132

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 130- а ако 35 000 000 от народа ти живее в лошия запад, а ако децата на Кремъл живеят на метри от Айфеловата кула, в най скъпите Лондонски квартали в имоти за милиони- тогава как оправдаваш войната в Украйна с тоя лош, лош Запад, нали трябва да направиш нещо за да ти "повярва" народа- влез в ютуб и вижте как "вярват' руснаците на теракта- мъже стрялят в празен коридор, празна сцена- нали трябва предварително да проверят инструментите озвучителната техника, зрители които се снимат

131

Съболезнования братя

преди 1 месец

Съчувстваме ви и скърбим заедно с вас :(

130

Анонимен

преди 1 месец

Некадърните руски службы са в задънена улица,пред дълбок ров!Знаят кои и що са извършителите,но че са ИДИЛ абсолютно не ги устройва щото на куково лято ще открият организаторите!А как им се иска това да са украинските,западните,американските служби!Защото от години си подготвят наивного население за това,колко са лоши те и как желаят затриването на руския народ!Хем ги предупредиха американците!Ама нали трябва да излеят яростта си на невинните украинци за некадърността си! За нищо не стават тия!

129

запознат

преди 1 месец

Руснака забавя, но не забравя! Ще има отмъщение за жертвите и УКРО ФАШИСТИТЕ ще платят цената!

128

Гневен турчин

преди 1 месец

Един от терористите бил треперел! А бе за какво развиваш някакви философски теории, не виждаш ли,че навън е люта бля...дска зима и че човека нарочно са го оставили по тишърт? По всички бля...диски медии наблягат на това!Един вид-така се е уплашил човека от супермените руснаци,че видите ли трепери от страх!Избиха ви цивилните под носа ви бе ,некадърни руССл...ци!!!Не можахте да ги опазите!!!

127

Гневен турчин

преди 1 месец

Който нож вади от нож умира! Стара украинска поговорка! Да би мирно седяло таквоз чудо не би видяло!Стара бг поговорка!Аз ли почнах войната та сега ревеш?!Ооо,още има да видиш ти !Не си взимаш уроци от историята(Каддафи,Саддам,Мусолини,Чаушеску) но и тебе собствения ти народ ще те залюлее на някой стълб на Красная площад! Тия 88% дето ги получи ще се забрави в един миг! Тоя път Запада няма да ти прости,защото ти забрави,че не можеш да им се репчиш и че истинското ти място е сибирската ***!

126

2

преди 1 месец

Второ - нервен срив. Дълго време терористът е в ежедневно състояние на дълбок стрес, потиска емоциите си и постоянно изпитва безпокойство. В момента на ареста настъпва банална истерия. Ефектът му се засилва от "полудяването" от наркотиците и психическия натиск на силите за сигурност.

125

1

преди 1 месец

При задържането им, хладнокръвните убийци се крият зад дърветата, плачат и крещят. В очите им се чете истински ужас. Гледайки ги в това състояние, се чудите как това нищожество може да стреля от упор по деца, беззащитни хора, преди няколко часа? Първо - изтекло е действието на наркотиците, с които са натъпкани тези терористи. Под въздействието на дрогата има силно освобождаване на хормони в кръвта, т.е. всички резерви на тялото се изразходват с дива скорост, включително адреналин. Такъв стрес се отразява на тялото: видеото показва как един от задържаните трепери по време на разпит.

124

Анонимен

преди 1 месец

Киев. Арт барът Ofenziva, чието меню вече включваше пържола Дария Дугина и сандвич Навални, въведе нов артикул в менюто си. Комплектът беше наречен "Крокус-сити". За 250 гривни се предлагат пилешки крилца, кръгчета лук и пържено сирене и порция пържени картофи. Както се казва, без коментари.

123

Анонимен

преди 1 месец

Байдън и Урсула са фашисти! Те подкрепят фашистката хунта в Киев и принудиха Русия да започне СВО за да защити 1-во руснаците, които бяха подложени на геноцид и 2-ро собствената си сигурност от ракетите на нато разположени на територия 404.

122

Анонимен

преди 1 месец

Уверих се, че българските русофоби са психично болни!

121

Анонимен

преди 1 месец

Империята от която идват всички злини по света САЩ и техният сателит НаглоБритания прибягват до последните мерки в своят арсенал,масови убийства на цивилни граждани и създаване на хаос и несигурност!

120

Анонимен

преди 1 месец

Ами, след като Пу се обряза преди няколко години заради Кабаева и и построи най-голямата джамия, но тя не ходи с фередже, какво можехме да очакваме? Американското разузнаване беше предупредило да се очаква теракт, ама!

119

Анализатор

преди 1 месец

Виновника за смърта на тези хора се казва Владимир Путин.А народа си го харесва.Такъв народ не е жертва,той е съучастник.Значи си заслужават съдбата.

118

Ганди

преди 1 месец

Е то всеки ден трябва да е траур за Русия , на фронта в Украйна всеки ден умират повече от 140 човека, ама за тях никой не скърби

117

Анонимен

преди 1 месец

Не е християнско, трябва да се скърби и за жертвите в Украйна. Братски народи са.

116

Анонимен

преди 1 месец

Веселее, ребята! Путин не вечен!Бабьй еще нарожают!

115

мдаа

преди 1 месец

На фасадата на най-високата сграда в света се появи надпис Обединените арабски емирства подкрепят РусияНебостъргачът Бурдж Халифа беше осветен с цветовете на руското знаме в памет на жертвите в "Крокус". - А у нас атлантици призовават българските власти да не се изказва съболезнования на Русия.

114

Sata NATO

преди 1 месец

Румен Радев днеска в знак на траур сигурно е с бели чорапи...

113

Всеки

преди 1 месец

...ще предпочете Урсула, Байдън , и ..., пред престъпното Джудже! Праща стотици хиляди за тор, че после да претендира, че земята била негова! А дано ,ама надали...