79

ПУТИНИСТИТЕ

преди 1 месец

Утре на килимчето на Драган Цанков 28....ша им дърпат ушичкичките

78

ПУТИН ПРЕЦАКАН

преди 1 месец

Не за първи път в България.

77

БИЕМ ЯДРЕН ШУТ

преди 1 месец

На Путин....след газовия такъв.....

76

Обективен

преди 1 месец

Тая престъпна клика и в оставка,продължава да заробва страната ни с дългове за десетки години напред. Народен съд трябва за тях - сега и без отлагане.

75

Анонимен

преди 1 месец

Уестингхаус са проектанти, нищо не строят, а и фалираха веднъж. АП1000 имат 2, които строиха от 2009та и заработиха миналия месец за общо над 30 млрд долара. Реактора е опасен, защото икономии. За нов реактор да си платят лиценз за площадка ако че ще е в Козлодуй.

74

Анонимен

преди 1 месец

България имвестира в икономиката на САЩ над 55 млрд долара.Колко инвестира САЩ в България?

73

Олимпий Панов

преди 1 месец

Ко ще изграждат тия некадърници?Технологии от миналия век!

72

Анонимен

преди 1 месец

Де не е Русия а сащ все там пак щв ни ушкурят като с еф 16 ,парите предварително и нямане самолети и скроро енергетика ,зашити ПП подариха на Украйна реакторите на белене )

71

брекдаун

преди 1 месец

тази фирма не става за нищо, както и самолетите ф16,както и бронетранспортйорите.БЪЛГАРИЯ СПОНСОРИРА ЕДНА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА .

70

Анонимен

преди 1 месец

Ако кажем същото, което разни *** бързакови от медиите почнаха да брътвежат за "Южнотурскобалкански поток": Изграждаме американски ядрени блокове за наша сметка, за да обслужим американските интереси, по скритата "пътна карта", където е скрито междудържавното споразумение.

69

Анонимен

преди 1 месец

Белене опасен, защото е руски. Нов Козлодуй е опасен, защото е американски. Най-безопасно е в Африка, където Германия занася слънчев панел за хладилника на бараката-болница и строи колиби от естествена слама за африканците. Екологично чисто и природосъобразно.

68

Анонимен

преди 1 месец

Наш министър подписва със секретарката на Байдън. Така е правилно.

67

Анонимен

преди 1 месец

Още един враг на балгарите...ИТН.

66

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Рисково е да се залага на нова технология която не е проверена за по-дълъг срок на експлоатация и в повече от един проект. Но на ниското магаре всеки се качва.

65

И с неустойки!

преди 1 месец

До Анонимен 62:"Ако може без авансово плащане". И не само. С неустойки при неизпълнение в договорените срокове. Видяхме какво стана с тези Ф16, за които сключихме договор с авансово плащане и без неустойки. Прибраха парите, а кога ще получим самолетите не се знае.

64

Анонимен

преди 1 месец

И от Япония са били изгонени, тази фирма никой не я иска!

63

Анонимен

преди 1 месец

Тази фирма беше изгонена от Чехия, поради грижа за безопасността и Украйна се отказаха от нея, а вие се опитвате да я пробутате тук? Няма да стане тая работа! Стига сте си продавали задниците ,рискувайки интересите на страната!

62

Анонимен

преди 1 месец

В КРАК С ВРЕМЕТО !!!

61

mda

преди 1 месец

цената е следната 5-10 млрд по бакалски сметки. 4 млрд за нашите хора, после по 5 млрд за боко, 5 млрд за шиши, абе пишете грубо 20 млрд, и след 5-10 години като се завърши с инфлацията още 10 млрд отгоре. после балъците да инвестират във ФЕЦ-ове, ще купуват по 0.0000001 ст квч, АЕЦ-а за износ да върви печалбата по 100ойро квч навън, после вкарваме по 800квч от комшиите, а крайния потребител плаща на дабъл - 1600квч.

60

Анонимен

преди 1 месец

Ако може без авансово плащане!