242

Анонимен

преди 2 месеца

ИД нямат общо, поеха отговорност, защото им наредиха "спонсорите". Акцията е на английските и украинските служби.

241

Анонимен

преди 2 месеца

Тъпчо, прочети новината- ИД казва, а не КГБ.

240

Анонимен

преди 2 месеца

КГБ може да казва, каквото си иска. Отдавна никой не му вярва. Даже собствените му платени тролейбуси. Те се напъват заради на надницата, понеже са некадърни да работят нещо друго..Рано или късно ги застига съдбата на колегите им - лондонските шпиончета. На лъжата краката са къси.

239

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Москва каже нещо, аз не вярвам и излизам прав. Това винаги работи.

238

Анонимен

преди 2 месеца

И зелени човечета да бяха атентаторите, КГБ щеше да открие украинска връзка.

237

пияница мистик

преди 2 месеца

Американското посолство пак ни набива в простите либерастични кратуни лъжи че било ИД. Няма начин да е, а са укропитеците и американските им господари. НасранияПамперс Джо Биде взриви газовата линия, сега изби сума ти руски граждани. Тая САТАНА трябва да отиде в небитието в страшни МЪКИ! Заедно с УрупсияФонДерЛайнян, МакаронБабоебков, Шулц-Шмоц и тям подобните им отпадъчниДНК-та.

236

Анонимен

преди 2 месеца

Много евтин кагебейски спектакъл.

235

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Кремъл посочи нашенска копейка като терорист, копейката ще повярва безкритично и веднага ще си признае. Дотолкова за зомбирани.

234

Анонимен

преди 2 месеца

Цирк в Руски свят- вие видяхте ли някой да стреля, само се чу, видя се организирана паника- и после някакви хора, които на развален руски обесняваха че са стреляли и си изпяха и майчиното мляко- евтини циркове.

233

до 249

преди 2 месеца

Идеята е, че войник от украинската армия е един от терористите.

232

Анонимен

преди 2 месеца

До 248Опааа, един от терористите се е оказал чеченец с украински паспорт, сражаващ се за украинската армия от 2022////Опааа, шефа на Чечения и цялата му свита се сражаваха срещу Русия, а сега са спонсорирани милионери от Масква. А, Рамазан Кадиров ежегодно получава ордени за заслуги към Русия

231

Анонимен

преди 2 месеца

Опааа, един от терористите се е оказал чеченец с украински паспорт, сражаващ се за украинската армия от 2022 г. - Абдулхаким Шишани

230

пияница мистик

преди 2 месеца

До юлиян === Глупости приказваш. Хубаво е преди да напишеш нещо да проверяваш фактите. Аз виждам накъде биеш, ама това идва само от изкривената ти любов към диктатора убиец Пyтлapax и съответно омразата ти към Украйна, макар те да са потърпевшите от тази безсмислена война. И да ти кажа сега какви са фактите. Когато ИД беше във възхода си обявиха, че ще си правят държава в завзетите територии и ще си секат собствена валута, която ще е в чисто златни монети. Това не стана, но си плащат за всичко

229

Анонимен

преди 2 месеца

Четирима души са необходими, за да избият 133. Ислямистите влизат на културни средища, само ако могат да убият някого. Колко приехме миналата година от тези, дали не сме в опасност? Може би статистиките за имиграцията от Русия биха помогнали да преценим риска за нас самите. Едно е сигурно - ако някой реши да прави меле тук, никой няма да го спре, за разлика от Русия. Тук имахме 2 сбивания между етноси на бул. "Витоша" за 3 дни, в които полицията дори не се намеси. Единствената ни пешеходна зона.

228

юлиян

преди 2 месеца

Второ:Досега не се е чуло ''ислямска държава'' да плаща на атентатори.Тези при разпита казаха,че е обещано да им преведат след свършената ''работа'' по 500 000 рубли.Щели да им ги преведат на карта.Не,това не са ''джихадисти''.Едва ли поръчката идва от ''ислямска държава.

227

юлиян

преди 2 месеца

Почеркът на атентаторите изобщо не прилича на този на ислямските ''джихадисти''.Те са религиозни фанатици, самоубийци,твърдо решени да убият и да умрат,за да отидат според вярванията си в техния мюсюлмански рай.Ислямистите-атентатори не допускат да бъдат пленени.Те обикновенно се самовзривяват при невъзможност да се измъкнат,а тези не го направиха.

226

Анонимен

преди 2 месеца

Мхм, само дето никой не ви вярва че това е ИД, гняссажжии! Никой не иска да ви вярва на онова което ви спускат от посолството. На българския народ му ПИСНА да ви вярва. Няма да успеете да ни убедите че зад това не стоят американоукраински сили. Ясно ни е като бял ден.

225

юлиян

преди 2 месеца

Простащините тук са почти 100% ваше дело.Разкарай се надолу по коментарите и ще видиш горчивата истина.Поради липса на аргументи почти всички ваши коментари са ''бъкани'' именно с простащини.Като не можете да измислите свестни аргументи единствения начин да отговорите е с нецензурни изрази и простотии.Това си е ваш,фирмен,евроатлантически ''патент''.

224

юлиян

преди 2 месеца

Само минаваш или по-точно,само те ''минават''?Сигурно ''разтоварваш'' като самосвал,с тоя разпран от ''минаване'' дирник.

223

юлиян

преди 2 месеца

Коментарът ми232 се отнася за всички ''евроджендъри'' с произход-неясен.