134

Анонимен

преди 1 месец

нищо ни няма ,малко ни е, винаги си сваляме гащите

133

Изненада за никой!

преди 1 месец

Ама колко експерта се изредиха по сутрешните блокове да обясняват как това нещо няма голям риск да се случи. Е, въпреки малкия риск пак ударихме джакпота!

132

Анонимен

преди 1 месец

Не са румънски,а пак са украински.Всичко идва насам,а после ще има бум на раковите заболявания,защото са пълни с тежки метали от бомбите,които летят там.В България масово не се ваксинирахме и глобалистите са измислили друг начин да ни причинят това,което сториха на кралицата,принц Чарлс,Лой Остин,принцеса Кейт и т.н. ваксинирани.Искат да намалят свръхнаселниеро уж заради климата,а всъщност са се разболяли психически и мразят всичко живо включително и себе си.

131

Лъжливото овчарче

преди 1 месец

Каква е тази работа ? Русия залива Украйна с бомби, а Украйна залива Европа с пшеница, слънчоглед, олио, пчелен мед, яйца, пилешко... Не може 40 милионна страна във война да има толкова голямо производство на храна ! Някой в БГ и не само у нас лъже здраво и мечтае за по-високи цени !

130

Обективен

преди 1 месец

Ами на яйцата пише къде са произведени. Имат си печат с кода на държавата , третата цифра означава тип на отглеждане - клетъчно,подово и т.н. Ако е малко грамотен човек ,може да разбере какви са яйцата. А ако в кварталното магазинче кака Пена е решила да забогатее с няколко стотинки от разлика в цените,има си органи на които купувачите да сигнализират.

129

Шаши

преди 1 месец

Яйца и пилешко от Украйна. При постоянно гърмене на снаряди, плюс горивото и сместа от ракетите. Плюс биолабораториите-секретни.

128

Анонимен

преди 1 месец

Господа стига с тези констатации,моментално,забранете вноса на всичко от Украйна,стига сте тровили народа си.

127

Анонимен

преди 1 месец

Да бе интересно колко много кантидат богаташи са мераклии за Белене. Ама де го Тодор?

126

Анонимен

преди 1 месец

Местните мошеници като този по НОВА ТВ според който свободно отглежданите му кокошки произвеждали био яйца (па той ги храни с каквото дойде) е време да се научат какво означават думите свободен пазар, конкуренция и търсене и предлагане. Горкия, беше полуграмотен и честно казано преди купувах яйца от дъжд на вятър ами сега спирам, на такива и 1 ст. няма да дам повече, АМАН!

125

Демократ

преди 1 месец

Добрата новина е герб и пп са се разбрали и ще има нов техен кабинет

124

Анонимен

преди 1 месец

А кога Брюксел ще спре контрабандата на хранителни стоки през българо-турската граница, които внасят вредни хранителни продукти и контрабандна стока, подбиваща цените на производителите в България и Европа? Искаме да изградят и сигурна стена на границата, която да е охраняема денонощно!

123

Анонимен

преди 1 месец

А в Европа, има множество протести на земеделците, вече в продължение на месеци, ръсят с лаййййна, слама, продукция, тор и каквото намерят и парфюмират офисите на чиновниците с тор, вкл. и Брюкселските, най-яки са поляците, директно изсиват житото от Украйна и всичко внесено по земята, като пробиват дупки в тировете или отварят капаците на влаковите композиции и т.н., Вишеградската четворка, са блокирали пътищата с барикади от едри и дребни отпадъци, трактори, селско стопанска техника.

122

Хмм...

преди 1 месец

За Румъния не знам, ама щом е от Украйна, всичко може, дори няма да си мръднат пръста "компетентните органи"! Хах, то и зърното ни вече е внос от Украйна, но някой да е реагирал, дали е качествено и безвредно? Ами не, всеки си прави пас и точка по въпроса!

121

Демократ

преди 1 месец

Ако все пак има избори ще гласувам за демократичните ценности на денков и габриелСмятам , че хората -заслужават , да ги получат в пьлният им размер

120

Анонимен

преди 1 месец

Сиреч, яжте само яйца от Русия, защото украинските и румънските са отровни.

119

Кирил Петков

преди 1 месец

Честита Промяна!

118

маалатъ

преди 1 месец

Нормално и напълно естествено, в Бг отдавна вече няма Селско стопанство, Животновъдство и Птицевъдство!!!!! Да живей демокрацията и плановия капитализъм!!!! -))))

117

Анонимен

преди 1 месец

БАБХ е под контрола на такива "академици" като Денков и Дайнов. Троловете им тук са малка част от страхът им че народа знае че са престъпници.

116

Гражданин

преди 1 месец

КЪДЕ Е БАБХ?

115

rambaldievskievich

преди 1 месец

Путинорусофилството и подкрепата на войната на русия в Украйна да се считат у нас за углавни престъпления