528

Анонимен

преди 1 месец

Базата на Омон се намира срещу Сити Центъра,а им беше нужно час да пресекат улицата.Хванали терористите от Киргизтан на беларуската граница и то беларуски граничари,а Вова Путин фъфли за Украйна.Толкова е комплексиран джуджака от тази пуста Украйна,че вече е явна фобия.

527

Паника в Бункера

преди 1 месец

Жужето се е окендзало и смърди в цяла Масква

526

Терористите

преди 1 месец

са подминали Жужака, нали е от тяхната партия. А трябваше сега да му подготвят балсамирането за мавзолея на червения площад

525

Анонимен

преди 1 месец

Медения месец свърши друZя, разпаднето на р.феодалия Zапочна

524

Пирожкин

преди 1 месец

Той беше!

523

Анонимен

преди 1 месец

Двама били открити в републиката, а третия живеел с родителите си в Самара. Чакаме техните коментари. Заловените били техни аватари с ИИ. Вие задминахте и СНН и ББС в ГМО новините

522

Анонимен

преди 1 месец

Мюсюлмани във форума, всички сте за бесилото! Всички до един, фесове скaпaни!

521

Анонимен

преди 1 месец

Значи, според кървавото бункерно джудже, Украйна е ислямистко-нацистка държава, управлявана от евреин, която плаща на терористите в рубли?!?!? Мдаа, дългият престой в бункера не се отразява добре на Вова Лилипутин. Менталното му състояние явно е доста, хм... разклатено.

520

Прогнилата Русия

преди 1 месец

Чака САЩ да я светне...Които стана та не вечеряхме...Абе таварищи недорасли нямате ли разузнаване

519

Анонимен

преди 1 месец

Наблегнал е, но КГБистките лъжи са видими за всички. От до е пълно със смехотворни разминавания с всички известни факти.

518

???

преди 1 месец

"Ако в САЩ са знаели за подготвяния терористичен акт, то защо не са предали точни данни за замисъла на нападението и възможните извършители?

517

очаквам

преди 1 месец

Планиращите авиобомби, използвани от руските въоръжени сили, успешно разрушават укрепените позиции на Въоръжените сили на Украйна и нанасят значителни щети на противника.

516

Евала за атентата

преди 1 месец

Жалко че ИД нанесе удара

515

100%

преди 1 месец

До Анонимен В Киев цари паника заради все по-явната връзка на задържаните терористи..

514

Анонимен

преди 1 месец

ЦРУ се провали. Сега тези *** ще разкажат всичко. Кииф да се готви.

513

До емо

преди 1 месец

Превземат Киев за 3 дена ако се окаже вярно.

512

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Тъй като всичко е в спирала на ескалиране на напрежението от страна на Запада, следващата стъпка са изявления като на Макрон и терор. Защото в противен случай те трябва да признаят загубата, а тяхната страна все още не е готова за това. В този случай западните

511

Анонимен

преди 1 месец

ЦИПСО съвместно с британското разузнаване работят по информационната следа за терористичната атака в Москва. Сега основната задача е да се измести фокусът върху "Ислямска държава", за да се отклонят всякакви връзки на терористите с Руския доброволчески корпус в Украйна и киевските специални служби.

510

Анонимен

преди 1 месец

В Киев цари паника заради все по-явната връзка на задържаните терористи, които устроиха кървава баня в московския комплекс "Крокус сити хол". Украинският опозиционен Телеграм канал "Резидент" твърди, че в Офиса на президента (ОП) е получено предупреждение от британското разузнаване да бъдат прекратени всякакви диверсии на границата и тайни операции на територията на Русия.

509

Анонимен

преди 1 месец

Украинските и британските служби водят информационна кампания, за да отклонят вниманието от УкрайнаПаника в Киев, Лондон съветва да спрат всякакви диверсии през границата и във вътрешността на Русия