10

Надали

преди 1 месец

ДБ (заедно с ПП) се беше заела с невъзможна задача: да бори корупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят. Сигурно им е било ясно, но нямаха голям избор. Събраха се не заради националните цели, а за да обслужат евроатлантизма. За да успеят, занапред трябва да отделят едното от другото.

9

Анонимен

преди 1 месец

Очаква пак да ни ограбва. Това е един от най-вредните министри в това правитлство!

8

Щерю

преди 1 месец

"На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! ... Държавата ни угнетява, законите са против нас, богатите днес управляват, беднякът няма равен глас..." (от "Интернационалът", 1887 г.) 137 години по- късно - нищо не се е променило за добро...

7

АнонимеН

преди 1 месец

ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА СПОР НЯМА :D РЕДОВНО ИЛИ СЛУЖЕБНО! :D НАДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ НО ПРЕДАТЕЛИ МНОГО МОЖЕ ПА И ДА МИНЕ И ДА ВИДИМ :D

6

Никос

преди 1 месец

Откъде ги копаете всякакви червеи.

5

Анонимен

преди 1 месец

Много умен човек

4

Нане

преди 1 месец

Кефим се, как сами си подритват столчетата... ===)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Надявали се на втори мандат. Габриел не ставала. Очакват да има правителство без да са спечелили изборите. Е, няма такива крадци!!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

Загубилите изборите управляват 9 месеца с подарен от ГЕРБ-СДС мандат. Надявали се на ето мандат. Вън от чадъра, шарлатани! Идете на избори и си спечелете мандат! До кога с чужда пита помен ще правите?

1

Анонимен

преди 1 месец

Ще има, служебно!