14

Краси

преди 1 месец

Кой нормален отива в тази мафиотска комунистическа държава?

13

Янков

преди 1 месец

Фамилия,физиономия,характер,тази изобщо не е от нашите ширини,да си я вземат чиновниците от "братски" Брюксел,които ни я натрапиха на нас българите. Не можеш да си премиер на България,теб хората не те познават. Ти си чужда за тях,както и те за теб.

12

Анонимен

преди 1 месец

Един човек, който насила ни го натрапиха.

11

Мара ГарGамел :

преди 1 месец

Нямам входни данни от Посолството!Лоудинг _ _ _ _ _ _ _ _ _лоудинг _ _ _ _ _ _лоудинг_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ =ERROR!!! System crush!System crush!System crush!!!

10

daa

преди 1 месец

kak rasbra madamme

9

Анонимен

преди 1 месец

Поредната напълно неадекватна нейна реакция! Тази просто играе във филм, но на публиката вече не й е интересно.

8

Влака с критиката

преди 1 месец

До Анонимен Снимката е стар и е неправилно подбрана за новината.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тази е толкова широко нахилена,явно примира от радост и удоволствие заради избитите невинни хора в Русия от нейните фашистки приятели!!! Излишно е да демагогства и да демонстрира фалшива загриженост за български граждани,защото знаем,че изобщо не и пука за нищо БЪЛГАРСКО!!! Тя е българомразка до мозъка на костите си и цялото и поведение до този момент показва,че работи срещу националните интереси и сигурност на БЪЛГАРИЯ!!!

6

Астра Зенека

преди 1 месец

Я по-добре си пий мазното турско кафе в некоалицийката, за българите в страната и чужбина знаем че нито ви пука нито ще си мръднете пръста!

5

Гаргамел

преди 1 месец

Това нищо не означава! Вие и без това от българите не се интересувате, при кризи в други държави посолствата никога не отговарят и се крият,все разбирате последни, а после чакате примерно индийци да помогнат по случайно стечение на обстоятелства след няколко месеца, или както дойде! Така че говориш, само че нищо не казваш!

4

Анонимен

преди 1 месец

Това ще е новият министър председател на България

3

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно има директна връзка с Господ щом знае след 10мин че няма загинали българи.В България има само още един който има директна връзка с Началника. Тя е втория.

2

Анонимен

преди 1 месец

Много е доволна тая гарга от снимката.

1

Анонимен

преди 1 месец

И от къде ще имаш данни за убитите и ранените, като спасяването още продължава.