80

Нищо ново

преди 1 месец

Ето тази загроби окончателно АЕЦ Белене. Щеше да търси инвеститор и всяка стъпка беше по 6 месеца. И така по 6 месеца, по 6 месеца и си изкара мандата с министерска заплата.

79

ГЕРБ=Мафия

преди 1 месец

Мафията пак лъже.

78

ТЕМЕНУЖНИК,

преди 1 месец

НЕ СИ ПОЗНАВАЧКА

77

Бг

преди 1 месец

Дебела лелко - на мафиоти вяра нямаме ! Бърбори си кквото искаш - ОПГ Герб са мафия !

76

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъде! А Теменужка едва ли ще изкара и месец в партията на мафията.

75

Сата НАТО

преди 1 месец

До 74. Пътната карта е всъщност паметна записка от 2017. Ти тогава знаеше ли, че путин ще нападне Украйна? А цяла Европа си търгуваше свободно с русия. Та? -----///-----/. Първо, Путин не нападна Украйна, а нападна Европа. Украйна е само първата стъпка и за наш късмет той се спъна още в началото. И второ, всеки, който разбира от политика, никога не се е съмнявал, че в крайна сметка Путин ще нападне. Колкото до Тик Тик, той се надяваше да стане българският вариант на Лукашенко.

74

Анонимен

преди 1 месец

Министерството на финансите е от малкото работещи добре министерства. Още преди Василев.

73

Ужас

преди 1 месец

Чета сачева теменужка кирчо асенчо се обвиняват едни други в льжи и измамиЯвно старите босове от 90 те са решили да обьркат сьвсем матеряла да се чуди кой и за каво льже вече

72

Анонимен

преди 1 месец

И ти никога повече няма да бъдеш енергиен министър.

71

Мда

преди 1 месец

Явно има някакви малки неуредици между някогашните босовеПредполагам ще изгладят нещата и кабинет ще има от тройната клалиция

70

Я видех

преди 1 месец

Теменужка, преди 8 години като енергиен министър при посещение в Иран продаде цялато оборудване от АЕЦ "Белене" на Техеран.Тези персийци защо не си го взеха ?

69

Анонимен

преди 1 месец

Ще приемете и с втория мандат, спокойно. Иначе баце отива е затвора в Испания.

68

Вьзмутен

преди 1 месец

Направо да си се взимат с - пп/дбЯвно шефовете им са едни и сьщиОт времето на -90 теПоне аз напускам при пьрва вьзможност страната видно е , че от ония години промяна няма

67

Гледна точка

преди 1 месец

До 74. Пътната карта е всъщност паметна записка от 2017. Ти тогава знаеше ли, че путин ще нападне Украйна? А цяла Европа си търгуваше свободно с русия. Та?

66

Ужас

преди 1 месец

Гербаджии -по та дбта всичко е в играта на мутрите от -90 теЧетох и занемях , каде живеемТрактори , паши , маджовци

65

Ужас

преди 1 месец

Делта гард", Каратиста и неговия приятелски кръг станаха обект на разследването 8-те джуджета, което разкрива как собственикът на завода е изнудван, за да прехвърли бизнеса си на посочени от рекетьорите лица. В специална декларация американският посланик Херо Мустафа не просто застана зад разследването на Антикорупционния фонд, създаден и финансиран от САЩ, но и предупреди българските власти, че всички замесени в казуса лица следва да получат незабавните си наказания. Всъщност, участието на брата на вътрешния министър Маринов в кръга, беше повод за

64

Мда

преди 1 месец

Кой му даде на Пашата да управлява целия сектор Енергетика? Кой назначи счетоводителката му за министър на енергетиката? Кой назначи Каратиста, като приближен на Пашата, в борда на директорите на ЧЕЗ? Мутрите превзеха държавата!, попита пред бТВ адвокатът и бивш депутат Татяна Дончева, пише БулНюз.

63

До 72

преди 1 месец

Днес слушах по новините, че съставът на проектокабинета може да бъде променен преди гласуването в петък. Явно това ще стане, ще има нов проектокабинет точно преди гласуването.

62

Мда

преди 1 месец

Печенае теменужка още от как бе счетоводител - вие знаете кьде

61

Анонимен

преди 1 месец

финансов измамник с 2 дела,вие ни го назначихте за фин.министър.