139

Анонимен

преди 1 месец

На някой българи доста повече от 11 пъти, на други може и въобще да не се е увеличило богатството.

138

Такива трябва да

преди 1 месец

бъдат съдени за измама! И да повтаряш лъжите 1001 пъти те не стават истина! Увеличението на възнаграждението не означава, че забогатяваш щом цените също се променят! По законите на икономиката (инфлация) растежа на цените е такъв, че да изяде растежа на заплатата! Затова има т.н. браншови организации (преди профсъюзи), които чрез борба (стачки, преговори и.т.н.) да подсигуряват растежа на заплатата на работонаемниците! Работонаемници и работодатели не са равни, но в държави с изразена социална с

137

Анонимен

преди 1 месец

На такива като него богатствата им са се увеличили поне 20 пъти, но на обикновените работещи българи с толкова са им намаляли. Заплатата ми не е малка, но пък инфлацията я изяжда на 5-тия ден. Ако не сме няколсо човека вкъщи, то жив зян. Поне няколко заплати трябват, за да оцелееш.

136

Щирлиц

преди 1 месец

Не, уважаеми икономисте.Българинът обеднява от 89 година,та до ден днешен.Къде отиде спокойният живот от онова време,него не можеш го върна.Та тези ги разправяй на разноцветните комунистически приватизатори,от Първия демократичен брадат Kозел,до американските нapкомани,които ни спуснаха от посолството.

135

Анонимен

преди 1 месец

А на герберите над 109 пъти

134

Митко Палалузов

преди 1 месец

В Испания до Гибралтар брадчеда взе двустаен за 50 хилки в люлин му искаха 300 хилки

133

Голата истина

преди 1 месец

Верно е едно време панелки дето бяха по 6 хиляди марки са по 200 хиляди евра вече.

132

Реалността

преди 1 месец

Едно време всички бехме мизерници и не ни правише впечатление. Сега има много милярдери някой от, които крадци на държавни пари и се дразним въпрки , че сме много по-добре от преди. Не ходим вече на море на бунгала в Крапец със общи нужници и бани със студена слънчева вода на 500 м от бунгалото. Ходим на 5 звездни хотели по Средиземноморието и не харесваме нашите хотели защото не отговарят на високите ни изисквания и стандарти на живот вече....

131

Анонимен

преди 1 месец

Абе, тия като не могат да оправят проблемите на народа, решиха да се правят на Кашпировски и да го убеждават, че е богат, сто пъти му се увеличили доходите, живее прекрасно, не се чуди как да върже месеца, а къде да хване пътя и изобщо всичко му цветя и китки. Само че той Кашпировски не успяваше, та сега нашите политици и техните глашатаи решили да ес пробват. Ама, българинът здраво стои на земята и е реалист. Има забогатяли, ама са ню-ню процентче.

130

Хххх

преди 1 месец

До 126економиСТА мълчи по този въпрос..

129

СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ

преди 1 месец

НЕ ПЛАЩАТ ДАЖЕ ТОК И ВОДА, НЕ СИ СПИРАТ ЧЕШМИТЕ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО

128

Буда нудиста

преди 1 месец

На "българите" Боко, Шиши, Кики, Коко, АнтиХристо Иванов от Демонична България и "Ад, България"-да.... но другите?...

127

Анонимен

преди 1 месец

На кои българи бе смрадлив лаянар на тия дето събират капачки за лекарства за деца ли лаянар български смрадлив гнусен българин

126

ПАЛАТИТЕ на ОЛИГАРСИ

преди 1 месец

С ПЛУВНИ БАСЕЙНИ СА БЕЗ АКТ 16 И НИЩО НЕ ПЛАЩАТ > Марково край Пловдив

125

НЕКОИ СОФИЙСКИ

преди 1 месец

ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ВЗИМАТ НАД 100 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, НО ПЛАЩАТ ПЛОСЪК ДАНЪК САМО ВЪРХУ 3 750 лв, НА МЕСЕЦ ИЛИ САМО ВЪРХУ ПО-МАЛКО ОТ 4 % ОТ ДОХОДИТЕ СИ > другите 96 % до 100 000 лева практически са необлагаеми ХА ЧЕСТИТУ !

124

2024 г.

преди 1 месец

Като сме толкова забогатели, защо си оставаме най-бедните европейци?

123

Точен

преди 1 месец

На някои българи като Станчев се е увеличило. На 90 % е намаляло.

122

Анонимен

преди 1 месец

Богатството на ГЕРБ се увеличи няколко хиляди пъти. Богатството на обикновените хора намаля 2 пъти. Средно богатството се увеличи 11 пъти.

121

Анонимен

преди 1 месец

Ако се махне плоския данък, хората със заплата над 1000 лева ще плащат по-висок данък.

120

Гошко

преди 1 месец

По-точно богатството на българите от ГЕРБ И ДПС.