29

Русева

преди 1 месец

Тъкмо ще има пари ца глобата

28

Бай Ставри

преди 1 месец

Дяйте го тоя симпатяга при мен в Централния Софийски! Ще му се прииска да се беше родил жена!

27

RS 6 345km/h метан

преди 1 месец

И аз така си продадох метанката. Сега батко е с есовица, като на съседа ченгесай на баба му, която самият той кара и поддържа, защото е мил, хрисим и мрази рушветчилъка, като вълк пастърма.

26

до 17

преди 1 месец

Виж какъв е пътят през селото и тогава плямпай!

25

Анонимен

преди 1 месец

Или с две думи, цялата работа е "Карай бясно, на червено, направи за мене нещо откачено. .." и масово българите го търпят това, пиклите го считат за голямо "геройство"....Като оня, дето уби детето на пешеходната пътека на 6ти септември....Как може жена с дете да се качи в колата при такова ***?

24

Я па я..!

преди 1 месец

Колата със сигурност е имала технически проблем. Иначе как ще вдигни 260 км/ч.

23

Анонимен

преди 1 месец

Една от основните причини за това е, че точно младите, дори е не толкова, "момичета", си падат по такива позьори и келемета, страшно ги харесват. Интелигентните и възпитани момчета са "задръстени, скучни, "няма какво да се говори с тях", "не могат да накарат да пърхат пеперудите в корема" и т.н. После защо има масово домашно насилие. Но ако пиклите не обръщаха внимание на тези ***, дето карат с 260 за да ги "впечатлят", да видим дали щяха да карат с 260, че и със 160 дори.

22

Анонимен

преди 1 месец

То един да е такъв. В България масово се смятат за големи карачи и културата на водачите е много ниска. Масово не се спазват ограниченията, никой не пази дистанция, изпреварва се в най-непоходящите места (например, като се намаля на кръстопът) и т.н. Общо взето, който е карал на Запад, се чувства в България, като в Индия.

21

До Анонимен 13

преди 1 месец

"Аз съм хитър програмист. Имам златен талон и нов автомобил" - имаш ти, на баба ти фърчилото.

20

Анонимен

преди 1 месец

На 20 години все още не е мъж, а nuшлeмe. Кой му е купил този автомобил?

19

KUKU

преди 1 месец

До До 13За такива отнемане книжка завинаги.

18

Софиянец

преди 1 месец

На такива като него с много нарушения на пътя - освен отнемане на кола и книжка, като задължителна част от наказанието може да се добави работа като санитар в морга.

17

Анонимен

преди 1 месец

"В две от видеата се вижда как кара с 260 км/ч по АМ "Хемус", а в друго - с подобна скорост в село Разлив." Тука леко фантастика. Как ще караш с 260 в село? Вие осъзнавате ли какво пишете?

16

До 13

преди 1 месец

Подкрепям. Най-големите диваци и комплексари на пътя са именно разни млади келемета с бракми, струващи колкото седмичната ми заплата. Преди време един подобен се качил на А8, ама дърто като света- на 15 години. На газ. Засече ме на магистралата. Ела да видиш като спря на бензиностанция как се о*ка като и аз спрях след него. Подобни видят ли скъпа нова кола и потъват в земята от страх. Което издава комплексите им- искат да са повече от другите, перчат се, ама са страхливи. Само бой за подобни.

15

Браво!

преди 1 месец

Още такива заглавия слагайте за прояви на такива ***."и.... успя!"Надъхвайте ги още...

14

Понякога ми се иска

преди 1 месец

Понякога ми се иска да си купя един ЗИЛ 157 или 131 с ролбари, а може и УРАЛ. И да си джиткам с него. И най-вече като видя такивма рейсъри с БМВ и Ауди да ги посрещам централно. Мисля, че на доста хопа ще направя услуга!

13

Анонимен

преди 1 месец

Когато условията го позволяват, не виждам проблем да се шофира и с над 300км/ч. Справка- Германия. Стократно по-малко жертви на глава от населението на пътя спрямо дивашка България. Манталитет. Аз съм хитър програмист. Имам златен талон и нов автомобил спортно комби семейно вече към 900 коня. Изключително възпитан, толерантен водач. Карам бързо- факт. Нямам и една глоба- факт. А въпросният кой знае какъв дърт дъргел кара, дето струва колкото 1 джанта на подобен нов модел... Това е опасно!

12

мвр не спазва закона

преди 1 месец

за да взима процент от глобите . хахахахаха няма системен нарушител , няма и за 2 еднакви нарушения . мълат и вземат накуп платени всичките глоби . те и други точки не спазват . Та кой е най-светец . И кой е най-черен хахахахаха

11

Анонимен

преди 1 месец

Българският Фитипалди....

10

Анонимен

преди 1 месец

"В системата на МВР пък има информация за десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години"-И какво направи МВР ,прокуратура и съда по случая пак си кара с 260 км/ч буахахахахах