8

Гъзьо

преди 3 седмици

МАХНЕТЕ ТАЯ ГРОЗОТИЯ ОТ ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА!!!!!

7

Мен

преди 3 седмици

До Каква дрога взимате?пич личи си колко си ходил в гърция, каменисти им били плажовете БУААХАХХАХАХАХАХА

6

Каква дрога взимате?

преди 1 месец

. . . тръпнат да стъпят на топлия пясък . . . Плажовете в Гърция са повечето каменисти, и много чисти! Ходя в Гърция на ПОЧИВКА, а не като в България да се дразня! Още ли не сте разбрали, защо туризма в България не може да е толкова успешен колкото в Гърция, защото не става въпрос само за пясък и вода, а и за инфраструктура и КУЛТУРА, която в България не липсва, но актуалните представители нямат умствения багаж да я представят тази култура! А инфраструктурата е истинската катастрофа!

5

Анонимен

преди 1 месец

Гърция е изтъркана дестинация. Истинската наслада и евтиния е в Малага. От юни пускат 70-80 евро двупусочен билет, улиците са облечени в мрамор да пазят хлад, палми, музеи, море и разнообразие от млади 20-30-40 годишни туристи от цяла Европа готови да прекарат всяка вечер с нови партньори, а като бонус за шофиращите и възможността да обиколят цяла Андалусия и Гибралтар за 2-3 дни.

4

Общ работник

преди 1 месец

Как ли би изглеждал филм на същата тематика сниман в БГ? И каква да е цената? В Гърция, ,а разлика от България може да виждате с години един и същи персонал в хотела/кафенето/ресторанта, за разлика от нашите където с всяка година стават все по-черни, неграмотни и невъзпитани. Изводите всеки може сам да си направи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Поредния кекс филм, но не са показали бежанците ураганите и пожарите в Гърция които са сериозни проблеми на Гърция.

2

Анонимен

преди 1 месец

А за пътната карта нещо.

1

Айде стига глупости

преди 1 месец

. . . които тръпнат да стъпят на топлия пясък. . . . Ако искаш топъл пясък в България, ако искаш отлично обслужване и да се чувстваш като обслужван гост Гърция! Изнервен с лошо настроение и за двете страни турист и персонал в България, а чисто море но с камъни и не доограбен, но с отлично настроение в Гърция! Гърците могат да ограбят и да отгоре на това щастлив, нашите мрънкачи и саром да ти го дават си оставаш недоволен! Това е накратко моето мнение и да ще ходя пак . . . в Гърция!