248

Анонимен

преди 3 месеца

До 476 Не разчитай! Тръмп си мени мнението с честотата, с която ти праскаш коментари в сайта. Какво ли не обещават политиците срещу избори (справка: Костадинов, който хем е против ЕС, хем ще праща депутати там). Пък и подобно решение не зависи само от него. Моята прогноза: от това ежедневно напрежение Путин може да е предал Богу дух преди тези избори. Много гафове му се събраха.

247

Голям цирк

преди 3 месеца

Базата на Омон се намира срещу Сити Центъра,а им беше нужно час да пресекат улицата.Хванали терористите от Киргизтан на беларуската граница и то беларуски граничари,а Вова Путин фъфли за Украйна.Толкова е комплексиран джуджака от тази пуста Украйна,че вече е явна фобия.

246

Доката

преди 3 месеца

Ако Западът се оттегли от арабския свят той ще се превърне в нова държава начело с ИДИЛ и тогава ще разбереш, че си простичък и не трябва да пишеш глупости.

245

Анонимен

преди 3 месеца

До Реалист Кръстоносците извършиха неописуеми зверства в ислямският свят, които скоро няма да се забравят. А западните компании не спряха да крадат ресурсите на арабите. САЩ са незаконно в сирийски територии и продължават да им крадат петрола. Не е ли по-добре западните компании да си разкарат компаниите от арабският свят първо. И второ да оставят арабите да се разправят с ислямистите на своя територия, без западът да им се меси.

244

Реалист

преди 3 месеца

Как веднъж будисти не направиха атентат? Или индуисти? Християни? Ислямът трябва да се забрани със закон, както в Япония, а джамиите да се превърнат в питиепродавници и публични домове!

243

От Дедо

преди 3 месеца

Ами те малко ли авганистанци избиха навремето сега реват, а пак правят същото и ще дойде време пак ще им се връща.

242

Fena

преди 3 месеца

Разликата между БГ прокуратурата и руската е точно равна на разликата между БГ чушкопека за 3 чушки (най-добрата ни технология) и една ракета "Кинжал" да речем. Едното просто си стои на терасата, а другото работи и то как работи....

241

Анонимен

преди 3 месеца

Да бе да, търсете на запад организаторите.

240

не може да бъде!

преди 3 месеца

Обвинението срещу афганистанския клон е по-скоро опит за хвърляне на амбразурата за да се прикрие логичната вина на други клонове на ИД които се намират ...в Украйна и Великобритания!За мен лично американският клон но ИД в случая е по-настрана, макар че кой знае....но логиката е неумолима -да припомням ли какви,колко и срещу какви хора и обекти в Русия бяха извършени терористични актове ,организирани от спецслужбите на Украйна,някои с британска помощ!??

239

Анонимен

преди 3 месеца

"Заподозрян" се казва, когато официалните власти на засегнатата страна, т.е. в случая РУСКИТЕ подозират някого. Когато се пускат партенки от "експерти", които имат противоположни интереси на официалните власти - в случая ЗАПАДНИ "експерти", това се нарича дезинформация. Особено когато 2 часа след атаката започна активна кампания на отричане на украинско участие, още преди някой да е обвинил украинците. Да не забравяме "предупрежденията" към американски и британски граждани.

238

Случаен минувач

преди 3 месеца

ИДИЛ не съществува като дееспособна организация от години. Утре могат да поемат отговорност и за земетресение, стига да се с много жертви.

237

Румен

преди 3 месеца

Организатори на атентата са украинците. Следете от утре, на къде летят ракетите та възмездието. Изявленията на ИДИЛ са глупости. Напоследък те поемат отговорност и за всяка катастрофа по улиците на Сирия и Афганистан. Правят си самореклама, за да поискат повече пари. Поръчителите са наркоманите от Киев, организаторите са пияниците от Харков, изпълнителите ги задържаха на границата с Украйна. Какво още не ви е ясно?

236

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименРусия, също така каза:"който твърди, че Русия ще нападне Украйна е луд"...и след 2 дни нападна Украйна. Никой не вярва на Русия, освен русофилите и платените от мутрофанова. Дори Копейкин, Нинова и Радев не вярват на руските лъжи, но получават много пари за да подкрепят масовия убиец Путин. Жалко за загиналите в атентата в Москва, но вие русофилите жалите ли хилядите убити цивилни в Украйна от армията на Путин???

235

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжа и измама сеят медиите... а кой създаде ИД? Все едно хората не виждат какво се случва.. на кого ги говорите тези небивалици? Всички знаем, че подобни теракти се курират от Вашингтон а специално този дори няма традиционния почерк на ИД - което показва, че е скалъпен набързо

234

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната глупост в интернет. ИГИЛ са смъртници, никога не бягат от мястото на теракта. Напротив, искат да умрат и да отидат в техния измислен рай. Ако разгледате видеата на задържаните, то ще се убедите, че тия са всичко друго, но не членове на ИГИЛ. Същата работа, като с взривяването на Северен Поток, на всички ни я е ясно кой стои зад тази гнусотия и за съжаление това само ще ескалира нещата в Украйна. Зелето тласка нещата в Украйна да заприличат на Газа и е много близко да го постигне

233

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно. Това и аз мога да го кажа. Все едно някой е забравил що народ изтрепаха руснаците в Афганистан.

232

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 3 месеца

Афганистанският клон,финансиран, обучаван и съветвам от МИ-6 и Сереуто.

231

емо

преди 3 месеца

поредната манипулативна статия, без никаква конкретика. ислямска държава поела отговорност, ама май не е поела такава. някакви експерти сочат отговорността й, но кои са тези експерти - не се знае, да не са от американските тайни служби. и след това преразказ без никакви факти. колко ниско е паднала българската журналистика поради платения си слугинаж.

230

опорките

преди 3 месеца

дето са ги спуснали на русофилчетата са предназначени за зомбитата в рашка. Тук все още има мислещи хора.

229

Слава Кокаине

преди 3 месеца

Направо Укропистан е превзел Севастопол, но пропагандата на Путин не го признава.