235

УКРАЙНА ТЕРОРИСТИ

преди 1 месец

СТИГА С ТОЯ ХОРОСАН Е МАЛО-УНИЦИ ! ТЕРОРИСТИЧНИЯТ АКТ Е ОРГАНИЗИРАН РЪКОВОДЕН И ФИНАНСИРАН ОТ УКРАЙНА САЩ И МИ6 ! ЩО НЕ БЯГАТ КЪМ ГРАНИЦАТА НА ТАДЖИКИСТАН АМИ БЯГАТ КЪМ УКРАЙНА КЪДЕТО ИМ Е ПОДГОТВЕН КОРИДОР ЗА ПРЕМИНАВАНЕ? КАК ЕДИНИЯТ Е ЧЕЧЕНЕЦ С УКРАЙНСКО ГРАЖДАНСТВО ВОЮВАЮВАЩ НА СТАНАТА НА УКРАЙНА ОТ 2022Г . МАЛО-УМНИ *** ! НА ХОРОСАН ИМ Е ПЛАТЕНО ОТ САЩ ДА ИЗДИГАТ ЛОЗУНГИ ЧЕ СА ТЕ

234

Анонимен

преди 1 месец

От Как иранците им "свитнаха"въртолета с четирмата шефове на ЦРУ-то,в отговор на убийството на Салмани,им повяхна славата.И сега много от агентите им са с"двойна употреба".(лява ръка,десен джоб) и заработват допълнително,чрез мафийте и наркокартелите.Затова и там вече гадаят,като врачки,а не професионално.Само балъци вече им вярват.

233

Анонимен

преди 1 месец

От Как иранците им "свитбаха"въртолета с четирмата шефове на ЦРУ-то,в отговор на убийството на Салмани,им повяхна славата.И сега много от агентите им са с"двойна употреба".(лява ръка,десен джоб) и заработват допълнително,чрез мафийте и наркокартелите.Затова и там вече гадаят,като врачки,а не професионално.Само балъци вече им вярват.

232

Sata NATO

преди 1 месец

Все по-ясно става, че руските служби сами са си го направили.

231

ЦРУ

преди 1 месец

...защото е дъщерна организация на американското разузнаване и действа по негова команда.За два дена стана ясна цялата иситина:украинците извършиха атентата и американските им господари ги прикриват сега набеждавайки подривното си крило маскирано като ислямистка организация за престъплението дело на ЦРУ и украшнскште теро-фашисти.

230

Анонимен

преди 1 месец

Не им завиждам на тези терористи.Ще им изкарат,червата през Цепката а дРобовете през Устата.А други ще се нагушат с доларчета.Лакумията е"майката"на простотията.

229

Анонимен

преди 1 месец

Светът отдавна вече не вярва на пропагандата от времето на BBC-Лондон,когато се казваха само полуистини.Нищо ново под слънцето.Жалко за невините жертви,с нищо не заслужили сатанистката мъст.Вампирите от ЦРУ превръщат доларите в кръв,за да се хранят.

228

Анонимен

преди 1 месец

Работата пак стана,храни куче да те лае.Всеизвестен факти е ,чеЦРУси бърка гагата навсякъде поСвета,за да създава конфликти с тежки последици.И сега,за да насочиСветовното мнение и да го отклони от проблема вГаза,се опитва да"прехвърли"проблема от болната главата на здраватаТака ще се измести и проблема наСАЩс мюсюлманските общности в самитеСАЩ.Дето се вика,хубава работа(замисъла)ама срам за майстораИ сега пак старата песен на нов гласНищо старо не са забраили и нищо ново не са научили.

227

Анонимен

преди 1 месец

Опааа, един от терористите се е оказал чеченец с украински паспорт, сражаващ се за украинската армия от 2022 г. - Абдулхаким Шишани

226

Анонимен

преди 1 месец

Самото заглавие внушава и вменява вина на тая групировка "Хорасан", още преди да са завършили следствените действия. Ето как ни промиват мозъците, в ползата на "тази" или "онази" пропаганда. За "противоположната" пропаганда това също е валидно. Сещам се за един хубав стар виц: Съветския президент звъни на американския и му казва: Съболезнования за загиналите при аварията със совалката "Челинджър". Американския кава: Ама старта е след 20 мин. - Е, ще ви звънна отново след половин час!

225

Анонимен

преди 1 месец

Когато Путин каже нещо, вярвам в обратното и излизам прав.

224

Анонимен

преди 1 месец

Ако Кремъл посочи някоя копейка като терорист, въпросната копейка веднага ще повярва и ще си признае. Толкова са зомбирани.

223

Ченгиз Хан

преди 1 месец

Браво! Искаме още!

222

ЛЪЖЦИ номер 1 са там

преди 1 месец

Доказано МОНГОЛОИДНАТА РАСА на ЧИНГИЗ ХАН унищожава Древен ХОРАСАН нищо общо с руснаците така че този атентат явно е организиран от МОШЕНИЦИ и ЛЪЖЦИ фалшификатори на историята на цялото човечеството......ТЪМНОКОЖИТЕ РАСИСТИ ТАЛИБАНИ НА капитулацията ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН изгониха чак на континента ЕВРОПА афганистанците с възможно най-бялата кожа които още идват в Европа доказващо че САЩ унищожиха Бялата раса в ХОРАСАН а тъмнокожите им ИСТОРИЦИ са ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ и фалшификатори номер 1 на Земята

221

mne

преди 1 месец

Сега *** ще трябва да си пренасочи арсенала наобратно. Горкият той. Не стига, че се проточи операцията му, че сега и талибани да гони.

220

Сата НАТО

преди 1 месец

Е, колко пък да е ужасяващо...

219

Анонимен

преди 1 месец

Терорът е в арсенала на Уктайна. Ислямистите отдавна не се занимават с тероризъм, кого лъжете?

218

Анонимен

преди 1 месец

А защо тези майймуни терористите бягаха към Украйна и на разпита казаха, че там ги чакат украинците, да си ги приберат????

217

Анонимен

преди 1 месец

Промивката веднага не закъсня от посолството и почна мантрата с ИД. Руснаците не са толкова глупави че да се вържат на тая лъжа разбира се. Много добре знаят че украинци стоят зад това с подкрепа на ФАЩ. Поне ще се мъчат чрез такива псевдоновинарски сайтчета като тази тоалетна тук.

216

Преди дни

преди 1 месец

Казаха за възможен тероризъм. Ами като извършват постоянно ги хващат. И в Турция и в РФ . Такава атака явно не може да се предотврати. Като мигрантите са. Слаби , млади. Но не са размахали знаме .