17

Анонимен

преди 1 месец

А къде са влаковете, ЖП линиите и магистралите обещани от Кирил Петков?

16

Анонимен

преди 1 месец

За сметка на това ромите тук разфасоват вагон за по малко от час.

15

Хунка

преди 1 месец

До Анонимен----водорода идва от електролизер ползващ излишъка от вятърна или слънчева енергия. Моля ви четете.

14

Хунка

преди 1 месец

До Испанеца----явно в Китай това още не го знаят.

13

хунка

преди 1 месец

До Пян_Гъ----бил съм и на двете места, в Шанхай пътувах с маглев-а на Тисен-круп. Не съм впечатлен от града.

12

Испанеца

преди 1 месец

До Хунка Затуй ли в Германия са дигнали ръце от тия влакове . Защото не ставали за нищо . За две години над 1/3 от курсовете са отменени .

11

Пян_Гъ

преди 1 месец

"В Германия тези влакове се движат от няколко години, едните са на Алстом, другите са на Сименс. Техническите показатели са точно същите, не виждам къде е новината." -- Брат, *** във Франкфурн на Майн или в Кьолн. Примерно. После *** в Шуан-хай (като те го произнасят!). Ама снимай - и в Германия, и в Китай! Снимай каквото и колкото искаш!!! После ела да говорим на бира къде какво си снимал. Ще ти се отще, брат. И аз бях като тебе - заблуден, заблуден, та дрънках!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

А водорода откъде идва? Само го кажете по тихичко да не се чува много....

9

Анонимен

преди 1 месец

До Хунка Ток и бензин трябва да палне.

8

Хунка

преди 1 месец

В Германия тези влакове се движат от няколко години, едните са на Алстом, другите са на Сименс. Техническите показатели са точно същите, не виждам къде е новината.

7

Пян_Гъ

преди 1 месец

"Русия в икономически план не е световна заплаха за никого." -- Абе не, не е, ама колко да не е, като (по статистика на МВФ) Е НА 5-ТО МЯСТО В СВЕТА ПО ОБЕМ!!! С тенденция да расте! Я махни на САЩ печатницата и доларовите сделки за ресурси и виж тогава! Дали ще са на пето място, или накрая на първата десетица??? То това са го казали (истински) есперти, не аз, ама не се шуми мно-много, щото няма как с/у Големия брат, сещаш се!

6

Анонимен

преди 1 месец

Пак трябва ток за да отдели . Кислорода може да експлодира ако набие спорачка.

5

Анонимен

преди 1 месец

До 1 аZ ът: Има карта в интернет като напишеш и ти излиза сравнение на Америка и Канада срещу Европа. Railway maps of North America and Europe compared. Те си издишат яко с градският транспорт и всички бръмчат с коли.

4

АнонимеН

преди 1 месец

БРАВО!!! ГАЗ И ПЕТРОЛ СЕ ПОЛЗВАТ САМО ЗАЩОТО СА ПО ЕВТИНИ!!! ЗЕМЯТА Е 71: ВОДА . А ВОДАТА Е ВОДОРОД И КИСЛОРОД.

3

Анонимен

преди 1 месец

Какво ми говорите за Китай, че били изостанали. Нашите влакове се движат с електричество и средна скорост 50 км в час - от София до Пловдив пътуваш 3 часа за 157 км, от София до Варна - 450 км за 10 часа

2

Кире

преди 1 месец

Защо пък в градски условия?!?! това си движеща бомба. В града да си карат на ток. Така или иначе разделянето и производството на водород в най-добрия случай възстановява най-много 80% от използваната енергия.

1

aZ-ът

преди 1 месец

Тука ги сърби гъдзеца краварите , тук се събуждат порни и мокри с ледени крака. Русия в икономически план не е световна заплаха за никого. Но тия ...ей тия ще таковат мaмuто мpъснo на Краварника