41

Истинският

преди 2 месеца

Не мога да се сетя какво е толкова неочаквано? Неочаквано е да чуеш или да видиш нещо което ще те изненада,но тука няма никаква изненада.

40

Рашко

преди 2 месеца

Добре...лицето на дебелогъзия престъпник....

39

Иван

преди 2 месеца

ПП след като няма Правителството да си ходи

38

Путин.

преди 2 месеца

Ако. Герб. Са. Мафия. Пп. Дб. Какви са. Те. Са. Най. Големите. Мошеници. Във. Нормална. Държава. Лидерите. И. Нямаше. Да. Излязат. От. Затвора. За. Държавна. Измяна

37

Петър

преди 2 месеца

Сега на изборите Кирчо и Кокормо ще паднат на 15% и бай бай ПП

36

ГЕРБ=Мафия

преди 2 месеца

Няма нищо неочаквано на някой от ГЕРБ да се лепне етикета мафия.

35

тоти

преди 2 месеца

ПО ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ,че е КУКЛА НА КОНЦИ!!!

34

Сега

преди 2 месеца

Кой ще я вземе в Брюксел след тези наистина мафиотски приоми

33

да допълня

преди 2 месеца

До хм, интересно! предложената нова министърка на МЗ е от Хасково( съгражданка на министъра на финансите), не разбира нищо от медицина, но си има аптеки, била в някакъв съвет по инвитро ( не е правила процедурите, естествено, само е разпределяла парита). И изведнъж Габриел сама е решила да я прави министър.

32

мнение

преди 2 месеца

Нещо да каже за Деница Сачева, която упорито избягва периода, в който работеше със Семерджиев в НЗОК

31

Анонимен

преди 2 месеца

Този пък кой беше? А да, послушникът на Костов, който направи болниците търговски дружества. Сега сигурно се надява пак да бъде назначен за министър!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Не беше никак неочаквано, но май единствено Василев се осмели да каже че "царят е гол". Моля г-жо Габриел, върнете се в Брюксел, там ще сте по-полезна за България!

29

Диана

преди 2 месеца

Мафията по нашенски се нариа "връзки"...БСП отдавна са си връзкари по майчина, по чичова, стринкина, прадядова линия - то линии колкото искаш, важното е да знаеш кой е шефа...Че кой мафиот ще вземе да работи с някой по-умен от него?! Нали веднага ще го ошушка, опушка и т.н. значи - глей сега БСПто пак се замеси в политиката и хората отново почнаха да се стрелят като гъс,ки, значи..Нема хотра, а гъски, кат не знаят кой е шефа, така ще да е..Щели да свалят шефа! Смешки! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Върховете в Бг навсякъде са мафия кмет, прокурор, съдя, директор ..........., във всички сфери е едно и също, мафия само ги сменят от време на време.

27

Диана

преди 2 месеца

До Диана-прод. Както и да е! като я гледат него.дниците толкова "останала без душа" и хищническите им инстинкти веднага се задействат-ще има да я "дялкат" докато я елиминират или докато тя не ги постави по местата им /чрез съда, НО нямаме спреведлив съд, а БСПарски такъв..Така че ще й скалъпят каквото си искат престъпление без да им мигне окото!-те на Бойко се пробват все още, та на нея ли?!/...Ще се извинят, ама друг път - да виждате тук нещо като срам у Петков?!..БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА

26

Диана

преди 2 месеца

Много грозно се държат с Габриел БСПтата! Типично за тях - със силните са шушумиги, със слабите - зверове! Габриел е много слаба за тази работа според мен...Поста Премиер изисква тежка работа/ако наистина си знаеш работата!/ - спомнете си Новозенландката, която беше Премиер там по време на Ковида-не издържа, жената, съвсем се съсипа, въпреки че всички я уважаваха много..Дори Маргарет Тачър, желязната лейди, имаше тежки здравословни проблеми след този пост..Ренета Инджова се справи добре, но и

25

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че за 10 дни преговори между двете политически коалиции са договорени имена на министри, но не са подписали споразумение заради спора заТагарев. Махайте ПП от политическия живот на България!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ще платя само и само г-жицата Асен Василев да се махне от екрана на телевизора ми.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел да връчва папка с правителство само на ГЕРБ, да ги видим ППДБ какво ще направят като втора партия и кой ще гласува за тях. Без ГЕРБ и ДПС ППДБ са нищо.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не ги иска, шарлатаните от ПП. Не членуват в нито една европейска партия. Либерали, но не съвсем, важни са им само парите. Дори в САЩ отказаха да приемат делегацията на недоразумението Денков. Идват избори в Щатите,след които ПП са съвсем никои там.