31

баба мара

преди 1 месец

не само от пеевски ами и от иван костов какво общо има тя с бсп от кога е членспите по конгресите и не знаете за какво гласувате които си има бизнес да си работипо него и да стои настрана в българия няма вече партии а мощни икон групировки

30

Анонимен

преди 1 месец

Основната цел е да се махне Нинова ,да се върне Станишката ,който е задължен на Борисов за европарламента.Старите вълци са яко огладнели и си го чакат с нетърпение.

29

Анонимен

преди 1 месец

Пеески държи сички не е само Нина. При приватизацията е заграбил доста и сега е в парламента с едничка цел да узакони.

28

Анонимен

преди 1 месец

Основната зависимост на Нинова и партията и не е от хора като Пеевски, а от Русия и Путин. Паскалев нарочно не посочва истинската зависимост на Нинова, защото и той е не по-малко зависим от Русия и Путин.

27

Анонимен

преди 1 месец

Паскалев, а ти си зависим от Доган, каква е разликата?ДПС е проклятието на България.

26

Валя

преди 1 месец

Кво зовеше бе ,,кажи на глас ясно за тия зависимости.Аман от интриганти ,с какво си по- различен от Лъжкинята Нинова и останалите.Вас България не ви интересува ,интересува ви само капачката.Наглеци!

25

ШАРЛАТАНИ И ШАРАНИ!

преди 1 месец

НАЧИ, БСП СА КЛОН НА ДПС? АПЪК РИСТЬО ОТ ДБ СЕДИ В СКУТА НА ПЕЕВСКИ? Е, ЗА КАКВА ПРОМЯНА НИ БАЛАМОСВАТ ПП-ДБ? ТО ТОГАВА ВСИЧКО Е ДПС И ГЕРБ!!!!????

24

Анализатор

преди 1 месец

То не само,че управлението на Нинова в БСП е вредно за партията,ами самото БСП е вредно за България толкова колкото и противокоституционното ДПС.Тия две секти трябва да бъдат забранени със закон.

23

00014

преди 1 месец

До ПроСоТоИ Масларова, онази дето парадираше със златните бижута си бижута пред гладните пенсионери.

22

Анонимен

преди 1 месец

Доносите, мълчанието по неудобни теми, наказване и изключваме на хора без обяснение - не са ли това основните ценности на БКП/БСП??

21

00014

преди 1 месец

И сложат на трона СтанишеФ. Човекът без един ден трудов стаж извън номенклатурната прослойка.

20

Анонимен

преди 1 месец

"БосДоганците" правят същите проверени и изпитани измами на Промяната и Христо Дългоноско. Пеевски е плашилото за спечелване на гласовете на наивниците. А след измамата, ще седнат в скута на Пеевски и ще пият маззно турско кафе. Лъжат ни с едни и същи номера.

19

ПроСоТо

преди 1 месец

тия са ми много смешни...Събрали се побелелите дървени глави да лаят по Нинова!..И кои са те?..-Този,който ДЯЛКА с доган-украинеца Станишеф..Другия-пернишкото пиянде с "големия шлем" ,който произведе треторазрядната Мутра в "генерал"..Оня,дето "поемаше вината с мезетата"..Тия елементи не са излезнали още от "Тринадесетия конгрес на БКП"...Не могат да се отърват от детската си болест каминягите-"Врагът с партиен билет"..

18

Анонимен

преди 1 месец

"Боздуганците" къде са тръгнали? Най-вредните хора бяха в БСП. Правят партийки, не влизат. Провалиха се, искат и БСП да затрият. Хората няма да имат за кого да гласуват. Заради тях БСП ще изчезне като партия. БСП е единствената опозиция на Боко и Пеевски.

17

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще гласува за тези мошеници и бизнесмени като Гергов, Станишев, Първанов, Кирил Добрев, Таков и съдружници. БСП ще падне под 4 процента, ако тези се завърнат в БСП. Те са съдружниците на Боко и Делян Магнитски.

16

Оставка Импексова

преди 1 месец

Обеща да опазите МОЧЧа и НЕ успяхте

15

Анонимен

преди 1 месец

Нинчето ще ви закрие, намалявате с проценти на всеки следващи избори БКП :)))

14

да ама не

преди 1 месец

Жената оглавява клубът по интереси в ДПС клатитурци -комунисти-

13

ясно

преди 1 месец

значи обича да седи в скута на Делебянчо и да пие змазно кахфе

12

Анонимен

преди 1 месец

БКП/БСП по презумпция са вредна партия. Не се отказват от идеята да построят развит социализъм, въпреки че знаят, че такова животно нЕма. Действията им са абсолютно популистки и освен да вкарват страната в криза - друго не могат.