151

Жири

преди 1 месец

Русия е великодушна . Ще им върне върне войниците , ама напред с краката

150

НИМРОД

преди 1 месец

До нека да изпратят ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК УПРАВЛЕНИЕ НА ПУТИН ПОКАЗВА, ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!! Путин и Медведев са ПАЛЯЧОВЦИ не по различни от Зеленски!! Днес и утре те са заети с честването на празника на радостта ПУРИМ!! Честит им празник!! Жертвата е поднесена пред олтара на Бога им !!

149

НИМРОД

преди 1 месец

Апетита идва с яденето. ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕНВЪРТ ВЕК РУСИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЛИБЕРАЛИТЕ НА ПУТИН!! Плачевното състояние в което е армията и службите е в резултат от поведението на един КРЕМЪЛСКИ МЕСИЕН ШОУМЕН, който по нищо не е различен от КИЕВСКИЯТ ШОУМЕН!! Не мога да си представя как щяха да приключат събитеята в Украйна ако на власт в Кремъл беше КОБА!! ЦЯЛОТО УКРАИНСКО РЪКОВОДСТВО ЗАЕДНО С ФАМИЛИИТЕ ИМ ЩЯХА ДА СА МЪРТВИ!! Но за радост на Киев в Кремъл е ЛИБЕРАЛА ПУТИН!!

148

нека да изпратят

преди 1 месец

Путин ще им ги върне......насипно.

147

Пацифист

преди 1 месец

Като започнат да идват обратно в цинкови костюми, какво ще обясняват, а и кой ли *** ще иде доброволно. Веднага да почнат рапортите за напускане

146

Анонимен

преди 1 месец

Малкият путин да внимава НАТО да не изпрати войски в Будапеща

145

Анонимен

преди 1 месец

До 146: За да не изпарят Сибирските приятелчета София примерно ...

144

За

преди 1 месец

Мен Костя Рубльов ще строи инфраструктурата на НАТО базите в България. И ще бъде първи отдал безвъзмездно имуществото си за тази задача.

143

Защо

преди 1 месец

Защо да не изпрати, гей унгарски путинисти лигав

142

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е класически лицемер - подкрепя кървавото джудже, но яде хляб от Европа. Много жaлък, много... Все пак ще ми е интересно да му гледам суратя, когато руснаците обявят Лилипутин за чуждестранен агент по стара кагебистка традиция.

141

Анонимен

преди 1 месец

Видя се, че ЕС не е способен да се справя с кризи и то благодарение на САЩ! Видя се, че НАТО не може да воюва с организирана и тренирана армия! Не познават военнто дело на практика. Щом талибаните ги разкостиха... Сега ще я объркат съвсем. Ако имаха ресурса и силите още преди година щяха да сложат Путин на колене. Заради техните сметки се избиват хикяди украинци. Еусия няма да остане сама. 2/3 от държавите в света не са на страната на САЩ и ЕС, не подкрепят войната.

140

Анонимен

преди 1 месец

гей рота русофили няма ли да пратим Костя копейкин комадир за нощно време естествен камуфлаж ..Бяла златка втори ранг Волен сидеров инжинер химик практик .. тошко африкански и слави 4алга подръжка корнелия нихова гола карте4арка и Румен рундю Радев грипена Редник защото за нищо дуго и нестава .. от русия ще им дадът кармаза *** с пентаграм и Някой надарен загорял Ахмадовец за полит рук и в щурм

139

Анонимен

преди 1 месец

И ко ши прай макарона като почнат да кацат черни чували на френските летища, ъ? Ъпо парче е тоя....

138

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Марат Касем, бивш главен редактор на руския пропаганда канал "Спутник Литва", наскоро освободен под гаранция от затвора, направил пълни самопризнания за целта на дейността му в Литва. Ролята на руския канал "Спутник Литва" е била да промотира руската пропаганда, да покдлажда конфликти в обществото и да дестабилизира държавата. Марат Касем е решил да не се връща в Росия заради собствената си безопасност.

137

Анонимен

преди 1 месец

Аз предлагам да се включим и ние с една рота, която да включва - командир Тагарев и членове ротници - Паси, Плювналиев, Инджев, Дайнов, дебелия Йорданов, Стоян Михалев, Боян Расате, *** Киро, Гнома, Ристю Иванов, Кокоро, Лорер, Буци Пъмпкин, Даниел Митов, Мара Габриел (за готвачка и други нужди), Мрънколай Денков, дъртото грозно Наде, баба Елена Поптодорова да ги маже с крем, Зайо Цицин, Горан Благоев и още десетина. Чрез изпращането им на фронта, ще се борим за по-добро бъдеще на България.:))

136

Анонимен

преди 1 месец

Значи СССР 2.0 може да праща войски в Украйна, а западът не, така ли? И защо, Орбанчо?

135

Анонимен

преди 1 месец

Орбан често бил ползван от Лилипутин за нощно гърне и ***. Оттам и външния му вид.

134

Фон Урсула

преди 1 месец

Войната ще ни е полезна за зелената сделка, въглеродния отпечатък и екологията в Европа.

133

Анонимен

преди 1 месец

Витя, Витя, не те слуша глЪвата, както и на руският ти авер Вова. На ли знаеш - с какъвто се събереш

132

Шаро

преди 1 месец

Орбан влачи, диря няма....