21

Анонимен

преди 1 месец

10 литра вода в магазина струва 5 лева. Къде отивате вие бе? Управници комунисти, водата трябва да е безплатна

20

Анонимен

преди 1 месец

Водата изчезва поради изсичането на горите!!! Корените на дърветата привличат водата нагоре. По същия начин е изчезнала водата за пиене и на Великденските острови. Второ - свръхраждаемост в първобитните народи.

19

Кукер американец

преди 1 месец

Няма спасение човечеството е Чао.

18

Цветан Камелий

преди 1 месец

Това ли е новия план Калерги?!? За един психоястреб Сюлейман П.р.асИ иде реч...

17

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До Глобалист, т р о л!!!! От морето всеки може да си вземе. С малко ум и да си я пречиства :) Ама явно си без ум :)

16

СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ

преди 1 месец

не само че не плащат вода > НО НЕ Я СПИРАТ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО > целта > ГАУРИТЕ ДА ПЛАЩАТ ПО-СКЪПА ВОДА

15

Глобалист

преди 1 месец

Скоро ще сложим такса за това че ползвате вода! Цена вече има, но скоро ще има и такса за правото да я ползвате! След това ще въведем и дажби!

14

Пази, Боже!

преди 1 месец

Много лесно обезсоляващи водата 12ти, но пил ли си такава вода? Дали ще поливаш растения и поиш животни с тази вода? На приказки е много лесно, но на дела? Само си помислете какво ще стане с нашите язовири в ивайловградско и кърджалийско, кой ще им е сайбията? Дано сме разумни и си защитаваме имането!

13

до 11

преди 1 месец

А къде да се изливат, у морето ли?!

12

От 12

преди 1 месец

Имах в предвид "дестилатор", а не "Хофманов апарат"! Още спя и не съм се събудил.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ега ти "партенката"! Над 65% от повърхноста на планетата се състои от вода, и едва около 35% от суша! А пречистването е най- лесната работа! Няколко волтаика, 1 хофманов апарат, и готово! С такива лъжи просто ни потготвят за нови конфликти. За нови войни, от които богатите печелят, а ние обедняваме. Измислици без край!

10

Анонимен

преди 1 месец

А у нашенско шопско, минералните води се изливат у канализацията. Овча купел, горна баня-тече всичко течеее....

9

Анонимен

преди 1 месец

Айде новото двайсет. След апокалипсисът от пандемия, ядрена война, екологична катастрофа и заличаване на човечеството, вече и угроза с водата ни дебне. Аз не знам вече защо въобще си правя труда да ставам от това легло, всяка сутрин.

8

Анонимен

преди 1 месец

Преди се смееха на думите на баба Ванга,че един ден водата ще е по скъпа от златото.Е този ден наближа лека полека,тя казваше да затваряме вода в буркани и това ще стане скоро

7

Анонимен

преди 1 месец

Над 70% от повърхността е вода, къде е липсата, на всеки 4-5 дни, 2-3 вали, къде е безводието, Анкара в преспи сняг сега./ морета, океани, езера, реки, подземни води, минерални извори, язовири, облаци с дъжд, сняг, градушки, бедствени наводнения в цял свят, даже и в пустините. Вода газиш, жаден ходиш. Студ и тежък мокър сняг в САЩ, Япония, Китай, ЕС. Е има безводие, при толкова много вода изатопляне при минусови температури.:))

6

Джим Марс

преди 1 месец

Е работил в тайните бункери на елита . В книгите си пише , че градовете ще бъдат най-опасни за живот защото вашите колеги , приятели , роднини е моменти на липсата на храна и вода от кризите , които са създавани от глобалистите ще ви я вземат на всяка цена за да си удължат с още 5 минути или 5 дена животеца. Спасението е по горите и планините.

5

Анонимен

преди 1 месец

Исичат бг горите и ги продават

4

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Вода имаме но нямаме армия

3

Анонимен

преди 1 месец

Ние имаме вода и затова ли ни пращат тарамбуки?

2

Анонимен

преди 1 месец

Водата ще се мести пак.Тя е източник на живот и няма работа при някакви сатанисти,които искат да избият милиарди хора и животни заради измисленото им Глобално затопляне,което е параван за тяхното престъпление.