41

Анализатор

преди 1 месец

Костя Копейкин е национален предател и слуга на кремълския сатрап Пуутлер!

40

Бунгар

преди 1 месец

Хич не е *** копейката. Бетонира се като опозиция с налудничавите си идеи. Идеална позиция да плюе и за нищо да не носи отговорност.Не му трябва власта на него.Опозиция е най добрата власт.Получаваш пари ,плюеш и си клатиш краката.Идеална работа,супер направо.Стремежа на копейката е да овладее опозицията и за сега успява.

39

Диана

преди 1 месец

Тоя се нуждае от сериозно лечение,Лексотан е за по- леки случаи и вместо да е в лечебно заведение той е в Народното събрание?!

38

Анонимен

преди 1 месец

Коритото си е корито! Няма разлика кой лоче от него,но хората избират кой, кога !?

37

Зозо

преди 1 месец

Атаака, пyбеда и Волен - президент! :)))))))))))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин пак не е пил лексотана днес

35

К.П.

преди 1 месец

Много траулери много нещо. Значи всичко е както трябва. Бой Коце по евроманерките. И тяхното време отминава.

34

Анонимен

преди 1 месец

Колко ли милиона взимат агентите на Русия в България?

33

Анонимен

преди 1 месец

Копейката обединява около себе си нискообразованите и такива без грам култура. Или с две думи тоталните пpocтаци. И това силно си личи по коментарите им и особено по истерията, която настъпва в бедните им сърца, когато има статия за Путин.

32

Анонимен

преди 1 месец

Западът при еднакви случаи действа винаги съобразно интересите си. Примери еднаквите случаи Косово и Крим, еднаквите случаи Тайван и Донбас. Защитава териториалната цялост на Украйна но погазва териториялната цялост на Сърбия и Китай.

31

Ген. Колев

преди 1 месец

Съд и затвор за измекярите, продали се на руското зло!

30

Анонимен

преди 1 месец

Тук чета само *** квалификации на продажни пуделчета а човека казва верни неща.

29

1111

преди 1 месец

До 22 Анонимен ..."Не знам кой гласува за такива продажници като този на снимката и цялата му кохорта." .....Очевидно въпросът е риторичен но , аз ще се направя , че не разбирам и ще отговоря ;) - социопати , маргинали , необразовани или слабо образовани , откровени невежи , без елементарна култура ,същества с тежки морално-етични дефицити , които са били дресирани вместо възпитани и животът им върви само по комадна.....да спрем до тук :) преди да са ме изтрили.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън ПП са поредната руска партия, претендираща че е "европейска". Също като ГЕРБ, ДПС, и т.н. Доведе си ги руския Чорап Радев, с който си правиха "ала - бала" с венецуелските машинки и сега разиграват театър пред българското общество, преди да нагласят сценария, който са им спуснали от Кремъл. Това е очевидно и за малките деца.

27

Бай Дрън

преди 1 месец

Аз ще обясня кой и защо гласива за измамниците от ПП. Това са същите измамници като тях, защото това е стандарт, за лъжеш, мамиш и за се правиш, че всичко е ОК. Чисто и просто има един таргет от 5-6%, който живее по тоя начин с лъжи. Затова и си ги имат тия 5% ПП.

26

Бай Дрън

преди 1 месец

С нетърпение чакам да съставят правителството и да спрете да ни занимавате вече!

25

Напред с Възраждане

преди 1 месец

Останалото е/са неуки предатели! Как е възможно, ако не си лоботомиран да гласуваш за ПО ДБ! За Баце да гласуват някакси го разбирам, но за Кирчо, Кокорчо и сие да се гласува си е чиста шизофрения да не пиша нещо друго, защото те баанват директно церберите на демонократичната свобода!

24

Анонимен

преди 1 месец

Защо нито една копейка не може да ми отговори какво "руско" им е пример в днешно време, та да гласува за него? Коцето Копейкин досега не е казал нито едно такова.

23

Анонимен

преди 1 месец

Костадин Борисов мачка евроатлантици

22

Майора

преди 1 месец

Копейкин , човек който мисли за Русия и Путин и ги защитава , е вреден за България! Аз не знам кой глсуваза такивапредатели като вас!