите прокобиеви медии хвалят наглите че искат коалиционният им партньор със 67 депутати да има един министър, а те 18!!!!!!!!!!!!!!!!ето кое е диктатура!!!!!!!!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 1 месец

Некоректните са ППДБ, на записа наричаха Мария Габриел заложница, кроехо всякакви схеми с малкото депутати които имат и сами си казаха че реалните им избиратели са 5 процента, останалите не са представени а измамени от ППДБ, ГЕРБ им клекна, сега искат пак цялата власт, ето пак имаха повече министри, 11 от 18 дават откази значи са техни, ВРЕМЕ Е ГЕРБ ДА СПРАТ ДА СЕ УНИЖАВАТ ПРЕД ИЗНУДВАНИЯТА ИМ. А на идзборите ПОЖЕЛАВАМЕ ВСЕКИ ДА СИ ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯТА КОЯТО ГО ПРЕДСТАВЛЯВА А НЕ ***, ЧЕСТИТИ 5%

94

Главчо

преди 1 месец

Не знам кой има проблем с паметта, но знам че има един страхливец, който е с мозък на джудже и тяло на туулуп. А може би има за какво да го е страх като му отнемат службите и оправят правосъдието.

93

Анонимен

преди 1 месец

АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СИ ВИДЯТ МАРИОНЕТКИТЕ. Може ли да имате доверие на такива хора?!?!?! сЛЕД КАТО ИМА ппдб ТО РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ АГЕНТУРА. Такова бездарие няма никъде по света!

92

Анонимен

преди 1 месец

ПП ИМАТ ПРОБЛЕМ С НАГЛОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!! БЕЗГРАНИЧНА ИМ Е!!!!!!!!!!!!! ПО ПОЧТИ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ВСЕ ТЯХНОТО ТРЯБВА ДА Е. СЕГА ПРАВЯТ ОПИТ ДА РАЗГРАБЯТ ДЪРЖАВНИТЕ ГОРИ ЗА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ, А КОАЛИЦИОННИЯТ ИМ ПАРТНЬОР ЗЕЛЕНО ДВИЖЕНИЕ И АЛЕКСАНДЪР ДУНЧЕВ ГИ РАЗОБЛИЧАВАТ НЕПРЕКЪСНАТО КОЛКО СА АЛЧНИ.

91

Анонимен

преди 1 месец

Войната на Путин е до нас в света бошуват конфликт А Борисов воюва с ППДБ защото им пречат да консумират власт Мафията печели от страховете и хаоса който създава за да ни ограбва не да управлява и развива държавата Новите избори са изгодни само на тези който искат да ни държат в блатото и по лошо

90

SyS

преди 1 месец

До МнениеИ идиоотиитее от ППДБ ги изпраха. Nice! A?

89

Анонимен

преди 1 месец

Борисов се изплаши Габриел да бъде премиер Днес премиер утре може да я изберат и за лидер на Герб а него да го пенсионират хахах

88

Анонимен

преди 1 месец

Похарчиха Марчето за користните цели на ББ тъкмо започнах да я харесвам но вожда я бутна в пропастта

87

Реалист

преди 1 месец

Докато ГЕРБ имат за лидер такъв комплексар-нарцисист, който постоянно унижава другите и се хвали, който иска винаги последната сума да е неговата, който не умее да губи, който няма смелостта да преговаря сам и се крие зад жени, страната ни ще е заложник на такъв като него!

86

Анонимен

преди 1 месец

Мария Габриел ако е умна трябва да си отмъсти на Борисов че я направи на герберски ***

85

Мнение

преди 1 месец

ГЕРБ са лъжци, неджентълмени, нееволюирали и емоционално незрели хора. ГЯРБ разиграват цяла България!

84

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ защо си мислят че им вярвам и най скъпо платения пиар да си наемат няма да направи Борисов светец хаха

83

Анонимен

преди 1 месец

Схемите на ББ и неговия пиар да убият ППДБ хвърлиха държавата под влака