54

Миле

преди 1 месец

Що има цензура на ц..и..г..а..н..и..н ?

53

Миле

преди 1 месец

*** дето са натоварени е тоз самальот , скоро ще се запознаят с един българсли обичай ....сурвакане със сопа , нито турчин , нито *** , нито българин , ще ги търпи на тази земя , както правят европейците ...добре дошли на Балканите

52

Мандо

преди 1 месец

Отварям си една бира , вече .е мога да спя спокойни първия шенгенски самолет кацна в софето ...колко криминално проявени тарамбуки имаше в него ?

51

пияница мистик

преди 1 месец

До ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС === И какво става в Мордор? Нищо не става. И няма защо да ги гледаме, защото яко са затънали отвсякъде, даже яйца нямат. И не послушаха САЩ и ИДИЛ им евaxa майката. Всички видяха колко им струва разузнаването. Кръгла нула

50

Анонимен

преди 1 месец

"Гледайте какво става в Русия, където има истински служби и разузнаване!" - Ахахах копейки, гледайте си там колхозниците къде дори и след като щатите ги предупредиха им гледаме поредния клоунски фарс с един куп жертви и ранени. Вие копейки това за Шенген хич не ви интересува щото така или иначе излизате от панелките само да си вземте соц помощи

49

A

преди 1 месец

А на летище Стара Загора, кУга?Ооооо, то не работи, само един спамер на име Евлоги пише по всякакви форуми от 20 години, как ей сега ще дойде големият инвеститор.Браво на летища: София, Пловдив, Варна и Бургас.

48

Pen

преди 1 месец

*** , какво е това 0,20 часа ? Що сте толкова nрости .... ?

47

Анонимен

преди 1 месец

За вас не знам,но аз много се вълнувам!

46

Мда

преди 1 месец

Данков и габриел да идат да ги посрещнат да отпразнуват заедно влизането в шенгена

45

Мда

преди 1 месец

Днеска имаше двама в метрото Като ги видях само им давам по -20 г за физиономии

44

ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС

преди 1 месец

Гледайте какво става в Русия, където има истински служби и разузнаване! А пък ние заради някакъв си административно-бюрократичен Шенген "по въздуха" си залагаме националната сигурност на карта, като се отворихме Западът да ни изпраща всяка седимца самолети с мигранти, които със сигурност не са от тези кротките и работливите. Вчера видях един (да е жив и здрав) с татуиран калашник на врата.

43

В Еврозоната

преди 1 месец

Като влезем и всичките социално слаби от Европа ще дойдат на целогодишна почивка и ние ще ги обслужваме не може да смогнем на цяла Европа с туризма е свършено

42

Чудя се

преди 1 месец

Не може ли да им издадьт бьлгарски паспорти и да се вьрнат обратно по вьздушният шенгенС другия полет

41

Анонимен

преди 1 месец

Ще кацнат те . Ама после ще трябва да се возят на нещо друго или да вървят пеша . И тогава ще се сблъскат с нашата сурова действителност на суровите ора с винкела.

40

Анонимен

преди 1 месец

Щели да ги посрещат с хляб и салам .

39

Вьзмутен

преди 1 месец

Денков и габриел да обявят национален празник по случей пристигането на вьздушният шенген

38

До супер шенген

преди 1 месец

А дано ама надали - дано и ние не висим по колесниците на самолетите като братята дето напускаха афганистан

37

Хаха ха

преди 1 месец

Като пощенски гьльби

36

Супер Шенген

преди 1 месец

Влезе ли някой е мигрант в България значи вече ще може да замине съвсем законно със самолет или лодка в Австрия Германия и нямат право да ни го върнат ако ще и да е царя на терористите.

35

Анонимен

преди 1 месец

Щом ще могат да влизат терористи и мигранти безпрепятствено . Значи ще могат и да излизат по същия начин. Като пощенски гълъби.