17

Анонимен

преди 1 месец

Днес е невъзможно да има биоземеделие. ГМО-то се опрашва с нормалните култури и ги проваля от гледна точка на био.

16

Анонимен

преди 1 месец

Всичко беше наред допреди 34 години .Не е нужно да правят експерименти , просто да видят как е било организирано тогава . Развалиха всичко и поради незнание и некадърност дори не могат да го изкопират .

15

Шопендар

преди 1 месец

Борбата с мишките по полето,които унищожават реколтата е с отрови,които са опасни и за други същества,затова в наща ферма ше внесем змии които да изяждат гризачите,после таралежи да изядат змиите,после чужденци които обичат таралежи,а ние ще заминем за германия на социални,и ще си живеем живота.

14

Анонимен

преди 1 месец

Решението на проблема със земеделието е хората да спрат да ядат. И всичко ще приключи до месец. После планетата ще процъфтява. Хайде! Отивайте да рупате камъни.

13

Биопроизводител

преди 1 месец

Глупости на квадратни търкалета.

12

Кравешката Пръдня

преди 1 месец

Прави парникови газове

11

Анонимен

преди 1 месец

Направо си кажете, че обикновените хора сме вредни, защото не сме богоизбрани милиардери сатанисти. Господ да Ви накаже за цяла вечност!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Христо, преди 50г бай Иван е пръскал с ДДТ с норма на око на общо основание, какво био, луд ли си? Има един селски израз, работиш все едно си в ТКЗС използва се когато човек работи мърляво и без желание. Ич не ми го хвали това.

9

Malii kak ni lxjat

преди 1 месец

До Анонимен, Недей да яден в Макдналдс, намериха вече човешко ДНК в храните им.

8

Анонимен

преди 1 месец

"че разширяването на биологичните обработваеми площи може да доведе до увеличаване на употребата на пестициди в околните небиологични полета" - Ко' речи, 'начи не биоземеделието е вредно, а това че тия дето ползват пестициди ще си увеличат ползването на пестицидите... Егати и подвеждащото заглавие, и после някой чел-недочел, ще обснява, че е чел че е вредно.

7

gg

преди 1 месец

Пестициди и монокултури са вредни? Открихте топлата вода.

6

Анонимен

преди 1 месец

Хора,управляващите в ЕС са получили психично заболяване,защото след като са се ваксинирали с експерименталните ваксини хиляди малки кръвосъсиреци са предизвикали микроинсулти.Те не са на себе си.Искат да унищожат цялото земеделние заради климата.Искат да докарат глад и да измрат милиарди хора.Какво ще правим не знам....Дано се осъзнаят и да се спрат.За избиване на милиарди човешки същества ще бъдат наказани от горе.

5

Анонимен

преди 1 месец

Всяка либеращина е вредна!

4

Христо Христов

преди 1 месец

Преди 50 години у нас почти всичко беше биологично и с висока добавена стойност... но дойдоха демократите и вече не произвеждаме нищо освен сглопки.

3

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам много хектари био ливади :))) така се прави модерно био земеделие.

2

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 1 месец

Всичко естествено е "вредно", всичко нечовешко и отвратително е "новото нормаално"! ДА АМА НЕ!

1

Анонимен

преди 1 месец

За рептилите всичко е вредно. Те заявяват, че човекоядството е демократично.