10

Кузманова

преди 15 години

Г-н Анонимен (защо ли!?)Живея в град Сопот и поне 80% от хората от моя вход работят във въпросния завод. Така че, позволете ми все пак и аз да имам ако не подготовка (не в това се състои пряката ми работа), то поне преки наблюдения върху целия казус от поне 30 години. Поздрави!

9

Анонимен

преди 15 години

Г-жо Кузманова, Вие май сте от хората, които пишат, без да имат конкретни доказателства и са абсолютно заблудени относно ситуацията в едно предприятие като ВМЗ. Предлагам Ви да не се изказвате неподготвена. От 2006-а година няма забавена заплата във ВМЗ Сопот, г-жо Кузманова. Мисля, че всеки който иска, може да провери, в какво състояние беше ВМЗ преди 2 години и в какво е сега. Разликата е огромна. Бъдете здрави.

8

Сопот

преди 15 години

Без Г-Н Иванов, този завод ще бъде ликвидиран за 1 година, точно както стана с Арсенал. Заплатите са точно такива, каквито са обявени. За всичко си има документи.

7

преди 15 години

Ами кремиковци повлече всичко надолу: БДЖ, пристанищата, военните заводи.

6

Само питам

преди 15 години

За тая земя от векове,всички безработни като мен искат да ви докарат.Но тоя път ще се порадват само докато изчакаме и вие да се убедите в това.Тя демокрацията пари иска бре.А те на качествено място се влагат.Дано ви дойде мисъл от въздухът,че да се устисквате заедно,човеци разберете че сте,и дом не се подарява.

5

А

преди 15 години

Заплатите във ВМЗ изобщо не са такива, ако бяха средно по 700 лв нямаше да се чудят къде да работят хората в Сопот за по 400 лв.

4

Червената помия

преди 15 години

Май в България всичко печелившо в света работи на загуба....Лагери, газови инсталации и още кой знае какво се произвеждаха там.Все търсени стоки.И на загуба...Планът Ран-Ът за ликвидация на нацията работи с пълна сила, кой каквото и да говори!Видахим, азотно-торовите заводи,Кремиковци.....Давайте смело!Камък върху камък да не остане в тая държава!Само ще пасем овце и ще посрещаме алкохолни и с.екс туристи по черноморието.Това явно ни е съдбата.Но крайно време е да вземем съдбата си в свой ръце, докато все още има мимимален шанс за самоспасяване!

3

Кузманова

преди 15 години

С много условности - да добра заплата би била, ако действително размерът е такъв, а той не е. И ако се получава регулярно. А там заплатите се влачат с месеци.

2

-

преди 15 години

Интересно е когато в България при всичката корупция и простащина някой се опита да свърши полезна работа - пречи му се по всички възможни начини. Тези заплати за малък град са си доста добри, ако фирмата печели вероятно ще осигурят по-добри условия за хората работещи във фирмата. За съжаление никой не мисли за обикновените хора, всеки гледа да се добере до някой по-сериозен пост и да почне източването.

1

преди 15 години

За градове като Карлово и Сопот, 550 лв. са добра заплата.