249

Въпросче

преди 1 месец

Неизвестно защо, ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ?Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

248

Тая

преди 1 месец

вярвали ли си :-)))

247

ьаьааььа

преди 1 месец

Путин е велик чевек и лидер, няма да го съдят, защото е свободен. Хага е един фарс на ЕС и Сащ

246

Анонимен

преди 1 месец

Ама тука са смеха,ам тъй са смех , че са разривах от смех

245

Капитан Америка

преди 1 месец

Ние този съд не сме го признали.Значи не е демократичен.

244

Гошо

преди 1 месец

Кой ще го съди? До колкото знам е издадена заповед за ареста на гл. прокурор на Хага. Този съд са го признали само наивниците.

243

Анонимен

преди 1 месец

Дс ги заредят всичките на пангара! Путин, Нетаняху, Порошенко, Зеленски, Буш и още една тумба латино и африкански *** и тогава ще съм съгласен с безпристрастието на МНС

242

Анонимен

преди 1 месец

Хахахайа тая и тя се е нашмъркала яко....Путин си го мести от единия крачол в другия.

241

до Анонимния

преди 1 месец

"небесата" няма да подминат никого, това включва Клинтан, Нетаняхо .... и теб включително! :)

240

Сифилиско

преди 1 месец

А Буш ще го съдят ли и него, или там май ги заплашиха, и буквално вкараха закон че ще ги нападнат ако го арестуват.

239

От автора

преди 1 месец

Извинете за грешката в заглавието. Трябва да се чете Зеленски вместо Путин.

238

Анонимен

преди 1 месец

А нещо за Нетаняху, който извършва тотален геноцид казва ли се? Или за Ердоган? Или за Саркози? Или за Клинтън, Буш, Обама, Байдън? Въобще за другите военни престъпници ще има ли някакви действия, или те са ангелчета и не са убили нито един човек?

237

Анонимен

преди 1 месец

И гледах разговорите на Коломойски по телефона, превземането на Укрнафта и събитията в Одеса(тях не ги доизгледах, беше ужасно), гледах и кадри от преследваните, бити българи, запалените български знамена, нещо друго за Карлуково да напишеш? Или например гледах разкъсаните тела на майки, деца, младежи и всякакви хора, от нацистките Бандеровски бомбандировки или персонални техни убийства и още и още много?

236

Анонимен

преди 1 месец

До 272 АнонименМного се отвиваш и като нищо ще истинеш

235

Анонимен

преди 1 месец

Тъй де... Тъй.... Ама така и никой не се наема да отиде да му връчи една призовка поне. Странна работа! Но с приказки нищо не става. И сега, ако има избори у нас, вероятно ще спечели някоя партия, която е против война в Европа, против въоръжаване на нацистите, против изпразване на нац. ни хазна в полза на някакви наркомани и терористи. И след това тази партия естествено ще бъде обявена за популистка... И така! Лъжи и манипулации...

234

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАми не живях 30 години в България, на запад ги гледах, а и да живях в България, не е задължително да познавам руснаци или рускини, от какъв зор?

233

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 270 Ами вярвай си, радвай се на измишльотините си, кой те спира? Защо не ги пратиш за доказателствен материал в Амнести интернешънъл? КГБ-то знае ли за твоите видеа? Поне там ги изпрати. )))) Ама и те няма да ти повярват)))

232

Анонимен

преди 1 месец

Вече е произведен патрона, чиито куршум трябва да пръсне черепа на путин. Според осведомени източници, той (патрона) е български. Въпрос на време етова да се случи. Няма да се отърве гадът. Любимите му олигарси ще го предадат.

231

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАбе ти си пиши, че нямало такива видеа, но присъди ще има за тези извършени престъления, по един или друг начин!

230

Анонимен

преди 1 месец

До копейският тролейбус: номерът ти с предните "видеа" не мина, сега извади по-изтърканите тези, които Пригожин опроверга. Тази измишльотина и руснаците вече не я ползват за опорка))) Много си изостанал. Да не си бил в бункер през това време? Когато се лъже, трябва да е поне малко достоверно. Даже и най-изостаналите жители на Блатная не биха ти се вързали.