128

Васил Левски

преди 1 месец

Хайде давайте ги най-после!! Омръзнаха ми "крачките" ви!! *** прави повече "крачки" от вас!!

127

Готин

преди 1 месец

Няма значение чии активи се ползват срещу собственика на активите. Това е война! Никой нормален човек няма да позволи с неговите пари да се стреля по него. Урсула е полудяла. Кашата която забърква няма как да се оправи без конфликт.

126

Анонимен

преди 1 месец

ЕС стана терористична организация и ние включително.

125

Руя

преди 1 месец

Тия ненормалници объркаха всичко.Ще водят сметката на Европа.

124

Ватенка

преди 1 месец

Нормално, моите събратя колко заводи и бизнеси на западни компании и то големи прилапаха. До 119 сети се от къде полетяха първите ракети и поразиха маса цивилни в Израел... от тия мopTanu из тунелите 1 не трябва да остане. При тях както и при моите братя по чашка еволюцията е спряла преди столетия!

123

Анонимен

преди 1 месец

Когато някой грубо нарушава международното право, с какво е по-различен от друг който прави същото?

122

Христо Христов

преди 1 месец

До 96 " А реформата на ЕС не се прави на избори за Парламент в България..." - естествено, че се прави И на изборите за Парламент в България. Нищо важно в ЕС не минава без одобрението на Съвета на министрите на ЕС, който е съставен от премиерите (или министрите) на страните членки. Но де неграмотните европеидни про'с'таци да го вденете?!

121

Анонимен

преди 1 месец

Русия пък конфискува 400 западни самолети на стойност милиарди...

120

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Членството в ЕС е доброволно, а ако на някой не му харесва и мисли, че интересите му не са защитени - вратата. А ЕС не се притеснява от драсканиците на руските писарушки за легитимността и смисъла му - те отдавна са се определили, че нямат думата, защото са се подписали под липсаната на каквъвто и да било морал или достойни човешки ценности.

119

Христо Христов

преди 1 месец

До 117 "Урсула е неизбрана и ..." - избрана е. От тези които 2019 година избираха кого да пратят в ЕП. За другото си прав. Характеристиката на работата на (топ) бюрократите в Брюксел е да работят за ЕС като институция, а не за страните членки.

118

А защо няма

преди 1 месец

Никакви санкции срещу Израел? А забравих те убиват цивилни демократично и са съюзници на САЩ..

117

Христо Христов

преди 1 месец

До 107 "През 2СВ са удряли Хитлер с каквото могат" - като фамилия Буш, изнасяла за Освиенцим газ.

116

До Хм

преди 1 месец

Те САЩ признаха и изборите в Русия и казаха, че щом Путин е Президент ще работят с него! Германия и ЕС официално, ве мпризнават Путин за президент..значи те могат да преговарят, търгуват и сключват договори с него..

115

До Мак

преди 1 месец

Урсула е неизбрана и няма дълг към никой народ!В ЕС няма дълг а договори, които лесно се заобикалят! Например като се гласува, някой глава на държава ходи пие по едно кафе и така ;)

114

Христо Христов

преди 1 месец

До 113 "САЩ е официалния посредник в търговията между Европа и руските ресурси. ФАКТ. Европа Умря..." - дано заедно с нея и про'с'таците гласуващи за ЕС!

113

мак

преди 1 месец

Това ще е кражба на века. путин ще отговори подобаващо, но те какво мислят, че ще изпълнят дълга си към ко-рум.ирана украйна? Дълг имат към страни членки, но не могат да превъзмогнат омразата си към русия, тя е като въздух за тях.

112

Хм...

преди 1 месец

А защио ли не се говори за санкциите на САЩ към Русия ? АМИ ЗАЩОТО ТАКИВА НЯМА. Само някакви миижави и мъгляви закани които са единствено символични. Блокираха сметките на няколко руски олигарси сето бяха избягали на Запад от Путин ... и толкова . САЩ ВСЕ ОЩЕ ОТКАЗВА да включи Русия в списъка си с терористични държави. Търговията между двете страни процъфтява и се увеличава. Стокооборота им се УТРОИ... САЩ е официалния посредник в търговията между Европа и руските ресурси. ФАКТ. Европа Умря...

111

До Хм

преди 1 месец

Към стокооборота не забравяй и милиардите които Европа даде на САЩ за оръжие и Нато членство! Само България сигурно е дала поне 20 милиарда за самолети, БТР и итн..

110

Хм...

преди 1 месец

Още когато САЩ предупредиха че Русия ще нападне Украйна техен икономист каза че основната цел на САЩ е да измести Русия от търговията им с Европа . Стотици милиарди евро стокооборот всяка година . И ето. Гллупав укропитешки народ с корумпиран и наркоманизирал "лидер" . Няколко подкупни европейски лидера... И ЦЕЛТА Е ИЗПЪЛНЕНА. Европа все повече затъва. А САЩ печелят милиарди. Търговията е изцяло в техни ръце. Продават на заспала европа оръжие за милиарди, имат си "враг" дето да обвиняват... КЕФ

109

Анонимен

преди 1 месец

В *** на изторията тая , имаща се за императрица , ще влезе като Урсула Лудата