35

Анонимен

преди 1 месец

Крадат говнярските българи те така са свикнали племето и е такова некадърно освен да крадат и да се бият в гърдите какви православни християни били други не могат

34

Спас

преди 1 месец

По полека с манипулациите колко е лошо на запад.Лошо е за мързеливеца и некадърника както и в Бг.Били сме там.Заплатите са 3 пъти по големи от тукашните в София а телешкото на същата цена в Бг.Това че се покачили цените на нещо с 5 % много им пука на онези.А че крали по магазините.То това знаете кои.

33

Негър-скиор

преди 1 месец

Ние само така си пазариме, с пари си купуваме само трева.

32

БАБА

преди 1 месец

Тия ли дето излязоха от Европейският съюз?

31

Едно време в Англия

преди 1 месец

А само преди две поколения за кражба на сух хляб са ги бесели...

30

МИ6

преди 1 месец

Роми от Балканите го направиха бизнес това , повечето са от Румъния. Една романка с дълги поли може да изнесе две колички стока. Стигнаха даже до Тексас там бръмчат на фълшиво злато-закъсъл богаташ си дава ланеца за пари за гориво... Само не знаят, че ще ги тръшнат в затвора при африканците за 5 годинки и ще им се промени гласчето за една нощ.

29

Анонимен

преди 1 месец

До 29 Все едно не сме живяли тук на острова. Там средният англичанин в толкова финансово вързан за т0пките че няма мърдане. В България освен ако не си нeудачник на минимална, имаш много повече сравнителна финансова свобода и пари се пестят много по-лесно. В англия повечето заплати са абсолютно смешни за цената на живот там.

28

Джони Уокър

преди 1 месец

Ахахахаха. Нова статия дето да сложа на х0я си при останалите сензационни статии за краха на британската икономика, за упадъка на паунда, че имало недостиг на шофьори и нямало кой да работи там, за "празните" магазини и "обедняването " на англичаните..... ЕТО ви един факт , който български журналисти доказаха миналата година - В АНГЛИЯ СЪС ЕДНА СРЕДНА ЗАПЛАТА ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ КУПИ СЕДЕМНАДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХРАНА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А някои от храните дори са ПО-ЕВТИНИ отколкото в България.

27

Анонимен

преди 1 месец

Факт е че открай време Англия привлича най голямата у-тай-ка на емигрантската ни класа. Никой свестен вече не ходи или остава на острова

26

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Ми давай, отовай да си клошар в англия. На никого няма да лиспваш

25

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Ако типа хора, които гледат и участват в биг брадър предпочитат да живеят в Англия пред България, това е изключително добре за хората в БГ.

24

Анонимен

преди 1 месец

Много обичам в лошите новини за Англия да чета коментарите на ревящите нашенци балъци, дето са се набутали да живеят там, как обясняват колко зле било в България. Пишат като малки деца, на които си им обидил любимата играчка.

23

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Тия проsтачки по-скоро са пример за хората, които харесват да бъдат в Лондон. Това означава,че Англия привлича много по големи oтпa дъци от България.

22

пияница мистик

преди 1 месец

Две от тризначките дето спечелиха рекордния за времето си Биг Брадър от 200 000лв., Вяра и Надежда са бездомнички в Лондон, сят по улиците, шибaт се с наркомани, проституират, просят и крадат по магазините и не го крият, сами си го казват. Това което казват е, че ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ ДА ЖИВЕЯТ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ. Сами си правете сметката къде сме ние, къде е Англия. По-добре клошар и крадец в Англия, отколкото работещ в България

21

Добрата стара

преди 1 месец

Англия изпусна Европа

20

Анонимен

преди 1 месец

Познавам лично 4ма нагли долни българи на помощи крадящи от магазините продаващи Марков и дрехи и парфюми на други велики нагли българи смрад българска

19

Анонимен

преди 1 месец

Крадците са българи и румънци!!! Наглото племе българско крадливо смрад ***

18

СДС-Времето е Наше

преди 1 месец

А Банани крадът ли на острова??

17

ЕВРОАТЛАНТИК? Хаха

преди 1 месец

Евроатлантически "ценности", а?

16

Нищо им няма

преди 1 месец

ще свикнат.Пък и те са си крадливо племе открай време. Крали са какво ли не откъде ли не. Англичанин без нож и да не краде, няма.