35

Путин.

преди 1 месец

Другари. Нов. Бардак. Със. Стари. Кърви. Не. Се. Прави

34

Анонимен

преди 1 месец

В България няма лява партия. БСП предложи и подкрепи най-дясната мярка - плоския данък. Да не говорим, че освен нея няма необлагаем минимум, а дори има таван на осигурителния праг. Тоест това облагодетелства само печелещите много и закопа бедните. Каква е тази лява партия? Такава данъчна подоходна политика има в Русия, Украйна и пр. За да има пари в държавата трябва да се плащат данъци, които да се ползват, а не да се крадат. Тик обаче за депутати и др закона е ок. Те за държава не мислят.

33

Анонимен

преди 1 месец

Тия от ИБ на БСП, вкл др.Нинова, да кажат кои са техните 'свежи' идеи. Че от 'свежестта' на Позитано, вече се вижда границата за влизане в НС. Още малко и лимбото няма да успее да ги вкара ...

32

Анонимен

преди 1 месец

България е страна на парадоксите. Около 90% от хората са леви по убеждения, но почти всички се мислят за десни. Почти всички мислят, че БСП е лява партия, а тя е най-дясната от значимите партии в България. Няма значима лява партия в България, няма даже и центристка партия. Имаме само десни партии и продължаваме да дълбаем дъното. Да виждате връзката....

31

Реалист

преди 1 месец

Колкото по пропаднал е някой, толкова повече симпатизира на дясното и плюе по лявото. Факт е, че за десните истината е в кражбите и далаверите.

30

Анонимен

преди 1 месец

Новото движение се кани да оджендъри столетницата. Брюскелси марионетки пратени да завладеят това което все още не е под техен контрол.

29

Факт

преди 1 месец

Факт е, че Нинова закопа БСП. Нинова е продукт на Иван Костов и СДС и не би трябвало даже да е член на БСП, камо ли да я ръководи

28

Радослав

преди 1 месец

Колкото по ниско в обществото попада една личност, толкова по ляво настроена е тя. Простата истина е, че лявото се харесва само от роми, емигранти, мързели, *** и всякаква друга отпадъчна биомаса която си мечтае държавата да открадне от работливите и да раздаде на мързеливите! Няма държава с лява политика която да е прогресирала!

27

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото на идващите избори е че ще имаме шанса още да съкратим размера на БСП , още 2-3 пъти избори и тези си заминават

26

Анонимен

преди 1 месец

Стари лисици без нови идеи - Дъртата мома Дончева , Сестра Галева, Гоце архаря и Румен пияницата пикаещия у фонтани :)))

25

На едно единствено

преди 1 месец

събрание на БСП ще отида, ако е за закриването на партията и даже съм съгласна да платя за вход!

24

МИЛИОНЕРИ ЛИЦЕМЕРИ

преди 1 месец

ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ БУЗЛУДЖАНЦИ- ПЕЯТ НА КРАК, О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА...НАПРАВО СА ГНУСНО ЛИЦЕМЕРНИ, АМА МНОГО ПОТРИСАМ СЕ ОТ ПОГНУСА ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО ИМ....

23

Анонимен

преди 1 месец

Бийте са не са карайте червени кхмери :)))

22

Анонимен

преди 1 месец

СТАРИ РУСОФИЛИ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ/ДС БЕШЕ ОТДЕЛ НА КГБ/ С НОВИ ИДЕИ ЗА КРАДЕНЕ!

21

БУДА РЕЧЕ

преди 1 месец

VERY SPECIAL THANKS КОРДЕЛО - ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Че го кажеме другояче, БСП, АБВ, Бузлуджа, Изправи се... На тез не ли им увряхва главите, че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА?

19

Реалист

преди 1 месец

ВажнУтУ е да съ цепим... щотУ нИ смИ чели КВО пишИ нЪ надписЪ на старУтУ НС! ДЪ живей българския избирател, дето все ни държи на дъното на Европа!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Абе, БСПари, то при вас млади лица има ли? Нали сте на 130 години, откъде да се вземе това младо лице? Вижте си електората, какво повече да говорим.

17

Анонимен

преди 1 месец

Айдеее,отлюспените правят ново крило,в памет на дядо им Благоев.Ще шашардисате мат'ряла,бе,и без това е на изчезване.

16

До 13

преди 1 месец

Ама ти още ли си жив?И още помниш?Щото аз не си спомням това време.Щом си оцелял до дълбока старост,значи не е било чак толкова зле.