14

ЛЪГАЛИ СА НИ И

преди 1 месец

ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ И ДА ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НИ С ЕДНА ЦЕЛ : ДА ОПРАВДАВАТ ВОЙНИТЕ И МОБИЛИЗИРАНЕТО НА ПУШЕЧНОмесо ЗА ФРОНТОВЕТЕ ! ЗАЩОТО В МЪТНА ВОДА РИБА ЛОВЯТ И В МЪТНА ВОДА ПОТЪВАТ ВСИЧКИТЕ КРАЖБИ : НЕ ХИЛЯДИ ДОЛАРИ ИЛИ РУБЛИ ИЛИ ЛЕВОВЕ ИЛИ ЕВРО ИЛИ ДИНАРИ, НЕ МИЛИОНИ, НЕ МИЛИАРДИ, А ТРИЛЬОНИ ! ТРИЛЬОНИ ОТКРАДНАТИ ОБЩЕСТВЕНИ ФОНДОВЕ !!! И ВОЙНИТЕ ГЪЛТАТ ТРИЛЬОНИ И ТАКА СЕ ПРИКРИВАТ И ОТКРАДНАТИТЕ ТРИЛЬОНИ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ !!! ТАКА ЧЕ, в 2026 МОЖЕ ДА ОБЯВЯТ, ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ПЕНСИИ...

13

Русия е заета

преди 1 месец

Иначе щеше да се включи като в Сирия и всичко щеше да е ОК!

12

Това ако е план пак

преди 1 месец

здраве му кажи! Не звучи като дългосрочно решение и въобще не звучи като план. Звучи ми като техническо прекъсване, таймаут някакъв, докато си съберат мислите, до колкото ги има все още в главите на тези, който са отговорни за външната политика на САЩ.

11

Shark

преди 1 месец

А проект за примирие в Украйна защо няма?

10

Анонимен

преди 1 месец

А проекта за Украйна кога бря )вероятно кога дойде, Тръмп, и няма оръжие нема пари ))

9

Българинъ

преди 1 месец

Натискат хубаво, ама не където трябва. Натиска трябва да е върху терористите от Хамас, ятаците и финансорите им, които започнаха непровокирана война с Израел. Хиляди клаха, стотици отвлякоха. Да сложат оръжието, да освободят отвлечените и тогава пак ще има мир. Докато арабите го нарушат.

8

Анонимен

преди 1 месец

мародерите от САЩ оставиха изрел да униюожи Газа 95 % и сега предлагат мир ??? нещастн ни ци мръсни

7

Анонимен

преди 1 месец

На Хамас им е все тая, какво казал някакъв американски чиновник, който до оня ден е гласувал срещу тях. А Израел няма друго решение, освен да продължава войната с услужливата помощ на САЩ. Надежда няма за заложниците и за клетите палестински деца.

6

До 2

преди 1 месец

Не съм чул нито 1 човек от Газа да се разграничи от това к се случи Октомври . Дори напротив , площадите бяха пълни с хора празнуващи - сега да не мрънкат !

5

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Последно? Нали подкреояха ге но цида от стана на нантанаху. От друга страна хвърлят помощи от самолети. Вечните спасители лицемери

4

Капитан Америка

преди 1 месец

Аз не съм лицемер.Много повече съм от това.

3

Анонимен

преди 1 месец

Краварското лицемерие край няма. Именно те наложиха вето няколко пъти на подобна резолюция а същевременно доставяха оръжие за ционистите. Сега вече стана неудобно толкова време да са част от геноцид и взема да се правят на по-католици от папата.

2

Анонимен

преди 1 месец

Какво невероятно лицемерие само. Газа вече е почти разрушена, има над 30 000 жертви от израелските бомбандировки, а САЩ чак сега (след като наложиха вето на много други резолюции за спиране на огъня) представят план за примирие. Това е ниско даже по техните стандарти.

1

Анонимен

преди 1 месец

Примирие може да се осъществи м/у 2 воюващи субекта, а тук имаме едностранен геноцид.