42

до 33

преди 2 месеца

лекувай се, или чети повече, но не социалистическа класика

41

до 36

преди 2 месеца

то и на вас живеещите в социалистическо още, се чудя като не искате да ви пушат трева под носа, заминете за путиноландия

40

Трагедия

преди 2 месеца

Прападането е тоталноЩом и наркотиците легализираха

39

Анонимен

преди 2 месеца

В дългосрочен план от марихуаната се оглупява, но предвид нивото на българското население никой около вас няма и да забележи. Пафкайте спокойно.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ми видяха от зеленото украинско призеденче как легализира марихуаната и канабиса и гернанците да бе останат назад

37

Анонимен

преди 2 месеца

Не че пуша,ама честно 100 пъти предпочитам да узаконят марихуаната, отколкото както сега ****де*растията.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не ви пречи да заминете за някоя държава където марихуаната е легална щом като толкова ви тревожи този проблем. Много хора напуснаха България отдавна - едни по професионални причини, други по финансови, трети по лични причини. Заминавайте за Нидерландия или Канада с еднопосочен билет и престанете да ни занимавате с глyпости.

35

Анонимен

преди 2 месеца

90те години имаше минимална доза и никой не се занимаваше с хашлаците с по 1-2 цигари. Малко преди 2010, 20грама бяха 50лв. Баце като дойде на власт за 1 година стана 20лв за 1грам. Случаеност? Да не говорим за тоталната прстотия за надрусаните шофьори. През изминалото десетилетие след 10-11 вечерта нямаше НЕнадрусан по улиците. Всякакви урви, сводничета, батки, генгста герои и т.н. Но тук всички пращят от акъл и каквото им снесат от битиуиту го повтарят като овце.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Отдавна млади германци си павкат на улицата. Усеща се.Лошото е, че като се легализира употребата след време психичните разстройства ще се увеличат, а те и сега в Германия не са малко с психо отклонения

33

До 30:

преди 2 месеца

Пуши бе, наистина ли си мислиш, че ми дреме за теб? Колкото повече има такива като вас, толкова по-добре ще бъде за пенсионната и социалната система защото ще пyкнeте по-рано. Тези хора, които трябва да се интересуват от вас не го правят, а ти очакваш aз да се хабя за пpопаднали наpкомани. Едва ли вземам насериозно обидите ти към мен.

32

Анонимен

преди 2 месеца

В България, политиците нямат интерес от легализация на марихуаната, поради една основна причина - пари. Легализацията означава изсветляване на бизнеса, плащане на данъци, по голяма конкуренция и т.н., което води до по ниска печалба по веригата производител продавач (дилър) краен клиент. Тук мафията си има правителство (независимо дали е ГЕРБ, БСП, ДПС), закрила от органите на реда и няма никакъв интерес да си изсветлява бизнеса.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Да отбележа. Не съм срещал нито един дебел човек, който е отслабнал с диета и упражнения и след това да е съжалявал за времената когато е бил дебел. Не съм срещал нито един пушач на тютюн, който да е отказал пушенето и след това да е съжалявал за времената когато е пушил. Не съм срещал нито един човек, който преди е бил пиянде, отказал е алкохола и след това да е съжалявал за пияндурските си времена. Същото нещо е за марихуаната и разните там кристали и наркотици само, че в по-висока степен.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха-ха-ха-ха-ха-ха: Доста си ограничен и да го кажем направо - ***! Това го потвърждава и факта, че слушаш това нещо карбовски...

29

Legalise it

преди 2 месеца

Истината и доброто побеждават.Досегашната ситуация за канабиса,който е еволюирал заедно с човека,беше неприемлива.Поздрави от Берлин

28

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Марихуаната има множество негативни ефекти в краткосрочен и дългосрочен план - това може да се намери лесно в изследвания на канадски университети където е легална от 5г. Карбовски си призна в предаване на неговия канал в YouTube, че преди 20 години му е плащано от сopocоидни организации да рекламира марихуаната. Употребата е предназначена за най-долния слой от обществото, за които запада иска да пyкнaт по-рано и да се освободи от тях, даже в Канада има програма за мед. асистирано самоyбийство.

27

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 22И кво всички сте милионери и по цял ден пушите ? Добре ,добре не се премечтавай.Пуши си там квото искаш и си мечтай как и колко си. Казвам ти какво виждам всяка вечер. Мърляви *** обути в евтини анцузи и скъсани маратонки силно смърдящи на пот,бира и трева с 5 думи в речникът.Всички са дон Корлеонета като мине птрулка се разбягват като мишки- не са от тук само минавали. Планините отпадъци след тях остават.И смрадта.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Във всяка мафиот_ска държава марихуаната и прости_туцията са нелегални не защото ги няма, а за да не се плащат данъци. Против легализация са само про_мити от мафи_ята мозъци и самата мафия. А за ПТП-тата изобщо не ви е виновна марихуаната. Ако беше така, в държави като Холандия щяха да умират в пъти повече хора по пътищата отколкото в Бг. Да, ама не. Защо? Еми защото там парите от събраните от това данъци отиват например за пътища, а не за скъпите коли на мафи_отите!

25

Анонимен

преди 2 месеца

От Германия и фашизъм да ни предложат да приемем, ще приемем. Ако ни кажат да обявим война на САЩ и Великобритания, ще обявим. Ако ни кажат да приемем антиеврейски закони, ще приемем. Няма какво да спориме и да се съмняваме в Германия. Ще се хармонизираме с Германия. А враговете на Германия са путинисти и руски агенти.

24

Анонимен

преди 2 месеца

инересното е, че дори влакнодайния коноп е забранен, в него има 0% упойващи вещества, хората правят еко гуми, дрехи, тухли и какво ли още не, а при нас се налага такива производства да се местят в Румъния, и съответно 0% данъци за нас

23

До демократично бъде

преди 2 месеца

само че пияните са в пъти по-опасни, те белите държави отдавна са го установили