84

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха Глупости, преди 30 години 35С беше екстремна жега

83

мнение

преди 1 месец

те да престанат да си играят с часовото време, никой не е изчислил какви са ползите от "превъртане " на стрелкте по *** английско предложение.е

82

Хахаха

преди 1 месец

Глупости на търкалета.Лятото в България ВИНАГИ са достигани температури от 40 градуса, че и повече!Аман от затоплистки диводии

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 78 там ви върнаха питеците от герб.

80

MKK

преди 1 месец

Super ribata shte kъca

79

Анонимен

преди 1 месец

Само родната топлофикация продължава да си иска цени като за люта зима, нищо че си спрял радиаторите през целия сезон.

78

НЕ МЕ ИЗТРИВАЙТЕ!

преди 1 месец

ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА ТРЯБВА ДА ПЛАЩА НА БЪЛГАРИЯ ЗА НАШИТЕ ГОРИ! ПАРИТЕ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДАОЙДАТ ОТ КВОТИТЕ ЗА ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ!!! ЕДНА ТРЕТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОКРИТА С ГОРИ! ЗАПАЗИЛИ СМЕ СИ ГОРИТЕ! ПОДДЪРЖАМЕ ГИ С ДЕСЕТКИ ГОРСКИ СТПАНСТВА! МОЛЯ, ЗАПРАТЕТЕ НИ ЗА НАШАТА ГРИЖОВНОСТ!!!

77

Анонимен

преди 1 месец

От 100 километра му личи. Не е гражданин. Главата крива, акцентът маже. Набърбальокан с кредити до девето коляно. Обаче тръца с 'жип и се размножава безконтролно. Троскот. Дупчиш, пръскаш, тъпчеш, наливаш, експлоатираш го... загубена кауза... Глупендера е непобедим! Все пак, има надежда. Технологиите. Това вероятно е последният ни шанс да Ги редуцираме. Или Те, или всички! Маамаамм ти селянiн!

76

Щерю

преди 1 месец

Може дори да е и хладно лято...

75

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ ни върнаха обратно в първобитния строй, в които храната е рядко, топлото е лукс - обратно в пещерите неандерталци!

74

и това

преди 1 месец

богоизбраните българи какво ги интересува,те си имат безплатни климатици

73

ебете си майката

преди 1 месец

с вашите пандемии зелени енергии и имигрантски вълни !!!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

40-ГРАДУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВРЕМЕ, СЕ НАБЛЮДАВАТ САМО КОГАТО САХАРСКИЯТ АНТИЦИКЛОН РЕШИ ДА СЕ РАЗХОДИ КЪМ БРЕГОВЕТЕ НА ЕВРОПА. КОГАТО ДОСТИГНЕ ДО БЪЛГАРИЯ ИМА 1-2 ДО 3-4 ГОРЕЩИ ДНИ, КОИТО ЩЕ РАЗПОЗНАЕТЕ ПО ТОВА,ЧЕ КАТОЧЕЛИ НЯКОЙ ПЕРИОДИЧНО ПУСКА И СПИРА ГОРЕЩИЯТ ВЕНТИЛАТОР... ПОДОБНО ЯВЛЕНИЕ СЕ НАБЛЮДАВА, МАКАР И РЯДКО И ПРЕЗ ЗИМАТА - ПОЗНАВА СЕ ПАК ПО ВЕНТИЛАТОРА ОТ ТОПЛИ И СТУДЕНИ ПУЛСАЦИИ.

71

az

преди 1 месец

Че аз миналата година до средата на юни си пусках климатика ,ама на отопление. На охлаждане работи 1 месец , ама реално имаше 2 седмици горещи. От доста време насам имам чувството , че зимите стават по-меки , а летата по-хладни. А ако искате да борите глобалното затопляне - засаждайте дръвчета , а не ми говорете за зелени сделки

70

Анонимен

преди 1 месец

Супер аз харесвам лятото и топлото време тъкмо ще изпука някой друг дъртак

69

Анонимен

преди 1 месец

"Миналото лято станахме свидетели на 40 градуса в Обединеното кралство за първи път." - и това е лъжа. Имало е и други случаи в миналото, когато дам температурите са стигали 40 градуса. Бе цялата статия блика от лъжи.

68

Анонимен

преди 1 месец

"2023 година беше белязана като най-топлата в историята на Земята" - това вече е откровена лъжа. В цялата история на Земята? Не думай. Периодът преди и по време на динозаврите е бил много по-горещ. И това е само един пример, и преди и след това е имало много по-горещи периоди от сегашния.

67

Анонимен

преди 1 месец

Че аз откакто се помня (на 50 съм), всяко лято е с продължителни периоди от над 40 градуса.

66

хахаха

преди 1 месец

мъж държащ маркуч пръскащ вода и радваща се девойка , любимата снимка на камиту :) фетиш ли е кво ли е

65

Дейвид Айккъмробите

преди 1 месец

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.