77

А кога

преди 1 месец

Ще се излезе на свободен пазар на заплатите?

76

Галя от Посолството

преди 1 месец

Ситият Търбух пак е намислил нещо да приватизира. А докато не унищожи Столетницата, няма да се откаже от поста .

75

San Diablo

преди 1 месец

До Mafi[ta търговци на ток.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Проклети да сте до девето коляно! Алчността ще ви убие.

74

Анонимен

преди 1 месец

По-добре - НЕ! Нека видят хората още сега какво им готви ЕС. Защо да отлагаме? За да ни вкарат в капана и да си оставим парите в Брюксел ли? ИЗБОРИ, ВЕДНАГА!

73

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да я гледам тая ,но е права .Подкрепям предложението.

72

...

преди 1 месец

Излиза, че поемаме ангажимент към ЕС нарочно да излизаме на пазар който ще е около 20% по-скъп. Та после може и 70% по-скъп да стане.

71

Непознат

преди 1 месец

Каквото и да предлагат от БСП, тъпите избиратели на ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ и техните представители не желаят да ги подкрепят. Гладувайте тогава, плащайте скъпо за всяко нещо и пълнете гушите на алчните собственици, частници и не ревете срещу държавата, която обезкървиха измамниците през т.н ви демокрация.

70

вие си ги избрахте

преди 1 месец

ама защо бсп да го спира? който го е гласувал ,да си го отгласува! само така бг избирател ще му дойде акъла, за кого да гласува.... нека си идем на пазара, нещо което никой не обясни защо трябва и кое го налага, какво ше спечелим от това, и като дойдат първите сметки, племето МОЖЕ БИ ще се събуди, като не да мре тоз *** и малък народ. Никаква жал за българите!

69

карачанаков

преди 1 месец

Я каква загриженост за хората ,искала иска щото не е на власт и знае че няма как да стане ,ама хората да кажат вижте само тя се е загрижила за нас.

68

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам две инженерни специалности, но не мога да си представя всичко това. Токът не се предлага в опаковки, а тече по едни и същи проводници. Каква ще е работата на доставчиците? Има ли някаква полза, освен за самите тях?

67

Анонимен

преди 1 месец

Ако ще има 20% увеличение защо да излизаме на свободния пазар?----Защото сме поели ангажимент пред ЕС.

66

Анонимен

преди 1 месец

Ако ще има 20% увеличение защо да излизаме на свободния пазар???????????????????????????????????????????????????????????????????????

65

Дигитализейшън

преди 1 месец

Един ППДБ таласъм се събуди и лепна по един минус на всичи...

64

Анонимен

преди 1 месец

Като няма свободен пазар, има диктатура Нинче, но ти нали си комсомолка, разбираш ги тези нещица :)))

63

Ганьо

преди 1 месец

понеже е тарикат, иска всичко да е евтино и безплатно! Затова плаща двойно и тройно , и за богатите!

62

Анонимен

преди 1 месец

Европейската комисия няма да им разреши. Има европейско законодателство и ако ще десет пъти отгоре да е цената, мижитурките в София нямат власт да направят нищо.

61

Анонимен

преди 1 месец

От евтиния ток печелят богатите!

60

Е нали са много ебап

преди 1 месец

защо не поискат отмяна на тая глyпава мярка?

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57 Е че кой ти говори за 140лв заплата бе...говориме ти за тока да стане 2ст., заплатите да са си сегашните...Туй искаме ръйш ли!

58

L.

преди 1 месец

До Анонимен "тия комунисти само искат да отлагат, забраняват и да отлагат развитието на страната.света се променя другари." - ей до този писах одеве.