122

Анонимен

преди 1 месец

Тези винаги са си измисляли врагове и така са пропускали истинските такива. Все Европа и западът ще ги нападат, а халифатът ги бомби отвътре. Примитивни и prosti същества

121

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Нато ще смачка Русия. Ще си говорим след 2г.

120

Жири

преди 1 месец

До Анонимен За разлика от младоликия Байдън

119

Гошко

преди 1 месец

*** значи на края.

118

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е тоя Сивилов Каква е тая путинска пропаганда тука

117

Анонимен

преди 1 месец

Нелогочно било Всички знаем че Путин е нелогичен изкуфял дъртак

116

Анонимен

преди 1 месец

Вижте само един клип на Стоп хам и ще разберете защо руснаите нападнаха Украйна

115

Жири

преди 1 месец

Смятам , че Русия ще отговори подобаващо . Каквото и да значи това

114

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще завърши трагично. Да му мислят европейците когато на запад тръгнат още 10 милиона реални бежанци само от Украйна...

113

Анонимен

преди 1 месец

Двама факти ми вляват в окото! русия е била предупредена от Америка, за атентата, ама путин определил това в опит за всяване на страх и опит за дестабилизация! Сакън, да не би Америка да провали акцията на путин! Второто е, че на изпълнителите е платено с копейки! ОТ ТЫ, ВА? Има и трето, и четвърто, и пето, и шесто, но те вече са споменати!

112

Анонимен

преди 1 месец

Отворете си очите хубаво, умници. Опитайте да вкарате мозъците си в правилна употреба. Разсъждавайте нито проруски, нито проамерикански. Кой има интерес да разпали военни конфликти из целия свят в момента? Кой е враг на всички християни и евреи, независимо дали руснаци, израелци или кравари?? Кой ще спечели от това, че ние се избиваме? Кой наводнява земите на европейци, руснаци, канадци, американци с друговерци, претендиращи да ни сменят вярата и да ни унищожат??

111

Анонимен

преди 1 месец

Някой вярва ли, че атентаторите ще тръгнат да бягат със същата кола заедно вкупом към украинската граница, която е граница във военно положение и би издала Украйна и настроила военната инвазия на Русия още по-люта?? Някой е искал точно този ефект. Някой се бори да предизвика 3 световна война и да разпали конфликти. Не кравари, не Русия, не Украйна. Иде голяма напаст за човечеството, наречена ислямски джихад.

110

Анонимен

преди 1 месец

Ескалация ще има още тези дни. Киифските нацита и ЦРУ допуснаха сериозна грешка и се надцениха. Сега да чакат бомбите.

109

Някой

преди 1 месец

До ...114 А ти вярваш на склеротика байдън.

108

пияница мистик

преди 1 месец

Прочетох внимателно статията на този пишман "историк" и мога да кажа 2 неща за него. Без да съм го проверявал в интернет знам, че е над 60 години и второто е, че е със здрава комунистическа закалка и е заклет рycоpоб

107

Анонимен

преди 1 месец

каква война, това е СВО, запомнете го най-после: Се-Ве-О. Освен това Киев падна за три дни още преди години.

106

тъпомер

преди 1 месец

Един тук доста се е превъзбудил и се е взел за месия,типично за Христос Аллах Буда и т.н.Май се е помислил за бог,толкова глупости на едно място,кво става с копейкити бре специалист по история,кво още ти каза Толстой!?

105

...

преди 1 месец

Никой не вярва на кремъл и вожда им.

104

Анонимен

преди 1 месец

Е, 110- какво ще кажеш- ако си българин, готов ли си за този руски сценарий и готов ли си да дадеш на русия Варна, Бургас, Созопол, Албена, Приморско, Поморие, Слънчев бряг и т.н. , на русия- те да станат руска държавна територия и да не са българска държавна територия... Мисля, че няма българин, който да е съгласен с това. На руснаците, това обаче ще им дойде добре- нашия черноморски климат не е като ледената русия.

103

Анонимен

преди 1 месец

До 110 не става въпрос да протестират, а при започнала руска военна агресия на територията на България да провеждат митинги за присъединяването на Българското черноморие- Варна, Бургас и всички населени места в тези общини, към русия- кримският сценарий и това да им е наредено от кремъл.