298

Бойкот на ОLX

преди 1 месец

Комедиантчето трябва да бъде обе$$$ено от народа на Украйна...

297

Ламброзо

преди 1 месец

"Подобни човечета са най-голямото политическо нищожество от историята на човечеството, еталон за човешката повреда."==>>Сред човечетата към които принадлежи това човече психическите повреди са 6 пъти по-често, отколкото при останалите народи.

296

Анонимен

преди 1 месец

Въведоха украинците нови термини във военната тактика - "победоносно контра - отстъпление" и "отстъпление на нови по-изгодни позиции" uдиоти!

295

Алекса

преди 1 месец

Зеленски ? Украйна ? Демокрация ? ХО ХО ХО Айде хващай колесника и у САЩ !

294

Някой

преди 1 месец

Прелъстен и изоставен

293

йод на таблетки

преди 1 месец

Евопа доброволно се съгласява да е бойно поле на Третата световна война. Макрон на психиятър ходил ли е скоро , че иска да праща войски и да предизвика мащабна война срещу държавата , която има 6000 ядрени оръжия от ,които 1500 в бойна готовност -чакат само едно копче да се натисне. Всички останали държави в Света общо нямат толкова ядрено оръжие...

292

възмутен

преди 1 месец

Каква и колко помощ искаш? вече над 20 хиляди чужденци се бият за тебе. Къде е твоята армия. С групи от по едно отделение , 7 - 10 войника, ли искаш да побеждаваш. Теузи момчета ще загинат, както много други. Папата, Човека се отчая от твоята налудничество.

291

.

преди 1 месец

Тоа па зеления! Тва ако е демокрация, я сум космонавт!

290

Анонимен

преди 1 месец

Пекинезът на запада продължава да лае, но никой вече не обръща внимание. Съвсем го забравиха. И той скимти жално.

289

Анонимен

преди 1 месец

Това създанище е действително извън реалността. Путин трябвало да загуби. Трябва, защото трябва според него. Ай направи едни избори и колкото и да са нагласени, пак ще загубиш, чужденецо.

288

Случаен минувач

преди 1 месец

При очертаващия се разпад на Украйна, Полша, хиената на Европа (Чърчил) веднага ще си поиска Лвов и областта Галиция. В Лвов над 90% са полскоезични. Една малка територия има, където са унгарци, вероятно Унгария ще си ги вземе. За Беларус - не зная. Малко зная за тази република - кога е възникнала и т.н. Но голяма част от белорусите се чувстват руснаци. Вероятно и Минск ще поиска "разширение". А за Киев и Харков - остава да се присъединят към Русия, те са исторически руски селища.

287

Анонимен

преди 1 месец

Предателският цирк, предназначен за една нация, завършва и смешно и трагично. Ако това, казаното от човечето/ако, защото не трябва да се вЕрва и на журналписанията/ е вЕрно, то това човече ще си остане най-големит предател на един народ, Народ, който няма нищо общо с подскоците на шепа майдановци.Подобни човечета са най-голямото политическо нищожество от историята на човечеството, еталон за човешката повреда.

286

1

преди 1 месец

Не ми се пише по-нататък, че е много дълго за обясняване, но събитията от 18 век и между ПСВ, Октомврийската революция и ВСВ в този район, трябва да се разглеждат последователно и в комплект, за да разберете какво точно се е случило, немците+австрийците напират и превземат все повече чужди територии(предимно славянски), включително и в този район, вкарват шпиони и по-късно нацисти през ПСВ и ВСВ войни и всяват раздори, австрийците създават и първите концлагери през ПСВ. Ражда се Антатата, която

285

1

преди 1 месец

Преди да напишете някоя глупост, си сверете реалните историческите карти , хронологията на събитията, първо да започнем от това, че самата Украйна е Русия и е руска област през съществуването на немския(австрийския) шпионин Бандера и неговия живот, държава "Украйна" не е съществувала тогава и изобщо някога. Полша, също е била част от царска Русия през ПСВ, те са царските руснаци, които след Октомврийската революция, остават извън Русия и създават отделна държава, Молдова е била руско болярство.

284

Анонимен

преди 1 месец

Дали е бил евреин , не знам, дълбоко се съмнявам това да е вярно. Сега погледах в Уикипедия, в по-голямата си част, цялата написана там биография на Бандера е една голяма лъжа, факти се замаскират, прикриват или откровено се лъже. Самата Уикипедия няма вина за това, защото *** и пульо пишат там, но могат да си проверяват поне достоверността на информацията! А Бандера е шпионин и нацистки престъпник, избил заедно със сподвижниците си, маса хора от днешните Полша, Украйна, Белорусия и от Русия.

283

Анонимен

преди 1 месец

Аз също се изненадах, когато четох, гледах , включително и документи, но в ЕС, действително нацисти, фашисти или техните наследници, са създавали структорите на ЕС и НАТО, неслучайно Тръмп нарече ЕС "нацистки райх". Вместо да бъдат осъдени нацистките престъпници, някои от тях, са били дори награждавани след ВСВ, а те са избили стотици хиляди и милиони хора!

282

Анонимен

преди 1 месец

До Случаен минувачКакъв "украински паспорт" да е имал Бандера, след като Украйна никога не е била държава? Никога! По времето на Бандера и ВСВ, тази територия е била част от Русия, това са руски територии и Кишинев е бил руски град, създаден от руснаци и Молдова е била руско болярство. Бандера е един немско-нацистки шпионин, след ВСВ, Бандера е избягал на запад и не е бил осъден за престъпленията извършени през ВСВ, нещо повече, става английски шпионин и продължават да го държат за топките на

281

anonimen

преди 1 месец

УКРАЙНА ЩЕ БЬДЕ ПОБЕДЕНА !!!!!! БЬЛГАРИЯ ХАРЕСВА ПУТИН !!!!!!

280

До Случаен минувач

преди 1 месец

Един еврейски равин направил Голем- човек от кал на когото вдъхнал живот.Програмирал го да избие най-големите врагове на евреите.В момента в който оживял, Големът започнал да избива евреите.

279

володимир кретенски

преди 1 месец

Американска/еврейска пионка е този случаен клоун - Кретенски!