306

Бай Кольо

преди 2 месеца

Ти ли ще кажеш кой става за премиер,ти който имаш 0 години опит в дипломацията и политиката нахално се сравняваш с Мария Габриел която има 15 години опит в тези сфери,та даже имаш наглоста да даваш мнение кой става за министър председател.

305

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев не иска за премиер Габриел, защото всички ще видят колко е добра и на Асен няма да му минават номерата. Съвсем ще посърне горкия. Мария Габриел за разлика от Денков е наясно с финансиите и няма само да мига и да се съгласява. Габриел ще казва как да се управляват финансиите на държавата, а не кокорчо.

304

Асен Василев

преди 2 месеца

Става само за Чеверме

303

Анонимен

преди 2 месеца

Мария не само става за Премиер, а е най-добрата кандидатура за Премиер. А Асен и Киро са некадър*ни шарлатани. Това беше казано отдавна, високо, дори от техния откривател Радев. В момента и МВФ го заяви. Асен да ходи да се занимава със своите измами в бизнеса. Тук достатъчно навреди.

302

тъпомер

преди 2 месеца

Давай Асене с теб сме,тия от ГРОБ просто си лаят.

301

Анонимен

преди 2 месеца

Ротацията предполага сега ПП да е в правителството само с дЕНкоффф. Да види как се е чувствала г-жа Габриел.

300

Анонимен

преди 2 месеца

ПП - Пълен Провал. На изборите народа ще им отреже квитанцията. Съгласявайте се на всичко даже да имате само половин министър защото вече власт няма да помиришете никога.

299

Анонимен

преди 2 месеца

Идва Тръмп и връща Херо Мустафа. Позорим посолството отиват в шести глух коловоз...

298

Анонимен

преди 2 месеца

Позорят посолството продължават с резила...

297

Анонимен

преди 2 месеца

и аз се извинявам на пампайците, ама наистина президента е прав че са шарлатани в политиката и не стават за политици. Папуасите повече стават от тях.

296

незнайко

преди 2 месеца

Ми да ПОКАНИМ,Тейлър Суифт,ЩОМ Марчето,НЕ Е КРАСИВА???

295

Анонимен

преди 2 месеца

Никога вече парашутисти,спуснати от посолството!Ууууууууууууууууу -----///----- Тези парашутисти ги спусна Радев.

294

Анонимен

преди 2 месеца

Играта на ПП беше да тупкат топката докато свърши времето за първия мандат, след това да кажат - съвсем малко имаме да се разберем, да го направим с втория. Обаче - греда. Останаха в шах с този ход на Габриел и преминаха към кризисния пиар и мантрите за мафията.

293

Анонимен

преди 2 месеца

Марчето ще е един стерео-премиер. С дясното ухо ще слушка Буци, а с дясното Гуци!

292

Анонимен

преди 2 месеца

Редно е Василев да се извини. Първо тя не е красиво лице, а е толкова смотана, че и за мафиотка не става. Една посредствена женица, която прави само две неща - усмихва се и слушка вожда си. В ГЕРБ няма хора,които да светят със собствена светлина, всички отразяват светлината на шефа си, харизматичния лидер с вече увяхваща харизма. Това е еднолична партия, по-зле и тоталитарните партии.

291

Анонимен

преди 2 месеца

КОЙ СТАВА,КОЙ НЕ СТАВА , НО СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ В ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ СТАВА!НЯМА ПЪТИЩА! НЯМА ИНВЕСТИЦИИ! ИМА ИНФЛАЦИЯ! ИМА ДЕФИЦИТ! ИМА МИГРАНТИ! ИМА ЦИРК БЕЗПЛАТЕН! ИМА ПРЕПОРЪКИ ЗА ВДИГАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ! НЕКАДЪРНИЦИ! ЛЪЖИ! НОМЕРА!СКАНДАЛИ! ЗАВИСИМИ ЖУРНАЛИСТИ! ПЛАТЕНИ АНАЛИЗАТОРИ! ИЗБОРИТЕ-АЛА БАЛА!И НАГЛОСТ! ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ЛУДНИЦА! 0

290

Анонимен

преди 2 месеца

Американците отсвириха ПП. Не приеха Денков и свитата му в Белия дом при посещението му в САЩ. Шарлатаните се срещат с третопазрядни американски представители, въпреки дадените на лобистка, американска фирма 100 000 $. Американците не обичат лузърите, каквитофса ПП.

289

тъпомер

преди 2 месеца

Диана светът не е черно бял,има и нюанси.Тя в момента се назначава за нещо си,а за спечелили,кво спечели с около 10% от имащите право на глас плюс 2-3% от умрелите.

288

Диана

преди 2 месеца

Извинил се в "личен план"?! С.мешка..Не работи, значи..Не можеш да обидиш лично едно служебно лице просто защото нямаш нищо лично с него, не го познаваш лично и нищо не можеш да говориш по въпроса, значи..Извърта отново това БСП! Мафиотско било значи тя като Премиер да си е избрала свой екип, с който да работи при положение, че нейната партия спечели недвусмислено изборите..Вероятно тя е променила правилата на играта с това без да ги съгласува, но това не е мафиотско, а изненадващо...

287

БиБи Кинг

преди 2 месеца

Асенката за премиер!