17

Анонимен

преди 1 месец

Пушачите са хора със слаба воля и хазартни проблеми. Руска рулетка цял живот - ще ме хване ли рак, няма ли да ме хване? Играят със своя си живот и възпитават следващото поколение слабохарактерни пушачи и вейпъри.

16

Анонимен

преди 1 месец

Сигарките се отказват с трева...

15

Анонимен

преди 1 месец

Вземе ли човек да се притеснява, че ще умре, това вече не е живот.

14

Сата НАТО

преди 1 месец

По-надолу в коментарите може да откриете всички иддийодтщини, които пушачите измислят, за да оправдаят иддийодтщината си. Пушенето е просто поза, някой някога ги е научил, че това е пичовско и като изпразнени от друго съдуржание, се утешават, чупейки стойки с цигарката.

13

Анонимен

преди 1 месец

Пушачите са пълни иддийоти, това го казвам с увереност като бивш пушач. Аз лично ги отказах чак след като си докарах астма. Но най-потресен бях когато на погребение на човек, който беше умрял от рак на белия дроб и в ковчега приличаше на мумия, всички опечалени пушачи излязоха и циврейки си запалиха по цигарка... Не съм лапвал цигара повече от 10 години и смятам, че това е едно от най-правилните решения в живота ми.

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Аз лично не спирам защото обичам да пуша. Много си падам някой да ми морализаторствува и да ме кара да не пуша. Една от причините да ни натякват,че не трябва да се пуши е ,че бизнеса с търговия на органи Не може да разчита на чарковете ни ако не са в кондиция за присаждане. И ще пуша и ще си пия на воля! Познавах много млади хора,които си отидоха от всичко друго,само не и заради тютюнопушене .Аз съм на 53 , в перфектна сексуална форма съм, сърцето ми действува добре,нямам оплаквания.

11

Анонимен

преди 1 месец

За хора с 40% подкожни мазнини не само цигарите са опасни, за тях всъщност почти всичко е опасно.

10

Анонимен

преди 1 месец

11, браво! Ще живееш вечно! Покъртително.

9

Анонимен

преди 1 месец

Пиенето е по-опасно. В ЗДвП и правилника му, е забранено пиенето, а не пушенето, нали така?

8

до 6

преди 1 месец

въпроса е живеят, но как? Разликата между мен и съученичка ми, която пуши от 13 годишна е, че тя изглежда с поне 10 години по-стара, не може да качи стълбите до тях и пие шепа хапове за кръвно, холестерол и диабет. Аз днес ходих 10 км и правих йога след работа. Ей това е разликата.

7

Супер

преди 1 месец

И храната е вредна.

6

Ддд

преди 1 месец

До Патриот Ти с помощ ли отказа цигарите, или защото сам реши да не пушиш???

5

Анонимен

преди 1 месец

Хората трябва да бъдат подкрепени да контролират своите зависимости.

4

Анонимен

преди 1 месец

В семейството ми от три поколения не е имало пушачи - дядо ми казваше не вярвай на хора, които нямат воля да спрат нещо, което ги убива. И си беше прав човека. Ориенталски долен навик за необразованите. Сметнете колко пари давате на година за цигари, от които смърдите на печка.

3

КокоБийч

преди 1 месец

Единствения начин да спреш цигарите е да осъзнаеш какво си причиняваш, пушейки ги. Т.е. веднъж осъзнаеш ли, че се самоубиваш бавно и си плащаш за това( което е най-гадно) тогава инстинкта за самосъхранение взима връх над зависимостта и ги спираш. Няма друг начин.

2

Анонимен

преди 1 месец

Зависимостите работят така. Сам се заблуждаваш до следващата доза. След нея е малко по-добре. Полсе пак. И колелото се върти.

1

Патриот

преди 1 месец

Дрън, дрън, дрън.... Пушенето е наркомания и всякакво оправдание е лъжа. Пушачите съвсем ясно осъзнават рисковете, но не могат да спрат. По-лошото е, че ги е срам да потърсят помощ! Пиша го като човек, който от дванадесет години не е захапвал цигара след почти тридесет годишен тютюнджийски стаж!