240

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

След терористичната атака престъпниците са имали намерение да преминат руско-украинската граница и са имали съответни контакти от украинска страна. Разследването на терористичния акт продължава, допълват от ДСП. Докладът на

239

Анонимен

преди 1 месец

На война като на война ! Русия набързо ще роди своя маршал Жуков и всичко ще си дойде на мястото! Дя сие пази едно население, украинското, което е продажно по дефиниция, не е най-доброто. прилична част от тях със скъпи коли и мангизи скитат по света вместо да се бият за родината си. Родоотстъпници, мижитурки,живеят за сметка на европейските народи, денто някой ги навря в някакъв съюз. Напред, руснаци , отговорете подобаващо на удара ! Не е ИДИЛ, каквото и да се пише и съчинява....

238

КАЛАКУТА

преди 1 месец

Повече от 100 са загиналите. Източник на информацията....маалата

237

ПУТИН ОЦЕЛЯЛ ЛИ Е?

преди 1 месец

НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА..

236

Анонимен

преди 1 месец

Всички на концерта са били от 88 -те процента .Те са причината да го няма Мариопол а Украйна от 40 милиона да остане с 20 милиона на територията си . От КРИМ НАШ до ОЛЕЛЕ МАЛЕ .Не може онази работа във вагината и душата в рая.

235

Анонимен

преди 1 месец

Вечен позор за sмръдливите пропутински копейски лакеи, които използват човешката трагедия за надница и кремълска пропаганда. Те са дъното.

234

Казуар

преди 1 месец

Путин по сталински е сметнал предупреждението на американците като провокация.

233

Анонимен

преди 1 месец

Американците са предупредили, че се готви терористична атака още преди месец, Путин ги нарекъл провокатори. Само заради това руснаците трябва да го ритат от Москва до Владивосток.

232

Анонимен

преди 1 месец

Копейки-фейки, вятър вей ги. Между ушите - празнота. Вярват само в глупостта. Постоянно я изричат. С ниво 4-ти клас, а сричат.

231

Анонимен

преди 1 месец

Кога някой от българските власти ще изкаже официално съболезнованията си?Или чакат разрешение от Посолството? И прочетете текста на терористите от Атлантическия съвет, за да разберете защо нашите мушмуроци се крият и мълчат. Срам и позор,това е още едно доказателство кому служат нашите под метки и до каво ниво е паднал моралът им!

230

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Киев ще бъде изличен от лицето на земята. С този терористичен акт в стил Хамас, украинците минаха границата. Сега с тях ще се случи това, което направи Нетаняху с тарамбуките в Газа.

229

Анонимен

преди 1 месец

Шефът на ФСБ е доложил на Путин за 11 задържани терористи, 4 от които непосредствени извършители на стрелбата! 5 украинци, 2 таджикистанци и 4 на араби с френски паспорти.

228

Анонимен

преди 1 месец

Няма значение кой си е признал за атентата, нито кого ще хванат. В копейките глави звучи само мантрата "Украйна, Западът". Те са зомбирани и друго не чуват. Когато Путин се предаде, те ще твърдят: "Казахме ли ви! Путин победи.". С развален грамофон спори ли се? Даже едни думи на Захарова обявиха за фейк, защото не се вписваха в мантрата им. Толкоз за техните "мнения".

227

Анонимен

преди 1 месец

Потресаваща манипулация и фалшификация на лайковете това е срамно.

226

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за руснаците. Няма да могат да си ползват откраднатите от украинските домове тостери и перални.

225

Анонимен

преди 1 месец

Дали е ИД,дали са замесени украинците,дали са виновни техните господари,дали пък са замесени руските служби,резултата от всичко това ще е огромна ескалация на войната в Украйна и все по близо до световен конфликт!

224

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е подгонил американците все още, там е проблема. Докато Русия либералничи амерканците извършват терористични актове чрез джихадисти и азовци и всякакви навсякъде. Путин подари на америка един паметник сълза след 9/11, подпиисваха глупости за "война с тероризма" и се какво се оказа? Янките поръчват оръжия и терористи, дронове се целят къде ли не, Путин все едно лапнал близалка вместо да да удари с ръка твърдо по масата и да издумка всички бази на щатите които готвят такива терористи

223

Анонимен

преди 1 месец

Факта че едни наглеци още на вторият час обявиха и обвиниха виновника за случилото се,говори за старата поговорка"Гузен негонен бяга"

222

MK Ultra

преди 1 месец

По време на правителствената паника през 1973 г., причинена от Уотъргейт, директорът на ЦРУ Ричард Хелмс разпорежда унищожаването на всички МК-УЛТРА архиви.[50] Съответно много ЦРУ документи по отношение на проекта изчезват, по този начин правейки щателното разследване невъзможно. След тази чистка оцеляват около 20 000 документа, поради неправилно съхранение в сграда за финансови записи

221

Анонимен

преди 1 месец

до 250 Кравар, разбрах колко си простичък. ВСВ не я ръководи Сталин в действителност, а генерал Жуков. Сталин само на него е имал пълно доверие и го оставя САМ да взима решения за бойните действия. Именно на тактиките на генерал Жуков СССР печели войната, кравар смееееешен! И ако има на някой на кой се възхищавам това е генерал Жуков, а не на грузинския диктатор, кравар!