10

Анонимен

преди 1 месец

Не е имало никакъв "атентат". Това е инсценировка на руския фашистки режим.

9

Анонимен

преди 1 месец

Е как бе, нали всички копейки ходят в росия по концерти и почивки??!?!!

8

Боби

преди 1 месец

Янките им го казаха преди 2 седмици още, че са прехванали разговори зза готвен атентат. Снощи ИДИЛ пое отговорност. Знае се, че са смъртни врагове на Русия след като руската армия ги поразчекна в Сирия. Но на пияните москали няма да им попречи да го лепнат я на ЦРУ, а на колективния апад, я на украинските ръководители без каквато и да е логика зад това.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тези,които подкрепят тероризма са някакви откачалки като номер 8.Евалата!Забранявате референдуми,подправяте избори с ала бала,а сега се кефите на тероризъм.Пропадате Плавно,неусетно почти и удряте дъното.Тоеа е морален упадък.

6

Анонимен

преди 1 месец

До 2 Браво бако/стрино е това е много важно, би могло да обърне разследването ако колхозниците въобще ше правят такова както в 90% от случаите поради некадърност

5

Анонимен

преди 1 месец

Егаси що не е имало ни една копейка там? Нали копейките много ги величаете що ни една копейка дори и не пробва да отиде при путинака в матушката а си седят на диваните в ЕС и НАТО?

4

Пенсионер

преди 1 месец

До Анонимен 2 Благодарим за уточнението .Много е важно. А убитите и ранените така ли са ?

3

Мъка

преди 1 месец

Чеченци Сър. Съпротивляват се и отмъщават за избора на Путин.

2

по пързалката

преди 1 месец

Всъщност няма никакви доказателства, че "данните" за "многобройни жертви" и простреляни са реални. Няма кадри на многобройни простреляни, всъщност няма кадри с НИКАКВИ хора, за които да се вижда, че са простреляни. Имаме кадри от пълна бутафория - хора във военни дрехи стрелящи по празни седалки (несъмнено с халостни патрони), докато хората от балконите отгоре снимат, уж някакви "терористи" "проправящи си път" през ... празни фоайета и т.н.

1

Анонимен

преди 1 месец

"концертната зала с 6000 места "Крокус сити хол"" - В действителност концертната зала в "Крокус сити хол" разполага с 7 200 места.