25

и

преди 1 месец

то българска умрела

24

ако

преди 1 месец

ьм всеки ден пица дали ще стана италиянка

23

Анонимен

преди 1 месец

Правя си препечатка от дълбокоумни копейкински изказвания. Като събера достатъчно материал, ще ги издам в хумористична книга. Смятам да печеля на техен гръб.

22

Анонимен

преди 1 месец

Изневярата предполага лъжа, че обичаш някого, а в същото време тренираш любов с друг човек.

21

Анонимен

преди 1 месец

А ние сме били изостанали от краварите? Тия краварски скаааапаняци в кой век живеят бе? Значи ако изневериш и те арестуват? Муахахаххахаа...нямам думи.

20

Анонимен

преди 1 месец

Стига си лъгал и писал глупости. Колонизаторите на щатите пристигат не като фермери, а като колонизатори с оръжия. По това време се е пътувало доста дълго време с кораби никакви занятчии, а войници и всякакви престъпници без скрупули привикнали на мизерия които да слугуват и всичко е било въоръжено до зъби и заради пирати.

19

Анонимен

преди 1 месец

Първите заселници са от Европа около Питзбърк . Занаятчии , лекари,земеделци ,фермери . Не са затворници. Около 1670г

18

Дарк

преди 1 месец

Да бе,хората се нуждаят от промяна.Цял живот с една живот ли е?Скука,скука ще е!

17

Анонимен

преди 1 месец

До8. Първите заселници не са затворници . Те са Свободни хора, търсещи реализация на занятията си, професията си , търговията и преди всичко . Свободно без да имат избор на търговия , пътуване. Така английската корона е отпаднала без насилие и гражданска война. На тогавашните територии е имало повече немско говорящи от Германия , Швейцария,/ амиши 1700г / Нидерландия / бури,фламандци/ Исландия , Ирландия ,Шоткандия

16

Анонимен

преди 1 месец

Работата е че много хора се развеждат и не делят имането с изневерилия,заради подобни закони. А сега тя/той го раздава волна пеперуда и като решиш да се разведеш, изневярата е без значение - плащаш като поп

15

Анонимен

преди 1 месец

Остава отворен въпросът дали забраната на прелюбодеянието не противоречи на Конституцията-че то не е забранено, само е наказуемо.

14

анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че не е престъпление, както пишат първите коментари. Познавам такива моралисти, дето и представа си нямате какви ги вършат. По-точно според мен е нужно да има честни отношения и като не ти харесва някой, разделяш се. За патрирхата - няма място в демократичните общества, защото при него нямаш право и устата си да отвориш, независимо от пол и възраст. Демокрацията е добра, но да не се прекалява с разни безбройни полове и темподобни.

13

Анонимен

преди 1 месец

Законът да не би само жени да наказва при изневяра, че онази се възмущава на "патриархат"? Или пак тълкуваме според както ни изнася?

12

Анонимен

преди 1 месец

12 другата обикновено е чужда, а там нещата се решават с патлаци по каубойският начин. Накрая идва шерифа и ако не го отстрелят, идва заместника му или някой друг конекрадец.

11

И.Б.

преди 1 месец

Престъпление ли е да се влюбиш в друг/друга?Всеки човек иска да е обичан и да обича. Но когато един брак не те удовлетворява, защото отношенията са обтегнати по безброй причини или заплашва здравето или живота ти, търсиш удовлетворение. Живот без обич не си струва да бъде живян.Любовта не е престъпление.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ааа янките още имат стари закони които важат на практика, като този, който те задължава да стреляш на кръстовище, ако не виждаш светофар.

9

Еврогей

преди 1 месец

Затова за да не попаднете под ударите на закона прелюбодействайте с пдрси.. А жените с лесбита. За това въобще не са се сетили през 1907.

8

америка и морал

преди 1 месец

са думи които не могат да се употребяват заедно. Избягали затворници, каторжници, крадци и престъпници, това са наследниците на първите заселници. Благодаря за морала, дръжте си го у вас вашия морал, на никой не му е дотрябвал.

7

Анонимен

преди 1 месец

Значи ако е с лице от другия пол е престъпление, ако е от същия не е. Видяхте ли дефиницията? Това е така защото интимните отношения между лица от същия пол също вероятно са били престъпление. Т.е. престъпление е, но с друга квалификация, а не изневяра. Но са декриминализирали по рано еднополовите връзки и така се получава парадокса - ака мъж го прави с мъж е законно, а с жена - не.

6

Анонимен

преди 1 месец

И в шериата е така.