22

Ivanov

преди 15 години

nikoy ne vijda 4e byuletinite sa prozra4ni i na vtoria tur dps znae koy ne e glasuval za teh i zapo4vat da gi plasat i za tova vsi4ki tursi glasuvat za dps.

21

преди 15 години

Просто поредната *** в БСП. Има ги много, дрънкат врели-некипели и се гиздят. На времето много вървяха, а някои от тях направиха кариера.

20

преди 15 години

Мая Манолова е секс-символа на БСП! Тая бих я опънал с кеф, маса ме кефи и бихме си изкарали готино с нея за общо телесно задоволство

19

преди 15 години

Тази дропл@ да ходи другаде да предлага глупости.

18

rumen221

преди 15 години

Когато комунист предлага нещо, то "нещото" и изгодно лично на него или на "световния комунизъм", НО НЕ И НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!КАКВО НИ ТРЯБВА ЗА ОБЕКТИВНИ ИЗБОРИ?1. В българия има 27 области и толкова трябва да са избирателните райони!2. Заради ЕДИНСТВОТО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, в изборите може да участват само тези български граждани, които си плащат ПОДОХОДНИТЕ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ!! (В ЕС, това е изискването за "оседналост"). Следователно изборните списъци, трябва да се подават от НАП, от перото "Подоходни данъци", допълнени от Списъците за регистрираните безработни.(учащите гласуват с ученически или студентски карти)3. РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗА ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТ, трябва да могат да се придизвикват с брой подписи, равен и по-голям на 10% от подадените гласове за съответната област!!! За да стане това, обаче, Конституцията трябва да се допълни с нова т. 5 къмЧл. 72. (1) Пълномощията на народния представител се прекратяват предсрочно при: 5. Отзоваване с референдум.И НАЙ-ВАЖНОТО - НЕОБХОДИМА Е НОВА Т.2 КЪМ; Чл. 63. (1) Пълният състав на Народното събрание се състои от 240 народни представители.(2) В СЪСТАВА НА ИЗРАНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ВЛИЗАТ САМО ТОЛКОВА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ(от240), КОЛКОТО ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ.

17

преди 15 години

ямболските комунистки най-големите общественички и активни във всички пози

16

преди 15 години

Всички червени продажници в сибир. Стига сме ви слушали глупостите.

15

готов за път

преди 15 години

РЕФЕРЕНДУМ!

14

Иван

преди 15 години

Така си е трябва да има допитване до хората!!!!!!!!!!!!Само референдуми трябва.

13

Дамян

преди 15 години

Браво! Сваля шапка на номер 9, само искам да добавя че закона за референдумите беше предложен и приет от ПП НОВОТО ВРЕМЕ

12

преди 15 години

и аз съм за референдум

11

:))))

преди 15 години

Aман от тая *** партия,която на изборите ще набере една шепа електорат! Отивате си другарко манолова - отиииивате си!Пък си и много дъртичка,със спластена косица - все пак има вода,нали?

10

преди 15 години

Абе БСП,какви са тия простанешки глупости за енергийната ефективност бре ? Ви като приемате закони и правилници мислите ли ? Как ще накараш баба си пена с 150 лева пенсия да ви плаща на подупечните фирми? А после как ще я накараш евентуално да даде 1000 лева за топлоизолации? а ако не ги даде как ще и земеш 30 бона? Или тва пак е лобито на жилищната мафия? Ами да ви пикая на законите! А между впрочем текста законно ли беше ггласувам, защотото нали нещо полвината решения се разбра, че се гласували незаконно?

9

сфиррка

преди 15 години

По белите страни тая материя минава през публично обсъждане и референдум. А тук е един от законите, чрез които елиминират населението от властта. Смесена или не - все тая без право на отзоваване, на референдуми, свиквани от нас, пряк избор на прокурори, съдии и шефве на РПУ и другарски ментета за "алтернативи". ПРЯКА ГРАЖДАНСКА ВЛАСТ е истинската алтернатива.

8

преди 15 години

Горката стара чанта идва в БСП точно когато ще се разпада червената партийка.

7

преди 15 години

Прилича ми на комисарка от съветски филм за революцията.

6

преди 15 години

Сега като се показа по телевизията ще завалят неприлични предложения.

5

дедо поп

преди 15 години

Се беше с некъв ямболски адвокат и го разведе а той се кандидатира за кмет на ямбол!!!тая усеща къде ще духа ветъра и се разкрачва

4

преди 15 години

Moга мога като и го подам да го налапа.Да тази социалискта може да я опъна малко е дъртичка ама щом е социалистка.Винаги съм искал да чу..к.ам социалистки

3

дедо поп

преди 15 години

ама знае как да го усуче!!!даже искала да мотивира хората да гласуват -направи поне един стриптиз *** МАНОЛОВА