26

До 18

преди 1 месец

Не, просто не пишеш ЛЛМ :) едно е университет, друго е да си вадиш хляба! Освен това ми прочети мнението и пак коментирай! Явно университетът ти не си е свършил работата и все още не разбираш написан текст! И порастни, че имаш много хляб да ядеш още!

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 -- Това което го пишеш за нЕкви експерти, го прложи за себеси и за вЕликите ти иксПерти!

24

Уи6

преди 1 месец

Е сега ЕС щипе парите на Русия.Утре ,като ощипе и нашите ИИ ще е виновен.Уха.

23

Анонимен

преди 1 месец

Ехее.. Влез и 4 пъти си хареса своя коментар. Океййййй!

22

до 17

преди 1 месец

Биткойн. Можеш да си купиш всичко с него по всяко време, включително да го обмениш за равностойност в пари. Какво си купих аз до момента с тази валута? 3 нови автомобила (2 от тях продадох вече), 4 инвестиционни имота. Имам и още няколко цели. Над 95% от новите милионери у нас са криптомилионери предимно от ИТ сектора. Около 1500 на годишна база. Давам пример- преди 2 години лице х ипотекира 2 апартамента и взе Биткойни. Ей ти още 5 апартамента след като ги продаде и заличи ипотеките. Яко, а?

21

Анонимен

преди 1 месец

До 15 - Не и преди CBDC.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 17 Аммм... Биткойн? DUUUUUH!!!!!

19

Anonimen

преди 1 месец

Око да види, ръка да пипне. Другото е като празните приказки на политиците ни.

18

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен 6, който тук твърди, че е писал ЛЛМ е шарлатанин." - Окей, значи 3 сместъра по AI, са ми били лъжа и измама. Да, бяхме ограничени, защото тогава имахме само GTX780 с 3GB и едва три години по-късно излязоха 10xx сериите с CUDA далеп по оптимизирана за ANN, а и карахме на LSTM, но прунципът е същия" garbage in, garbage out". Данните са, като човека. С достатъчно мъка, ще ги накараш, да ти кажат, каквото си сикаш. LLM не са по различни.

17

до 14

преди 1 месец

До до 1БК кво е ?!!!? " разбирачи " много " у БГ !

16

до 15

преди 1 месец

Това, което е мое, е нетната стойност на парите. Акции, криптовалути, инвестиции във фондове, жилища, движимо имущество, ценни книжа. В банката дребни пари за спешни нужди- до 100к не повече. Не се прави на голям всезнайко. Не си.

15

Наблюдател

преди 1 месец

Страх ме е за "моите" пари? Какви пари вве баттки? парите не са ваши, те са на държавата, а евраците са на ЕЦБ. И това, което е "ваше" е всъщност един номер /число/ в банката. Т.е. парите са НА БАНКАТА, а вие сте будаллите, дето сте им ги дали да ви дояят! и могат да ви "нулират" сметката по всяко време и дори да я изкарат на червено, да има да им давате, а "вашите" пари да са ги омели по живо по здраво.

14

до 1

преди 1 месец

Абсолютно! За инвестициите си разчитам 50% на себе си и 50%- на ИИ. Още отдавна казах- злато и БК. За 2 години се вижда какво стана. ИИ пререче същото, прочее. Но чарът на финансите и инвестициите е именно в това, че не може да се предскаже. Но да- финансови експерти не слушам, освен такива, които са по-богати от мен. У нас такива почти не виреят. Ако бяха големи експерти, щяха да имат адеквана доходност и солидна нетна стойност, ама ц.

13

ИИ

преди 1 месец

Поредната пирамида за шаранчета

12

Анонимен

преди 1 месец

До 8 и 9 Пичове, не се хабете. Сега има едно, двто се мисли за голямата работа и си прави кефа, като изкарва другите загубени и измамници, юаа то било мега умно. Най-обича, за се изказва, кат "вещо лице" и тотално да отрича всякакво чужддо експертно мнение, каро се сърцщжу с хората, все едно е на оградата в Хасково с аверите и наборчетата.

11

Анонимен

преди 1 месец

До 7 - Доста селска затапка, нояти обезмисля всякакви опити за комуникация с морално опропастените и интелектуално банкрутирали типове, като теб. А и защо си мислиш, че само ти работиш с "И.И" (поне ML му казвай...)

10

социален антрополог

преди 1 месец

ОК. Ще се доверим на естествения интелект. ИИ да го д. под водата.

9

Анонимен

преди 1 месец

ей пр*ти хора, лъжат ви за някакъв измислен ИИ, за да ви бръкнат по-дълбоко в джоба и вие се парализирахте. Това НЕ Е ИИ, това са нови модерни търсачки търсещи максимално подобие, и вместо да ви дават само списък с линкове, както до сега, генерират САМО НА БАЗАТА НА ТОВА КОЕТО СА НАМЕРИЛИ --> ТЕКСТОВЕ. Този ИИ НЕ ИЗМИСЛЯ НИЩО !!! Само е copy/paste!

8

Анонимен

преди 1 месец

До 1 - С ИИ е много по-лесно за финансовата и ституция да баламосва масово хората. Ако имаш 1500 служителя, става много трудно убедително да накараш всички да лъжат или да не се усещат, че фирната ти върти далавери. Ама виж - с ИИ ти трябват 2-3 парчета, да вкарат мизерията в модела и да излъжат клиента, а псоле да се извинят с "волотилния пазар", "ковид", "война" и прочуе, докато си купуват втори остров.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 6, който тук твърди, че е писал ЛЛМ е шарлатанин. Зная как работи! Занимавам се с ИИ :) Мерси, че попита!