57

Анонимен

преди 1 месец

Много е интересно всичко това което се случва за първи път виждам Герб в безтегловност Борисов е злобен и много ядосан в Банкя спряха тока телефоните а 4 -те дами не му донесеха славна победа Хитрия ход на Борисов да прецака ППДБ е като на хитрата сврака с двата крака Когато управляваш много дълго един ден разбираш че е време да напуснеш терена защото си изчерпан и няма кой да ти се върже на изтърканите номера

56

Анонимен

преди 1 месец

Борисов си е *** арогантен и невъзпитан никой не може да ми внуши че Борисов има умения и способности да е политически играч в полза на България Силовите му методи са усвоени от подземния свят а Герб си е групировка да консумира власт влияние и пари с ЕТ Бойко Борисов

55

Прав е доц.Димитров!

преди 1 месец

Борисов имал свой праг на търпимост, но забравя, че веднага след войната в Украйна ще понесе цялата си отговорност за всичките си деяния срещу Евро-Атлантическа България, извършени от него в полза на Кремъл...

54

Подсказвам

преди 1 месец

До щом тя не става Кокорчо е експерт по завличане на партньорите си но този път няма да му се получи

53

Анонимен

преди 1 месец

Страшни престъпници управляват България.

52

Професионалист

преди 1 месец

Професор-мутра,платена от вожда.

51

тъпомер до 51

преди 1 месец

Един въпрос,когато подкрепяш една мафия дали си повече от планктом.

50

Анонимен

преди 1 месец

За мен професор, който влиза в ролята на врачка пред медиите е плюл на професорското си звание. Достатъчен ни е политолого-социологически планктон дето ката ден врачува, асега и разни професори и те станаха врачки. Тя Мата Хари дето е била в леглото на Бойко ни мълчи, а тия говорят ли говорят?!!!

49

До Ники

преди 1 месец

До ники Всеки момент ще подпише списъка, където за ваша изненада ще фигурира името на Асен Василев!

48

щом тя не става

преди 1 месец

Ами щом финансов експерт като Асен Василев е казал, че Габриел НЕ СТАВА за премиер, значи наистина е така. И Габриел не трябва да бъде премиер на България. Да издигнат друга кандидатура. А най-добре според мен е академик Денков да управлява още 3-4 години до следващите редовни парламентарни избори. То е ясно на всеки, че от Денков по-добър български премиер няма да намерим.

47

Мата Хари

преди 1 месец

Толупа прави пачки, какво правителство.Шкафчета,кюлчета,пачки.

46

Хо хо

преди 1 месец

Променкаджииите се отдадоха на чревоугодство и като всеки чревоугодник забравиха че доскоро наричаха ГЕРБ токсична партия. Е, ГЕРБ като майстор шеф-готвач им приготви токсично гурме и ги покани на масата. Хо хо, га ядоя токсичните гурмета ни риваа, са що ривът като требе дя одят в тоисикологията?

45

Анонимен

преди 1 месец

И коя е "професор" Христовна;)

44

Някой си

преди 1 месец

Борисов и да иска да направи " правителство", няма кой да го подкрепи! Не му се ходи на избори,но ще трябва!-:) Такъв ЦИРК сътвориха тези " западни другари", в парламента,че трябва да нямат очи да погледнат хората!!! Електората на всички при следващите избори,ще олекне и то в пъти! Статуквото е като Препъни камък,за всякакви " реформи" и управление! Оказа се,че през изминалите 12 г"управление" на Борисов,се е създал Октопод и в Съдебната ни система и в " политическият живот" в държавата! Избори!

43

ники

преди 1 месец

Абе, Магнитски какво му е мнението по въпросът?

42

тъпомер

преди 1 месец

Катя в комуникацията се отличаваме от животните,ако всички замълчат,кво става.Затова хората общуват и не мълчат.Но на мафията това им е изгодно да мълчим.

41

ЗАПИСВАМ СИ

преди 1 месец

АСЕН ВАСИЛЕВ ПРЕД БТВ: ШАНС ЗА ПРЕГОВОРИ В РАМКИТЕ НА ПЪРВИЯ МАНДАТ ДОРИ С ПРОМЕНЕНИ ВЪТРЕ ИМЕНА НА МИНИСТРИ Е НЕВЪЗМОЖЕН

40

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, има. ГЕРБ имат пълно право да съставят кабинет само със свои министри

39

Джон Наш

преди 1 месец

ПП ДБ така и не разбраха че ГЕРБ няма какво повече да губи. На всичкото отгоре е доста уморително за Борисов да удовлетворява детските мечти на лидери и лидерчета, които са си повярвали че са попаднали в стая на чудесата пълна с лакомства. И разбираемо апетита идва с плюскането. Преядоха с лакомства и е време да върнат поръчката в близката тоалетна на входа на която стои Президента.

38

Катя

преди 1 месец

Млъкнете всички публични,защото само вредите! Лесно е да критикарствате и да се правите на велики ,но ако сте на пангара всичките ще се помешате и ще се нас.......те.